Miting
-
şimdi ntv haberde izledim.kadıköydeki mitingde apo lehine pankart açan ve slogan atanlara polis tarafından biber gazı + jop kullanılmak üzere ayar verilmiş.
sadece gördüğünü yazarak, olayı enine boyuna biyerde okumadan izlemeden konu açan ve insanlara siktir çekerek neyi kanıtlamaya çalıştığını anlayamadım saçma sapan insanlara kapak olsun diyorum. -
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ntv haberde izledim.kadıköydeki mitingde apo lehine pankart açan ve slogan atanlara polis tarafından biber gazı + jop kullanılmak üzere ayar verilmiş.
sadece gördüğünü yazarak, olayı enine boyuna biyerde okumadan izlemeden konu açan ve insanlara siktir çekerek neyi kanıtlamaya çalıştığını anlayamadım saçma sapan insanlara kapak olsun diyorum.
biber gazı ve jopla ayar verirken görüntü varmı ? -
var.
-
-
arkadaşın dediği gibi normal vatandaşlar bi yürüyüş yapsa,ünide bi yürüyüş olsa hemen çevirirler etrafını verirler coplarlar gözaltına alırlar.peki bu istanbulda ümraniye de gaziosmanpaşa da devamlı pkk gösterileri oluo nie hep aynı görüntüyü görüoruz bi adam taş atıo molotof atıo karşıdan polis biber gazı sıkıo ...nie ordaki adamların cümlesini gözaltına almıolar sorgulamıolar anlamış deilim....
-
ya emir gelmeyince nereye gidecek polis kendi başına Allah Allah deyip mi gidecek :) Alemsiniz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ya emir gelmeyince nereye gidecek polis kendi başına Allah Allah deyip mi gidecek :) Alemsiniz
abi dogru diosunda neden emir gelmior :) -
fatihack bunu yazdı:
var.
link verirmisin. -
fatihack bunu yazdı:
sadece gördüğünü yazarak, olayı enine boyuna biyerde okumadan izlemeden konu açan ve insanlara siktir çekerek neyi kanıtlamaya çalıştığını anlayamadım saçma sapan insanlara kapak olsun diyorum.
-----------------------------polyannacım seni bi kaç günlügüne Küçükçekmece-kanarya'ya misafir olarak alalım...
http://www.tumgazeteler.com/?a=1165138
100 kişilik grup 12 gözaltı... o gözaltı ne olur ben sana söyliyimmi ? karakolun orda yaşadım ben 15 sene.. alırlar içeri, kekolar gelir 50 kişi , polislerde o adamları salarlar... bu 1 olay degil, sürekli panzer yakılıyor , dükkanlara molotoflar atılıyor , sen biliyormusun burdaki her dükkanda yangın söndürücü var artık ? bi gün hlktan birinin canına tak edip sıkarsa kafalarına o zaman görün siz
-
Tamam la polislerin alayı pkklı terörist