Mizika Calmak --- Ders 1
-
EEE hani aldık mızıkaları beklıoruz dersin devamını yo yo :S
-
evet hani dersin devamı? 2. dersi sabırsızlıkla bekliyoruz...galiba:D
-
Ders benden yazilim sizden :) PcCam'de Ses+Video kaydedebilecegim bir yazilim bulun :D
-
Usta şu dudakları görünce aklıma NEY dersleri sitesi gelmiş.Ney üflerkende dudaklar bi garip olur.Birde onu göstermek için yakından resmi çekiyolar ya çok pis bişey o ya :D.(Ney çalarak kızlara falan hava atılmıyo.Çok tipsiz oluyosun.Kız o dudakları görünce tiksiniyo senden zaten :D Deneyenden gördüm.Ney çalarak en fazla Mevlevi ayinlerine katılırsın tabi nefesin yeterse.ORtada sema yapan adamlardan daha çok yoruluyorsun. )
-
üniversiteye ot gelip saman gidecekler arasinda birinciligi kimseye kaptirmayacan bu gidisle :)))
arada benim oraya ugra da seni stajyer hemsirelerle falan tanıistirayim.. onlara mizika calarsin :))))
-
Afo gelirsem beni hemsirelere muayene ettireceksin ama yoksa gelmem :D ...harbi bir ara geleyim senin oraya ,hemsireler icin degil maksat muhabbet olsun senle ,yoksa hemsireler umrumda degil :D
-
gel tai yaaaw.. gel seni en sexi hemsirelere muayene ettirecem.. 2 gun sonra adanadayim. rapor bitiyo. ondan sonra ne gelebilirsin.. ben de iyi muayene ederiim gel sen..
-
Tahribat mızıka atölyesi kurulsun :D öğrendikten sonra gruplar halinde toplu alanlarda gösteri yapalım :)
ikinci dersi bekliyoruz .. malesef internette yeterli döküman yok olsa bile pratiğe dökmek çok zor.
şöyle bir site buldum belki ilgilenen olabilir,
http://www.harptab.com/emelody/rt2.php?id=259&mode=Diatonic&key=1
Sanırım yukarı ok nefes ver aşağı nefes çek ..
-
harbiden kurulsa da bir atölye, öğrensek şunu çalmayı
-
elimde flying eagle mızıka var. işe yarar mı?