folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mng Kargoya Dava Açabilirmiyim?

Mng Kargoya Dava Açabilirmiyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    ya ben reneye yanlış ev nosu vermişim adamlar oraya gidip tişortu kimlik sormadan bırakmış napabilirim daha almadım ordan tişortu gidip tazminat falan olurmu?

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

18.500 € manevi tazminat davası aç köşeyi dönersin :F

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

bosver tazminatı hoca sen adama niye kimliksiz verdiniz diye sorcan oda sana niye yanlıs adres veriyon lan dicek :D

en iyisi git kime verdilerse benim t-shirt sizdeymiş dee iste....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Adamlarin elinde belge  vardir Adres bu der..Sikindemi adamin......yapmissin bi salaklik   gidip tisörtü almanin bi yolunu bulacagina tazminattan bahsediyosun.....Gelip buraya yazman bile hata....daha neler görecez...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    ne davası!..kimliğin yanında olmadığı zaman ya da başka birinin kargosunu sen aldığın zaman abi nolur ne kimliği ya boswer wer işte dersin!..şimdi kalkmış adamlara bok atıosun!..adres nereyse bırakmış adam işte!..dogru adres werseydin..git yanlıs werdiğin adrese al t-shirtünü isim senin t-shirt senin;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

:D :D kısa yoldan köşeyi dönecen demi uyanık :D

adresi yanlış veren sensin a.g.  o zaman bütün kargocular iflas eder. herkes tazminat istese böyle :D

adam tşörtü geçmiş, tazminat peşinde muhaha:D

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    haftada en az 2 kargo teslim alırım be kargo alırken hiç kimlik gösterdiğimi yada kaşe vurduğumu hatırlamıyorum sadece isim/imza yazıyorum onuda sallıyorum.    örn: mehmet çizmesiz :Ç

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    yaff aldım bile tişortu yan komşu zaten dee önceden hep kimlik sorarlardı =O)

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unstopable
    unstopable's avatar
    Erkek

abü sen hatalısın ama onlar da hatalı.her ne bok olursa olsun adam kimlik sormadan vermemli biz zaten hiç bi boku usulune gore yapmıoz ki kargocu da babane aq demiştir ama sorması lazım

yinede dava acsanda bi b*k olmaz 

ut veniant omnes!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi kargo öle zaten adreste biri warsa ona werio werdiği kişiin kimliğini istio doldururo o kimlikteki bilgileri oluo bitio abi sende nie yalnış adres werdin :D abi sen MNG ye açarsın onlarda parasını o gariban adamdan çıkartırlar boşwer ama tişörtü all .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

bence asıl ayıbı kargo değil, senin verdiğin yanlış adrestekiler yapmış. alırken hiç mi isme cisme bakmamılar. dememişler mi bu isimde biri yok bir yanlışlık var diye! yani beleş b.k görseler alcaklar, ayıp yahu..

şimdi tüm müridler toplu halde küfür etsek haksızmıyız?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
Toplam Hit: 1927 Toplam Mesaj: 12