Mng Kargoya Dava Açabilirmiyim?
-
ya ben reneye yanlış ev nosu vermişim adamlar oraya gidip tişortu kimlik sormadan bırakmış napabilirim daha almadım ordan tişortu gidip tazminat falan olurmu?
-
18.500 € manevi tazminat davası aç köşeyi dönersin :F
-
bosver tazminatı hoca sen adama niye kimliksiz verdiniz diye sorcan oda sana niye yanlıs adres veriyon lan dicek :D
en iyisi git kime verdilerse benim t-shirt sizdeymiş dee iste....
-
Adamlarin elinde belge vardir Adres bu der..Sikindemi adamin......yapmissin bi salaklik gidip tisörtü almanin bi yolunu bulacagina tazminattan bahsediyosun.....Gelip buraya yazman bile hata....daha neler görecez...
-
ne davası!..kimliğin yanında olmadığı zaman ya da başka birinin kargosunu sen aldığın zaman abi nolur ne kimliği ya boswer wer işte dersin!..şimdi kalkmış adamlara bok atıosun!..adres nereyse bırakmış adam işte!..dogru adres werseydin..git yanlıs werdiğin adrese al t-shirtünü isim senin t-shirt senin;)
-
:D :D kısa yoldan köşeyi dönecen demi uyanık :D
adresi yanlış veren sensin a.g. o zaman bütün kargocular iflas eder. herkes tazminat istese böyle :D
adam tşörtü geçmiş, tazminat peşinde muhaha:D
-
haftada en az 2 kargo teslim alırım be kargo alırken hiç kimlik gösterdiğimi yada kaşe vurduğumu hatırlamıyorum sadece isim/imza yazıyorum onuda sallıyorum. örn: mehmet çizmesiz :Ç
-
yaff aldım bile tişortu yan komşu zaten dee önceden hep kimlik sorarlardı =O)
-
abü sen hatalısın ama onlar da hatalı.her ne bok olursa olsun adam kimlik sormadan vermemli biz zaten hiç bi boku usulune gore yapmıoz ki kargocu da babane aq demiştir ama sorması lazım
yinede dava acsanda bi b*k olmaz
-
abi kargo öle zaten adreste biri warsa ona werio werdiği kişiin kimliğini istio doldururo o kimlikteki bilgileri oluo bitio abi sende nie yalnış adres werdin :D abi sen MNG ye açarsın onlarda parasını o gariban adamdan çıkartırlar boşwer ama tişörtü all .d
-
bence asıl ayıbı kargo değil, senin verdiğin yanlış adrestekiler yapmış. alırken hiç mi isme cisme bakmamılar. dememişler mi bu isimde biri yok bir yanlışlık var diye! yani beleş b.k görseler alcaklar, ayıp yahu..
şimdi tüm müridler toplu halde küfür etsek haksızmıyız?