Mobil TBT
-
ben Diyorumki cep telefonundan tbt ye girdiğimizde login kısmı haberler ve onların altında forum kısmı olsun.
otobüste dolmuşta vapurda her yerde kısacası foruma rahat ulaşabilir ve kolayca yararlanabilmemiz için.
şu anki hali direk burdaki görünüm gibi cep telefonumda cıkıyor hem yükleme sorunu hem acayip bi görüntü zor oluyor.
yada bir java uygulaması konulara daha hızlı okuma cevap verebilme gibi bişi yazılabilir mi.
facebooku özel bi java uygulama var ona benzer bişi yapılabilir.
sizce nasıl olur böyle bi uygulama olursa nasıl karşılarsınız .. ayrıca cepten kullanan varmı siteyi.
-
buda facebook java uygulaması çok kullanışlı ve hızlı.
-
eğer tasarım yapacak olan biri çıkarsa cosmic hazırlayacak android için. tasarımı yapabilecek olan cosmic'e ulaşssın
-
kaçtır söylüyoruz tahribatın mobil sitesi şart diye de galiba rene ile holy hoca yoğunlarmış.
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------kaçtır söylüyoruz tahribatın mobil sitesi şart diye de galiba rene ile holy hoca yoğunlarmış.
-----------------------------telefona internet paketi alıyorum sırf tbt için.
lakin sadece konu okuyorum.
ne mesajlara cevap verebiliyorum ne konulara..
o metin kutusu bi türlü aktif olmuyor.
oluyorsa eksik yzıyor karakter sınırlandırıyor.
cidden şart artık :/
-
Grafik hazirlayacak arkadas cikarsa, iPhone App'i de ben yaparim :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------seboist bunu yazdı:
-----------------------------kaçtır söylüyoruz tahribatın mobil sitesi şart diye de galiba rene ile holy hoca yoğunlarmış.
-----------------------------telefona internet paketi alıyorum sırf tbt için.
lakin sadece konu okuyorum.
ne mesajlara cevap verebiliyorum ne konulara..
o metin kutusu bi türlü aktif olmuyor.
oluyorsa eksik yzıyor karakter sınırlandırıyor.
cidden şart artık :/
-----------------------------
hocam hele de benim gibi yada bizim gbi diyim ıphone yada galaxy kullanmayanar çok çile çeiyo yani işlemcisi dandik olan telefonlar çok kasıyor ne bilim herkez ıphone kullanmıyor ki çatır çatır sitede gezinsin o yüzden şart dediğin bende konulara bakıyorum ama tıklamıyorum bile çünkü tekrardan anasayfaya yönlendiiryor. -
şuan android için ilk adımları attım aktif konular son haberler son dökümanlar ve login logout olma tamam ancak tasarım eksiği fazlasıyla var. tasarımı gönüllü olarak yaparım diyen olursa pm atabilir
-
iphone akar :D
-
tasarım konusunda ben destek atayım ya :) ne istediğinizi ve nasıl istediğinizi birde mevzuyu anlatırsanız hem IOS hemde Android için arayuz verebilirim :)
-
lan bu benim aklıma geldi yaa