Mobil TBT
-
bence direk site yöneticileri el atmalı bu işe. user agent 'android' olduğu zaman m.tahribat.com yönlendirsin. m.tahribat.com'da aynı tonlarda güzel bir ajax & mobil sitesi olabilir. ama normal haliyle de giriliyor pek sıkıntı yok.
-
bende php kodu var :)
<?php
$useragent=$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
if(preg_match('/android.+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od)|iris|kindle|lge |maemo|meego.+mobile|midp|mmp|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows (ce|phone)|xda|xiino/i',$useragent)||preg_match('/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(di|rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i',substr($useragent,0,4)))
header('Location: http://m.tahribat.com');
?> -
Tasarımı Jquery Mobile ile hazırlayabilirim gerçi kullananlar için çok zor değil Tasarım ve HTML & CSS kısmına kadar benden alabilirsiniz fakat devamı gelmez :)
-
tasarım konusunda bir ihtiyac varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
-
cep telefonunda kullandığım m.facebooktan sonra en güzeli m.donanimhaber var.
neden m.tahribat olmasın ?
-
Hocam mobil site cok zor değil ama iphone falan çok yaygınlaştı artık telefonlar PC hızında buyuk ekranlı.
ben mobilden sorunsuz kullanıyorum wap falan pek ihtiac kalmadı bence
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam mobil site cok zor değil ama iphone falan çok yaygınlaştı artık telefonlar PC hızında buyuk ekranlı.
-----------------------------evet bencede haklısınız ama bu bir gereklilikten yapılmıyor zaten. kullanım kolaylığı açısından yapılıyor. yoksa zaten tahribat mobil olarak hiç kasmayan bir site, gayet rahat da kullanılıyor. ama olsa güzel olur.
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:29'da CodeInside tarafından düzenlendi. -
boş vaktimde tahribat için arayüz hazırlamayı düşünüyorum beğenilirse kodlanabilir, mobil olarak'ta birşey olursa bence toplu bir değişikliğe gidilmeli hem IOS hem Android hemde Windows Phone için uygulama hazırlanması + olarak m.tahribat.com olması güzel olur gibi :)
-
hacılar ben opera ile giriyorum 96 kbps hızım vodafonun paketi 250 mb geçince düşüyo o hızla bile pcdeki gibi girip okuyorum yazıyorum çiziyorum hiç sorun yok
< id="__chango" ="text/">// -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam mobil site cok zor değil ama iphone falan çok yaygınlaştı artık telefonlar PC hızında buyuk ekranlı.
-----------------------------
teknoloji sitesiyiz olsun bi farkimiz,
olsun bi uygulamamiz. bu kadar heves eden murid var.