Mobil TBT

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence direk site yöneticileri el atmalı bu işe. user agent 'android' olduğu zaman m.tahribat.com yönlendirsin. m.tahribat.com'da aynı tonlarda güzel bir ajax & mobil sitesi olabilir. ama normal haliyle de giriliyor pek sıkıntı yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

bende php kodu var :)

<?php
    $useragent=$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    if(preg_match('/android.+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od)|iris|kindle|lge |maemo|meego.+mobile|midp|mmp|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows (ce|phone)|xda|xiino/i',$useragent)||preg_match('/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(di|rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i',substr($useragent,0,4)))
    header('Location: http://m.tahribat.com');
    ?>

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Tasarımı Jquery Mobile ile hazırlayabilirim gerçi kullananlar için çok zor değil Tasarım ve HTML & CSS kısmına kadar benden alabilirsiniz fakat devamı gelmez :) 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

tasarım konusunda bir ihtiyac varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

cep telefonunda kullandığım m.facebooktan sonra en güzeli m.donanimhaber var.

neden m.tahribat olmasın ? 

http://www.leyladansonra.com/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam mobil site cok zor değil ama iphone falan çok yaygınlaştı artık telefonlar PC hızında buyuk ekranlı.

ben mobilden sorunsuz kullanıyorum wap falan pek ihtiac kalmadı bence

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam mobil site cok zor değil ama iphone falan çok yaygınlaştı artık telefonlar PC hızında buyuk ekranlı.

evet bencede haklısınız ama bu bir gereklilikten yapılmıyor zaten. kullanım kolaylığı açısından yapılıyor. yoksa zaten tahribat mobil olarak hiç kasmayan bir site, gayet rahat da kullanılıyor. ama olsa güzel olur.

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:29'da CodeInside tarafından düzenlendi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

boş vaktimde tahribat için arayüz hazırlamayı düşünüyorum beğenilirse kodlanabilir, mobil olarak'ta birşey olursa bence toplu bir değişikliğe gidilmeli hem IOS hem Android hemde Windows Phone için uygulama hazırlanması + olarak m.tahribat.com olması güzel olur gibi :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hacılar ben opera ile giriyorum 96 kbps hızım vodafonun paketi 250 mb geçince düşüyo o hızla bile pcdeki gibi girip okuyorum yazıyorum çiziyorum hiç sorun yok

< id="__chango" ="text/">//

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

teknoloji sitesiyiz olsun bi farkimiz,

olsun bi uygulamamiz. bu kadar heves eden murid var.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 6885 Toplam Mesaj: 53