Mobil Yazılım Projeleri
-
@Ka1nsha, rakkoc güzel fikirler :) teşekkürler.. evet yararlı bir araç olabilir bu da...
-
sadece androidler arası skype gibi(görüntü olmasada olur) böyle bişey yapabilirmisiniz.
Mesela ventrillo gibi,teamspeak gibi.
Bence yapılırsa kontör devri biter hacı :)
-
rakkoc bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Mesela belirlediğimiz saatlerde belirlediğimiz kişiiyi arayan veya ona mesaj gönderen bi progran olabilir :)
tuttum bu fikri :)
ben birisini belirtcem o kisi telefonu acana kadar ariyacak. actimi telefonunu benim telefonm da calarak haber verecek :)
aşk acısı çekenlere birebir, o uygulama rekorlar kırar.
-
saybirs bunu yazdı
sadece androidler arası skype gibi(görüntü olmasada olur) böyle bişey yapabilirmisiniz.
Mesela ventrillo gibi,teamspeak gibi.
Bence yapılırsa kontör devri biter hacı :)
bahsettiğin yazılımları anlamadım hocam .. eğer sesli konuşmayı kast ediyorsan viber bu işi güzel yapıyor zaten + mesajlaşma desteği de var.. bu tarz bir şeyden mi bahsettin? yoksa sip kullanarak voip üzerinden konuşma faln mı ki o da var zaten
@vbdream, evet hocam bazen kızlar trip atarken belirli bir limiti geçene kadar aramak gerekiyor ki kız kendini tatmin etsin :) erkek de o arada
kendini yiyor.. ne gerek var erkeği yormaya program arasın karşıdaki açıncada uyarı versin erkek alır konuşur :) tabii karkaterler ters de çevrilebilir
( erkek kız) ama güzel mantık bu da ..
-
hem konu up olsun hem de şu son bahsedilen kız arkadaşı arama olayıyla ilgili bi şeyler söyleyeyim..
android in apisi henüz giden aramaların durumunu veremiyor. bilmiyorum son verilen sdk lerde var mı bi değişiklik ama yurtdışındaki hoca benden
android telefondan ses kaydı yapmamı istemişti bu da mümkün değildi, şimdi tekrar baktım da outgoing aramalarda karşı tarafın telefonu açıp
açmadığını anlayamıyorsun, voip programlarının kendi özelliği var o ayrı bir şey ama normal gsm şebekesi üzerinden yapılan aramlarla (programla
aratabilrsin sıkıntı değil o) ilgili bir cevap alamıyorsun. meşgule mi bastı yoksa açtı mı yoksa tlefon mu kapalı diye.. bir geri dönüş eventi yok. ama
incoming aramalarda durumu tespit eden eventler mevcut
örnek: http://stackoverflow.com/questions/2250455/detect-if-an-outgoing-call-has-been-answered
-
Hocam kişisel muhasebe programı çok iyi olur.Raporlaması,grafikler detaylı harcamalar felan.Benzer ingilizce uygulamalar ama hepsi bir yönden eksik.Ve de ingilizce Türkçe yaparsanız çok iyi olur ya :)
-
muhasebenin hiç bir türlüsünden anlamam hocam, play.google da kişisel muhasebe yazdım
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gokselguren.kisiselmuhasebe
bu çıktı. dediğin böyle bi şeyse varmış zaten :) alternatifleri de var gelir gider, alım satım falan..
-
timer aracığıyla sms ve cevapsız çağrı atan bir uygulama kâfi, bokunu çıkarmayın mk
işte yapar. ücretli bile gider bir zaman sonra. 1 emerikın dalırdan piyasanın mkor.
-
hocam ses kaydı artık oluyor diye biliyorum :)
yapında bi yararlanalıım ya -
internete sadece vpn veya ssh tünelleme üzerinden bağlanmaya yarayan, onun dışındaki tüm başlantıları bloklayan bir uygulama olabilir.