Mobil Yazılım Projeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@Ka1nsha, rakkoc güzel fikirler :) teşekkürler.. evet yararlı bir araç olabilir bu da...

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

sadece androidler arası skype gibi(görüntü olmasada olur) böyle bişey yapabilirmisiniz.

Mesela ventrillo gibi,teamspeak gibi.

Bence yapılırsa kontör devri biter hacı :)

saybirs tarafından 18/Şub/13 18:29 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    Ka1nsha bunu yazdı

Mesela belirlediğimiz saatlerde belirlediğimiz kişiiyi arayan veya ona mesaj gönderen bi progran olabilir :)

tuttum bu fikri :)

ben birisini belirtcem o kisi telefonu acana kadar ariyacak. actimi telefonunu benim telefonm da calarak haber verecek :)

aşk acısı çekenlere birebir, o uygulama rekorlar kırar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

sadece androidler arası skype gibi(görüntü olmasada olur) böyle bişey yapabilirmisiniz.

Mesela ventrillo gibi,teamspeak gibi.

Bence yapılırsa kontör devri biter hacı :)

bahsettiğin yazılımları anlamadım hocam .. eğer sesli konuşmayı kast ediyorsan viber bu işi güzel yapıyor zaten + mesajlaşma desteği de var.. bu tarz bir şeyden mi bahsettin? yoksa sip kullanarak voip üzerinden konuşma faln mı ki o da var zaten

@vbdream, evet hocam bazen kızlar trip atarken belirli bir limiti geçene kadar aramak gerekiyor ki kız kendini tatmin etsin :) erkek de o arada

kendini yiyor.. ne gerek var erkeği yormaya program arasın karşıdaki açıncada uyarı versin erkek alır konuşur :) tabii karkaterler ters de çevrilebilir

( erkek  kız) ama güzel mantık bu da ..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hem konu up olsun hem de şu son bahsedilen kız arkadaşı arama olayıyla ilgili bi şeyler söyleyeyim..

android in apisi henüz giden aramaların durumunu veremiyor. bilmiyorum son verilen sdk lerde var mı bi değişiklik ama yurtdışındaki hoca benden

android telefondan ses kaydı yapmamı istemişti bu da mümkün değildi, şimdi tekrar baktım da outgoing aramalarda karşı tarafın telefonu açıp

açmadığını anlayamıyorsun, voip programlarının kendi özelliği var o ayrı bir şey ama normal gsm şebekesi üzerinden yapılan aramlarla (programla

aratabilrsin sıkıntı değil o) ilgili bir cevap alamıyorsun. meşgule mi bastı yoksa açtı mı yoksa tlefon mu kapalı diye.. bir geri dönüş eventi yok. ama

incoming aramalarda durumu tespit eden eventler mevcut

örnek: http://stackoverflow.com/questions/2250455/detect-if-an-outgoing-call-has-been-answered 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Hocam kişisel muhasebe programı çok iyi olur.Raporlaması,grafikler detaylı harcamalar felan.Benzer ingilizce uygulamalar ama hepsi bir yönden eksik.Ve de ingilizce Türkçe yaparsanız çok iyi olur ya :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

muhasebenin hiç bir türlüsünden anlamam hocam, play.google da kişisel muhasebe yazdım

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gokselguren.kisiselmuhasebe

bu çıktı. dediğin böyle bi şeyse varmış zaten :)  alternatifleri de var gelir gider, alım satım falan.. 

unbalanced tarafından 19/Şub/13 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

timer aracığıyla sms ve cevapsız çağrı atan bir uygulama kâfi, bokunu çıkarmayın mk

işte yapar. ücretli bile gider bir zaman sonra. 1 emerikın dalırdan piyasanın mkor.

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam ses kaydı artık oluyor diye biliyorum :)

yapında bi yararlanalıım ya

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    internete sadece vpn veya ssh tünelleme üzerinden bağlanmaya yarayan, onun dışındaki tüm başlantıları bloklayan bir uygulama olabilir.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 3753 Toplam Mesaj: 27