Modem Hacked
-
kkkcakmak bunu yazdı:
-----------------------------hoca adam tek sözle öküzzzz dediğim gibi bizim gibi biri olsa eyw ama o mac nedir felan fistan bilmez... walla geçen pcsini açtığında yanlışlıkla biosa girmişti teknik servisi aradı bilgisayara virüs girdi çöktüü dedi ben orda gülmekten koptum eehh artık ne kadar düşünebiliyonuzsaa.
-----------------------------bu durumda sende öküz oluyorsun. modeme girmekle hack yaptığını mı zannediyorsun embesil ? dalga geçtiğin adamdan farkın olsa gam yemicem a.k
-
Bypass:D
-
kkkcakmak sende çakmak varmı eğer yoksa sana bi çakmak lazım
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
kkkcakmak sende çakmak varmı eğer yoksa sana bi çakmak lazım
iyi bi çakmak lazım ama :)
-
tokai olurmu ?
-
adamgibi bunu yazdı:
tokai olurmu ?
çakar çakmaz çaksın işte.
-
Cafe Modem Hacked ZUhahaha gülmekte ölecem kkkcaakmak hıyar hıyar işlerle uraşıp milletinde zamanını çalma.
Sen evde hızın 512 ye düşünce cıyak cıyak TTnete küfredersin. Şimdi sen adamın ekmek parasıyla oynayıp uğraştıracan bir daha teknik servis flan. Az akıllı olun ya
-
haha
nasıl hackledin
şifreye admin root epicrouter veya boş bırakarakmı :D
bırak hocam. cafe ise uğraşma. warsa ipne arkadasın bağlan modemine aç port dal pcye.
ki firewall wardır.
kolay gelsin
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------haha
nasıl hackledin
şifreye admin root epicrouter veya boş bırakarakmı :D
bırak hocam. cafe ise uğraşma. warsa ipne arkadasın bağlan modemine aç port dal pcye.
ki firewall wardır.
kolay gelsin
hocam sanki gönder çocuğu bakkaldan iki ekmek alsın der gibi bu ne ya :D:D -
vay beaa modem hackte varmışta biz bilmiomuşuz şu internet ömrü hayatımda bir şey daha örendim saol saol saol.... yapabileceğin şifre değiştirmek yada cesaretin varsa firmwire güncellemesi sırasında baska bi arayuzle girip reset attırmak sonrasına kefil değilim :D