Modem Hacked

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------
    DarkFall bunu yazdı:

haha

nasıl hackledin

şifreye admin root epicrouter veya boş bırakarakmı :D

bırak hocam. cafe ise uğraşma. warsa ipne arkadasın bağlan modemine aç port dal pcye.

ki firewall wardır.

kolay gelsin

hocam sanki gönder çocuğu bakkaldan iki ekmek alsın der gibi bu ne ya :D:D

aynen öyle :))

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    la konularım bööle giderse ii hit alırım:D

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Yollayan : kkkcakmak   
    Alıcı : Fikret 

Konu : konu 
    bu durumda sende öküz oluyorsun. modeme girmekle hack yaptığını mı zannediyorsun embesil ? dalga geçtiğin adamdan farkın olsa gam yemicem a.k ,

hoca ne dediğini bil!!!

başkasına söylerken rahatsında sana söylenince mi batıyor ? pmlik bir durum yok, konudan yazabilirsin.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

burası  tbt !!!!! cafe değil!

ben burayı bizlerden olarak bilerek söölüyorum... bide batıyor felan fistan konuşuyorsun ne ayaksın yaw sen?

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    40 ayakmış ne olacak şimdi ? heuhes cafede takılıo, bizden oluyor, yetmiyor bilmediğimiz teknikler ile modem hackliyor modeme indexte basıyorsundur sen şimdi :D

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

kkkcakmak bunu yazdı:

burası tbt !!!!! cafe değil!

ben burayı bizlerden olarak bilerek söölüyorum... bide batıyor felan fistan konuşuyorsun ne ayaksın yaw sen?

seviyen belli hoca bak işine. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Modeme girmekle evet hack yapılır Hack in nlamını öğrenin önce bilmiyorsanız açıklıyayım Hack Bir bilişim sistemine herhangibir şekilde zarar verme ve çıkar sağlamaya o konuda haz duymaya denir.

Saçma saçma yorum yapan arkadaşlar var adamla dalga geçmişler dalga geçilecek bir şey yok adamneler yapılabileceğini sormuş ne var bunda yapılabilecekleri biliyorsanız yazın bilmiyorsaznı kalabalık yapmayın tbt nin içine sıçan sizin bu yorumlarınız oldu zaten

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    Modeme girmekle evet hack yapılır Hack in nlamını öğrenin önce bilmiyorsanız açıklıyayım Hack Bir bilişim sistemine herhangibir şekilde zarar verme ve çıkar sağlamaya o konuda haz duymaya denir.

Saçma saçma yorum yapan arkadaşlar var adamla dalga geçmişler dalga geçilecek bir şey yok adamneler yapılabileceğini sormuş ne var bunda yapılabilecekleri biliyorsanız yazın bilmiyorsaznı kalabalık yapmayın tbt nin içine sıçan sizin bu yorumlarınız oldu zaten

eyw büyüksün serdar kardeş bazıları hakkaten ne dediklerini bilmiyorlar...hayır kendileride bişi bilseler yinede gam yemem...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

hocam bencede abartmışsınız modeme index basarsın falan. yazan arkadaş üstüne alınmasın arkadaşla dalga geçen herkese sözüm. siz ananızın karnında öğrenmediniz dalga geçmek yerine dostum modem hack yapılmas, falan filan bunlar yapılabilir derseniz bilmeyende öğrenir arkadaşta öğrenir. Yok çakmak lazım falan :/ Serdar doğru söylüyo sıçanlar belli. Sonra millet bas bas bağırıyor eski tbt eski tbt. Çok bağırırlar daha. Biliyorsanız konuşun örnek alsınlar, bilmiyorsanız susun da adam sansınlar.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@serdar,tolgasen

ben adamın bilip bilmemesine laf yapmıyorum hoca!

"hoca adam tek sözle öküzzzz dediğim gibi bizim gibi biri olsa eyw ama o mac nedir felan fistan bilmez... walla geçen pcsini açtığında yanlışlıkla biosa girmişti teknik servisi aradı bilgisayara virüs girdi çöktüü dedi ben orda gülmekten koptum eehh artık ne kadar düşünebiliyonuzsaa."

bu mesajdan yola çıkarsak kendiside öküz oluyor onu belirtmek istedim.

@kkkcakmak

sende niyet okumayı bırak. 

Toplam Hit: 14105 Toplam Mesaj: 54