Modem Port Açma | Yardım : |

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek
    selamün aleyküm arkadaslar elimde pikatel airmax 101 modem var port açmak istiyorum fakat acamadım bi türlü turkojen kurulumu yaptım port acmadanda olmuyor : |

siyah beyaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek
    abi azıcık daha acarmısın googleden arastırdım biraz bişiler yaptımda olmadı sanırım : |

bu sayfadakileri uyguladım gene olmadı :|

http://www.portacma.net/Modemler/Pikatel/Airmax-101/Airmax-101.html?port1=3690&uyg1=WMS&ipno=85.108.59.8&prot1=TCP&markalar=pikatel&modem=http%3A%2F%2Fwww.portacma.net%2FModemler%2FPikatel%2FAirmax-101%2FAirmax-101.html

siyah beyaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

port1

Yerel sunucu IP adresi yerine modemin sana verdiği ip numarasını girmen gerekiyor. Belki de hatayı orada yaptın.

Örneğin; 192.168.1.31 gibi. Onu nerden bakıcağını bilmiyorsan onu da söylerim.

Saygılar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek
    bide şöyle bişey indrdim beni oku dosyasında yazanlar ;
    Modeminizden port yönlendirmesi yaptıktan sonra bu program ile portlarınızı
    doğru yönlendirip yönlendirmediğinizi anlayabilirsiniz.Tek yapmanız gereken
    port numarasını yazmanız ve test tuşuna tıklamanız.Altta "port açık" yazısı
    geliyorsa portunuz açılmıştır.Portları test etmeden önce Turkojan'ı kapatmanız
    gerekmektedir

Açık olması gereken portlar :
    15963,5742,5743,5744,5745

ben port acma işlemi yaptıgımda bunlarımı denemem gerek yoksa kendime ait portmu alıyorum anlamadım : |

siyah beyaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Sen üstte verdiğim fotoğraftaki yerleri düzgün olarak doldur. Kaydet. Kontrol etmene gerek yok zaten açılıcaktır portlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek
    abi dediklerinin hepsini uyguladım portları denedim ama kapalı diyor haala dosyayı arkadasa gönderdim deneme amaclı degişen birsey olmadı : \

siyah beyaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Modemden istediğin portu aç (nat,sanal sunucu,port yönlendirme artik hangisi varsa modem panelinden) bul onu, baslat>calistir>cmd yaz gir. ipconfig yaz enterla.IP Adres yazan kismin yanina bak genelde 192.168.*.* gibi bisi olur bu local ip. İşte port yönlendirmenin mantigida external ipne gelen baglantilari locale yonlendirmesi. Hangi portu yonlendireceksen onlari yaz yonlendirme ayarlarinda, yerel ipni zaten biliosun, protokolude tcp sec, turkojan kullandigi baglanti tipi hakkinda hicbi fikrim yok istiosan ikisinde ac :)

Firewall fln varsa aynen portlari ondanda acman gerekio. Win xp-vista fln varsa dahili güvenlik duvarini kapaman yada portlari ondanda acman gerekio yine aynen.

The king is bleeding.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hocam sana bu port açma ile ilgili süper bi site vericem

http://www.portacma.net/

istedigin oyun program her marka modemlerin port açma olayını resimli kaliteli bi şekilde anlatmış

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek
    Scolfield bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam sana bu port açma ile ilgili süper bi site vericem

http://www.portacma.net/

istedigin oyun program her marka modemlerin port açma olayını resimli kaliteli bi şekilde anlatmış

-----------------------------
    denedim hocam bu sitedende bişeyleri yanlıs yapıyor olmalıyım yada eksik

siyah beyaz
Toplam Hit: 4616 Toplam Mesaj: 12