folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Modemi Nasıl Yakabilirim?

Modemi Nasıl Yakabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    inSanDeiL bunu yazdı:
    -----------------------------

Shamanist bunu yazdı:
    akım geçmeyecek ne olacak?Yangın çıkar a.q. kablo erir o akımın şiddetiyle.Zil teline 220 volt verildiği nerde görülmüş.
    Aßicim ßen elektronik ßitirdim.ßilmediqin konuda yorum yapma.1 Zil teli 1000 voltu ta$ır.Ama cektqin akım önemlidir.ßu teorik olarak mumkundur.ADSL sinyali mili votl larla ölcülen 1 sinyaldir.Sen Telefon kaßlosuna 220 volt u verdiqin zaman ADSL sinyalini modem icinde regule eden devre yalan olur.Ve ßu mili saniyeler icinde qercekle$ir.Daha sonra kısa devrenin $iddetiyle modemin icindeki kartın bakır yolları erir ve kısa devre olayı ortadan kalkmı$ olur.Sonra kaldır çöpe at modemi.

SayqıLarLa..

Belli olmayacak mı ne olduğu?Boru gibi adaptörü var o na mı b*k atacaklar.Router arıyorum inadına deneyeceğim a.q. 

iyi biri değil... TBT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hepsine bakmadım ama şöyle espiri yapmak geldi içimden;

soru: Modemi nasıl yakabilirim?

cvp: çakmakla

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Shamanist bunu yazdı:
    inSanDeiL bunu yazdı:

Shamanist bunu yazdı:
    akım geçmeyecek ne olacak?Yangın çıkar a.q. kablo erir o akımın şiddetiyle.Zil teline 220 volt verildiği nerde görülmüş.
    Aßicim ßen elektronik ßitirdim.ßilmediqin konuda yorum yapma.1 Zil teli 1000 voltu ta$ır.Ama cektqin akım önemlidir.ßu teorik olarak mumkundur.ADSL sinyali mili votl larla ölcülen 1 sinyaldir.Sen Telefon kaßlosuna 220 volt u verdiqin zaman ADSL sinyalini modem icinde regule eden devre yalan olur.Ve ßu mili saniyeler icinde qercekle$ir.Daha sonra kısa devrenin $iddetiyle modemin icindeki kartın bakır yolları erir ve kısa devre olayı ortadan kalkmı$ olur.Sonra kaldır çöpe at modemi.

SayqıLarLa..

Belli olmayacak mı ne olduğu?Boru gibi adaptörü var o na mı b*k atacaklar.Router arıyorum inadına deneyeceğim a.q. 
    Abi olayı yanlıs anlamışsın zaten, adaptorle bı alakası yokkı, adamın elınde telefon kablosunun switch i var zaten...

Router ın adaptoruyle yada enerji girişi bulunan hıcbıyerı ıle alakası yok...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    surda kac kişiyiz bir modemi yakamadık yaw artık bi şeyler yapında su modem yakma işini bizde ogrenelim ama demi

Orman Mühendisi //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek
    Hocam ben bilgisayar bölümü okudum ve elektronik dersimizde vardı. bi bu dersde ilk once plakalar hazırlıyorduk. baskı devre üzerine asistat kalemi ile devremizi çizerdik sonra asite batirirdik. kalemle çizili olan yer kalır plakanın diğer yerleri erirdi. eline bir sırınga al dostum ve kendine baski devreler icin kullanılan asitten bul. bunu en yakın meslek lisesi okullarından elde edebilrisin. daha sonra modem çalışırken veya çalışmasken farketmes modemden iceri 1 damla damlat yaklasık 10 dk sonra devreler eriyecek iletişim kopacak ve modem yanmış süsü alacaktır. Kolay gelsin.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

hhiiçç gerk yok dediğin olayı ben yaptım arkadaşım .Cafedeyiz 3 kişi modemi bozmaya karar verdik

geçtik arkadaki 3 pc ye

başladık modeme 65500 lük ping atmaya sürekli 3 bilgisayardan 100lerce dos ping atıodu ping işlermi başlar başlamaz internet kopuodu kafede

aadam ertesi gün modemi değiştirdi

aç bi not defteri yaz start ping -l -t 65500 müydü neydi bunu alt alta kopyala 140 tane falan olunca bırak yoksa pc kitlenir

bat olarak kayder.başlattan da benzer öğreleri grupla yap ki kontrolü kolay olsun ping komut satır yanlış olabilir 2-3 kişi deneyin çalışıcaktır

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    Modem Kablolarını yuksek gerilim kablolarina bağla yakarsın modemı :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_71
    pesimist_71's avatar
    Erkek
    eliine çakmağı al modeme kolonya dök yak:D:D:D:

gebertin gavurları!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    canlarım güzel hoş 220v ver taşır onu hertürlü (üçlü priz bulamamış televizyon ve vcd bağlamış babam) zaten doğru yerden veririsen varistörleri patlayacaktır muhtemelen.. e alet kaput olucak haliyle.. boşta bozuk modem olsaydı açar söylerdim bire bir.. bu arada adsl sinyali milivoltla gelmiyor abicim normal telefon hattı 45 volt filan olsa gerek, 110 volta kadar çıkar telefon çaldığı vakit..

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

la Xursi ne gerek var

yüksek voltajda elktrik ver zikersin modemi ...

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 14849 Toplam Mesaj: 46