Modern Warfare 2 Multiplayer
-
Müridler elimde korsan mw2 Var oyunu yükledim single olarak bitirdim.ve şimdi online olarak başkalarıyla savaşmak istiyorum :D
Aramızda Cod6 oynayan müridler vardır diye düşünüp bu konuyu actım bana yardımcı olabilcek birileri varmı ? multiplayer hakkında hiçbibilgim yok.
teşekkür ederim -
benim blidiğim steam üzerinden oynandıgı için korsan serverlar çıkana kadar multi player oynayamıyorsun denemiştim olmuyordu
ancak onunda bir ilacı cıkmıştır diye düşünüyorum şimdiye kadar
sana A.V.A online (Alliance of Valiant Arms) ı tavsiye ederim bildiğin cod6 nın multi player modunu oyun yapmış adamlar grafik oynanış neredeyse 1e1 aynı
(hatta cod6 yı full de oynarken bunda full grafik açamıyorum)
download için
http://www2.ijji.com/downloads.nhn

-
çok saol dostum hemen indiriyorum bu kadar övdüğüne göre :) güzel bi oyun teşekkür ederim
-
vallahi 2 3 gün oldu baslayali ama bagimlilik yaptı diyebilirim şimdilik daha yeni oldu için fazla mod yok ama sıkılmıyorsun
hack mack yok oyuncular kaliteli aynı cod gibi indirip kurduktan sora pm salla beraber girip oynarız silahları sınırsız yada günlük alabiliyorsun
çok eglenceli modlar war x))
-
İndiriyorum kanka ping sorunu yoktur inş.
-
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------
İndiriyorum kanka ping sorunu yoktur inş.
-----------------------------lag mag yok olsa da bir kaç saniye olup geçiyor günde 1dk max yani silah sistemini çok begendim modifikasyonu felan çok güzel
şuan çok silah yok ama populer tüm silahlar var
-
çentik,akşam indirim bunu ben.netten oynanan oyun arıyodum zaten bôyle.İyi oldu
-
çok sagol hocam indiriorum özledim şöle kaliteli bi online fps oyununu
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
vallahi 2 3 gün oldu baslayali ama bagimlilik yaptı diyebilirim şimdilik daha yeni oldu için fazla mod yok ama sıkılmıyorsun
hack mack yok oyuncular kaliteli aynı cod gibi indirip kurduktan sora pm salla beraber girip oynarız silahları sınırsız yada günlük alabiliyorsun
çok eglenceli modlar war x))
-----------------------------abi ben sana bunu kaçtır söylüyorum geç oyna diye combat arms felan yanında dandik kalıyor diye..
-
güzel bişeye benziyor.çentikkk :p
-
cod4 hastalığı var bende gerçi şu aralar pek bakamıyorum. cod6 oynadım bi ara crack falan bi ton zamazingo. 2 gün oynadım sora korsan sunucular kapandı =)) tekrar crackledim sora 1 gün daha oynadım. sora gene kapandı sunucular. dedim hassss.trin len sizlemi uğraşcam. açtım xfiremi girdim cod4 e enemy uav is airborne :D zapata haras falan kavga gürültü :D