Monster Notebook Alıyorum Tavsiyeleriniz
-
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Model 15.6" W350ET ( GTX660M ) İşlemci Tipi Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (OEM) Chipset Intel® HM77 Chipset Ekran Kartı Üreticisi NVIDIA® Ekran Kartı 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11 Ekran Boyutu 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080 Bellek Tipi DDR3 Bellek Hızı 1600 Mhz Bellek 16GB (2x8GB) DDR3 1600 Mhz SODIMM Kingston Sabit Disk Kapasitesi 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS Sabit Disk ( I ) Var Sabit Disk ( II ) Yok Sabit Disk ( III ) Yok RAID Desteği Var Optik Sürücü 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA Turbo Memory Desteği Yok 3G Desteği Yok Tv Kartı Desteği Yok İşletim Sistemi İşletim Sistemi Linux (Türkçe) Kablosuz İletişim 2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter Dahili Web Kamera 2.0 MP Kamera Ses Kartı THX TruStudio PRO™ Hoperlör 2x Speaker Surround Desteği THX TruStudio Pro Audio 7.1CH Audio output supported by headphone, microphone, S/PDIF & Line-In Jack Dahili Mikrofon Var ( 1 Adet ) Klavye Q Türkçe Numerik Tuş Takımı Var Parmak İzi Okuyucusu Var Yüz Tanıma Özelliği Yok Bluetooth Desteği Dahili Bluetooth™ v3.0 Dahili Kart Okuyucu Card Reader 9 in 1 ( MMC / RS MMC / SD / Mini SD / SDHC / SDXC / MS / MS Pro / MS Duo ) Ethernet Kartı 10 / 100 / 1000 Gigabit Ethernet Fax Modem Yok USB Port Sayısı 1x USB 2.0 + 3x USB 3.0 e-SATA Çıkışı 1 x e-SATA (USB 3.0 Combo) IEEE1394 / FireWire Port Çıkışı Yok DVI Port Çıkışı Yok VGA Port Çıkışı Var HDMI Port Çıkışı Var Display Port Çıkışı Yok RS232 / Seri Port Çıkışı Yok Kulaklık / Speaker Çıkışı Var Mikrofon Girişi Var S/PDIF Dijital Çıkışı Var Line In Girişi Yok RJ45 Ethernet Port Girişi Var RJ11 Telefon Port Girişi Yok Infrared Port ( CIR ) Yok Anten Girişi Yok Kensington Kilit Özelliği Var Intel Rapid Start Teknolojisi Desteği Var Intel Smart Response Teknolojisi Desteği Var Intel Smart Connect Teknolojisi Desteği Var Intel Anti-Theft Teknolojisi Desteği Var Intel Identity Protection Teknolojisi Desteği Yok nVIDIA Optimus 2012 Teknolojisi Desteği Var Bluetooth 4.0 Desteği Var Grafik Kartı (dGPU & UMA) Geçiş Butonu Özelliği Var Grafik Kartı (dGPU & UMA) Otomatik Geçiş Özelliği Var W/A/D/S Oyun Tuşları ve Arkadan Aydınlatmalı Klavye Özelliği Yok mSATA Desteği Var Ivy Bridge ve Sandy Bridge İşlemci Desteği Var Slotlar Yok Multimedya Özellikleri ( I ) 3 Adet Fonksiyon Tuşu; Açma/Kapama Butonu, WLAN On/Off, Grafik Kartı (dGPU & UMA) Geçiş Butonu Multimedya Özellikleri ( II ) Çoklu komut ile entegre kaydırma fonksiyonlu dokunmatik yüzey Boyutlar 374 (W) x 250 (D) x 16.3~42.7 (H) mm (TBC) Ağırlık 2.7 Kg (including ODD and 76.96WH Battery) (TBC) Power Adaptör AC Adaptör 120W - 19V / 6.3A Batarya Removable 8 Cells Smart Lithium-Ion Battery Pack, 76.96WH Pil Ömrü Battery life : 375 minutes (with UMA mode, 76.96WH battery) (TBC) Hediye Notebook Çantası Garanti Süresi 2 Yıl Teslimat Tarihi 01 - 30 Eylül 2013 Teslimat FİYATI : 1800 TL
2 günlük araştırmam sonucu monster notebook almaya karar verdim bu konu hakkında bana yardım eden müridlere teşekkür ederim ama bu monster hakkında bi kaç sorum olucak
1)İnternette ürünlerini sürekli geç teslim ettiklerini bunun içinde günlük 6.5 TL indirim uyguladıkları yazıyor acaba bu olay dogru mu ?sitesinde böyle bi bilgi bulamadım çünkü
2)Bu gecikme olayı tüm laptoplar için mi geçerli yani ben yarım gitsem kredi kartıyla çekseler parayı laptop u alamıyor muyum?
3)Sürekli incelerim hep merak ederim http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-asus-n56vz-s4400d-fiyati,964221.html böyle güzel bi laptop u altta gittigidiyor gibi siteler 2500 gibi bi fiyata verirken üstteki siteler nasıl 2150 gibi fiyatlar verebiliyorlar?
-
Hocam makına cok makyaQ be :D
-
Bu fiyata nerde var hocam bu makine? Ben de monster dusunuyorum...
-
1999 degıl mıydı bunun fıyatı?
Bu arada dhdeki monster kullananlara pm at. Bayagı gec gelen teslımatlar var. Adamları arayıp sorabılırsınde monster bayıını yanı.
Yarın gelıcem alıp gıdebılıyomuyum dıye sor ona gore gıdersın
-
660M yi 670M ile değiştirirsen çok uzun bir süre götürür seni.
Ama bu haliyle bile çok güzel.
-
hocam arkadaşm aldı 1.5 sene önce makine halen canavar eğer oyucuysan monster senin için en uygunu. performans olarak mükemmel bi laptop fiyat olarak eşdeğerlerine 400 ila 700 tl rahat takıyo. kasa konusunda pek iyi olmadıklarını bende duydum da arkadaşn laptopta hiç bişi yok sanrm biraz kollamak istiyo
-
Kasalar msi'dan alınıyor sağlamdır plastik değil.
Makine performans olarakta gayet iyi,bende biraz daha üst modellerden alacağım.
Teslimat süresi gecikebiliyor,ürünleri nasıl hazırladıklarını biliyorsan gecikmesinide normal sayabilirsin
Ama geciktiği gün başına 6.5 lira monster para veriyorlar(bu doğru bilgi efsane değil,sahiplerinin yorumlarında çokça gördüm)
Isınma problemleri olmuyor monsterların.
-
Fatih54 bunu yazdı
660M yi 670M ile değiştirirsen çok uzun bir süre götürür seni.
Ama bu haliyle bile çok güzel.
kampanyalı ürün oldugu için degiştirme fırsatı sunmuyor hocam bu 660 ile 670 arasında fiyat ve performans bakımından ne kadar fark var acaba?
çok daha iyi performans alıcaksam 200-250 TL daha gözden çıkartıp yarın ekran kartını degiştirme gibi bi seçenegimizin olup olmadıgını sorarım
-
hacı abi monsterin sitesini sürekli takip etmek lazm cok güzel kampanyalar oluyoda alışın kuvvetli olmaynca bakmakla yetiniyosun
-
Sitesinde bir çok şey yok,facebook sayfalarını takip et orada çok daha fazlasını yayınlıyorlar.
-
MSI alacaktım fakat bunun fiyatları çok iyi, iyi araştırmak lazım ucuz etin yahnisini.