Monutor Neden Calismiyor ?
-
bugun kamyonla koye tasindim. kasa ekran kucagimdaydi. dusmedi cok sarsilmadi. ama ekran acilmiyor. no video imput yaziyor monutordede. yani kasayla baglanti yok tam programlama icin birseyler yapacakken ekrani goremiyorum yav. ne olmus olabilir.
-
sarsıntıdan dolayı bi problem sanırım kasayı kontrol ettin mi ?
-
merkeze haftaya donecegim. kablo sirt cantamdaydi. temassizlik kopukluk olabilir mi sanmam. ekranin giris portuna zaten dokunmadim kasanin icinde olsa gerek ancak anlarmiyim bilmiyorum.
-
Ekran Kartının Soketi Gevşemiştir. Kasanın Vidalarını aç Elinle Kartı Yuvasına Doğru bi it. Dene Bakalım Çalışacakmı.?
-
kasayi actim gorunurde bir sey yok gibi onunde pembe uzun bir soket var ne oldugu veya bir kopukluk varsa tam gorunmuyor. elimle zorladim kopacak bir seye benzemiyor. en ucuk ihtimalve maliyet ne olabilir
-
ramlari sök çalıştır sonra kapat power kablosunu sök açma kapatma tuşuna 5 10 kere bas ramlari tak kullan.
-
yunus kardes kocakari ilaci gibi feldi bu yontem yoksa ciddimisin (:
-
lutfen yardim...
-
Ekran kartından şupheliyim bendede olmustu ama Türk teknikleri ile çözdüm :D
-
ramden olabilir bib sesi almıyosan hiç ramleri sök tak her ihtimale karşı ekran kartınıda sök üfle tak :D
-
pc tamamen aciloyor sesten anliyorum ram tamam da ekran kartini sokmek sakat deniyor macunlar felan denesem mi?
Toplam Hit: 2293 Toplam Mesaj: 22