Monutor Neden Calismiyor ?
-
yok be kardeşim ne sakatı
ayrıca ne macunu ekran kartının pcb'sini ayır demiyorlar sana
sadece kasaya tutulan bi vida onu sök kartın varsa mandalı onu aç sonra kendine çek olsun bitsin
sonra geri tak
-
DestinatioN bunu yazdı
yok be kardeşim ne sakatı
ayrıca ne macunu ekran kartının pcb'sini ayır demiyorlar sana
sadece kasaya tutulan bi vida onu sök kartın varsa mandalı onu aç sonra kendine çek olsun bitsin
sonra geri tak
Ya onboardsa :)
Bios pilini çıkarıp, cmos clear çek hocam anakartın foxconn ise sık karşılaşılan hatalardan birisi.
-
ekran kartini soktum taktim format atilmis gibi koca bozuk bir goruntu vardi mouse calismadi rrest attim ve tekrar gormedi yav edit rami de sokup taktim analart markami bilmiuorum kodu P5gc-mx/1333 zeybekustasi tarafından 05/Ağu/12 23:10 tarihinde düzenlenmiştir
-
zeybekustasi bunu yazdıekran kartini soktum taktim format atilmis gibi koca bozuk bir goruntu vardi mouse calismadi rrest attim ve tekrar gormedi yav edit rami de sokup taktim analart markami bilmiuorum kodu P5gc-mx/1333
artık ne yaptı isen driver gitmiş anladığım karadıyla driver gitsin sorun değil o tekrar indirirsin de ekran kartını çıkart on board bağla bakalım açılacak mı
-
son durum: rami cikardim ekran kartini ve bios pilini cikardim ancak pc acilirken gelen diiiit seside gelmez oldu sadece fan calisiyor. acilmadigi belli. onboard nedir?
-
onboard ekran kartı anakartın üzerinde tümleşik ekran kartı bulunur buna denir
sorun ram'lerden olabiliyor eğer boş yuva varsa çıkart diğer yuvaya tak öyle dene birde -
rami bos yuvaya taktigimda defalarca dit sesi geliyor.
-
tbt?
-
Kasanın arkasında ekran kartının üzerindeki porta takınca açıldı hepinize teşekkürler.
-
seneye gel de sana biraz ders vereyim adam onboard ne diyo ya :)