folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motor Kazası Geçirdim, Aman Dikkat

Motor Kazası Geçirdim, Aman Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeTr
    DeTr's avatar
    Erkek

Hocam çok geçmiş olsun öncelikle,

Ben cub motor kullanıyorum kask eldiven mont var pantalon yada dizlik  birde ayakkabı kaldı alacağım,  arkadaşım sanki Hayabusa kullanıyor diyor üsütümdeki ekipmanları görünce lakin bende tamamen ABS olmamasında kaynaklı bir kez motoru yatırdım eldivenlerim aldığım günden beri  var  düştüğümde ellerimde tek bir çizik dahi  yoktu  motorlarmıızın  gövdesi bizleriz yakın mesafe uzak mesafe fark etmiyor siz çok iyi sürücüsünüzdür yanda gelir patlatır sıkıştırır vs  ekipmansız motora binmeyin 

Tekerlerimize taş değmesin  

Kelimeler Kanatır !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun hocam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek

Çok Geçmiş Olsun Hocam..

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

çok geçmiş olsun hocam. Rabbim acilen şifanı versin.

açıkçası bende trafikte araba kullanırken 2 tekerlileri pek sevmezdim (: çünkü olmayacak hareketler yapıyorlardı araba kullanırken beni sıkıntıya sokuyorlardı. tavsiyem 2 tekerliden kurtul. 4 tekerli ufacık arabalar gördüm bunlar kesin az yakıyordur hatta elektrikli bile olabilirler. bunlardan kullan. hiç değilse bu yaptığın kaza gibi kaza yaşamazsın. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun hocam tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun hocam yapabilcegimiz bisey olursa söyle.

tabi lan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hocam hep derim en iyisi 4 teker.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam geçmiş olsun.

Geçen haftalarda iş gereği yolda ölçüm yaparken bir kazaya denk geldim. Ben geldiğimde ambulans falan gelmiş, yaralıya müdahale ediyorlardı. Motorcu kavşağa çok hızlı gelmiş sanırım, kavşağa da yan yoldan nizami olarak da olsa bir araç burnunu sokunca motor arabaya bir çarpıyor, arabanın yönü değişiyor. Motorcu da uçuyor, kolunu levha kesiyor. Çocuğun sağ kolu kopmuş ama yerde bacağının ağrısından sızlanıyordu, farkında bile değil. Kaskı da vardı, muhtemelen ölmemesinin sebebi de kaskıdır.

Arkadaşlar, ne kadar iyi sürücü olursanız olun. Motor her zaman risktir. Motorcuların, özellikle de yüksek hızda trafikte seyredenlerin "üstat" dedikleri herkes öldü. Bırakın yüksek hızı, herkese "güvenli motor sürüş dersi" veren "Altın Elbiseli Adam" dahi motor kazasında öldü. Bu kadar örnek varken trafiğe motorla çıkmak bile bile lades demekten farksız bana göre.

Bakın Almanya'da kimse motorsiklet kullanma eğiliminde değil. Çünkü orada aralardan geçmek yasak. Araba neyse motorsiklet de o. Olması gerektiği gibi yani. Öyle olunca, hava durumu da bizimki kadar sıcak olmadığından insanlar motorsiklet yerine araba tercih ediyor. Benim kendi aracımda trafikte beklerken farklı zamanlarda 2 motorsiklet sırf önümdeki araba ile aramdan geçeceğim diye benim arabama zarar verdi. Kimse kimseyi umursamıyor, kullananlar kendi hayatını da riske sokuyor.

Şimdi diyeceksiniz ki eldiven, kask, yelek vs vs giyerim giderim... Otoyollarda bu şekilde seyrederken tam teçhizatlı olmasına rağmen kaç motorlu öldü bir araştırım derim. O teçhizatlar sizi korumaz. Kask takıyorsunuz, başınızı koruyorsunuz. Ama kask giymesine rağmen boyun kırılmasından ölen motorcular var. Kendinize çok güvenmeyin.

Güvende kalın, sağlıklı kalın.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

yuruyus hizinda bile motor kazasi yapsaniz bi yeriniz kirilabilir. yuksek cc motorlar 200 kilodan basliyor. bunu bilerek surmek lazim her zaman, gecmis olsun hocam. 

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun. Nerede motor kullanan tanıdığım var başına birşey gelmeden bırakmadılar şu zıkkımı. Ankara dayım bazı motorlar iki araba arasından zın diye geçiyorlar bir gün kendi şeridim içinde kasisten kaçarken Allah korusun altımda kalacaklar diye korkuyorum.

Öyle fütursuz kullanan öyle dikkatsiz kullanan araba ve motorcular var ki motor kullanmak risk +++++ demek bizim memlekette. Hele ekipmansız tam bir mallık

DrKill tarafından 24/Ağu/26 01:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 798 Toplam Mesaj: 32
motor akzası