folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motor Kazası Geçirdim, Aman Dikkat

Motor Kazası Geçirdim, Aman Dikkat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim. kazayı paylaşmamın sebebi bu zıkkımın tehlikesini göstermekti. Motor tutkunu biri değilim ve aslında kullandığım motorda çok konforlu bi motor değil. oturduğum mahalle merkeze uzak ve tramway yolu paralelinde olduğu için merkeze kadar 100 tane kırmızı ışık var. 

arabayla 1 - 1 buçuk saatte gittiğim iş yerime motorla 15-20 dakika da gidebiliyorum. ve hız yapmadan bu zamanı kazanabiliyorum. motor kullanma amacım sadece zamandan kazanmaktı. ama sanırım kredi çekip araba alacağım. daha binmem motora

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun abi bende Tam bu hafta motor bakıyordum an itibariyle vazgeçtim

Memento Mori
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun. Türkiye'de motor kullanmak ölümle dans etmek gibi bir şey.

The brightest flame burns quickest!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, yakın zamanda ben de 70'le bir arabaya arka sağ köşesinden çarptım ve yere düştüm yaklaşık 20 metre sürüklendim ama korumalı ayakkabı mont ve dizlik sayesinde neredeyse yara almadan kurtuldum diyebilirim, motorun hiçbir türlüsüne ekipman tam değilse binmemek lazım, yolda yürürken düştüğünde bile dizin yaralanıyor motor üstünden düşünce sonuçlar malesef daha feci oluyor... Rabbim tekrar göstermesin inşallah

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

geçmiş olsun.

motosiklet kullanmak hayatta en keyifli işlerden biri. motora başlamak hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri.

ancak öncelikle eğitim almak ve her daim koruyucu ekipmanlarla motosikleti kullanmak gerekli.

ayrıca günümüzde ABS'siz motosiklet de almayın, aldırmayın.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

hocam çok geçmiş olsun, kemik ilikli çorbalar, ilik suyu vb tüketmen önemli. içemiyorsan pastalarda kullanılan jelatinlerden alıp portakal suyu gibi bi şeylere karıştırıp içebilirsin 

https://www.droetker.com.tr/urunler/p/jelatin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

geçmiş olsun. bu ay bir sürü kırık çıkık haberi aldım valla bi cenabetlik var şu sıra. konudan bağımsız bende serçe parmağımı kırdım. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkteam
    turkteam's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun. Ben arkadaşla geçirdim. Arkadaş kolunu, bileğini, kafa tasını, omzunu ve daha birçok yerini kırdı. 4 ay evde yattı. Ben sağ çıktım. 

Ben de daha önce duvara tırmandım motorla, motoru bıraktım. Acil işim var diye arkadaşa eşlik edelim, dedim. Sonuç bu oldu. 

Ev Yapacaksan Betondan, Kız Alacaksan Japondan Al..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

Motor dünyanın en tehlikeli ulaşım aracı . Saçma sapan sebeplerden sakat kalıp ölebiliyorsun ve çoğu zaman suç sende de olmuyor . Bende de var bi motor ama her saniye tehlike, her an tetikte olmak lazım 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun bende hıza takıldım 30 la giderken bu kadar hasar almak,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1640 Toplam Mesaj: 41
motor akzası