folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Tavsiyesi

Motorsiklet Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

şöyle klas birşeyler arıyorum . ama ucuz olmalı çünkü . ehliyeti yeni alacağız . sürüşü felan kolay olursada iyi olur . çok fazla motorsiklet kullanmışlığım yoktur . motorsikleti kendi harçlıklarımı biriktirerek alacağım . o yüzden görünüşü klas hemde ucuz olan bir motorsiklet vardır mutlaka . tavsiyelerinizi bekliyorum.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

Görünüşü sport fiyatı düşük olsun diyorsan çin malları var ama benim tercihim Yamaha YZF R125

Metalurjist.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    LethaLImpacT bunu yazdı

Görünüşü sport fiyatı düşük olsun diyorsan çin malları var ama benim tercihim Yamaha YZF R125

125 cc alete 10 lira veriyorsan eğer çok paran olması lazım.

hacım eğer motor ilk olacaksa, mümkünse ikinci el fakat sana sorun çıkartmayacağını bildiğin karenajsız ve küçük cc li bi makine al.

çünkü düşecen (muhtemelen), masrafa giricen boşuna. tavsiyem sana ikinci el cb125e/ybr125/cbf150 gibin bi motor alman; öğrenince güzel bi makineye geçersin.

he birde "motosiklet teorisi" ni okuyup keith code'un twist of the wrist' ünü izlemeni tavsiye ederim.

nessaj tarafından 04/Ağu/13 01:43 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Benim motorun şu an fiyatı 7, 650 - 6,700 gibi bir fiyat verirlerse satmayı düşünüyorum uzun yola gittiğim için pek karşılamıyor beni 2 aylık motor 1 milyar zarara satılırmı demeyin olur işte :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hoca herkesin alabileceği düzeyde olan honda veya yamahadan şaşma eğer çok paran varsa vespadan şaşma mümkünse 0 al 2. elde bildiğin birinin motorunu satın alman lazımki 2 gün sonra elinde patlamasın

diğer çin tayvan markalarını düşünme bile dünyanın diğer ülkelerindede release olan modelden satın almaya çalış mümkünse sadece türkiyeye yönelik üretilen model olmasın

daha ehliyetini yeni alcak olan adama vitesli model önerionuz :)

125cclik bi scooter iyi gider

100cclük yokuşlarda bayılır ama vergi muhafiyeti varsa masrafsız olur :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

hoca herkesin alabileceği düzeyde olan honda veya yamahadan şaşma eğer çok paran varsa vespadan şaşma mümkünse 0 al 2. elde bildiğin birinin motorunu satın alman lazımki 2 gün sonra elinde patlamasın

diğer çin tayvan markalarını düşünme bile dünyanın diğer ülkelerindede release olan modelden satın almaya çalış mümkünse sadece türkiyeye yönelik üretilen model olmasın

o zaman honda activa derim hocam :)

Gel bili bili gates
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    Maresca bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

hacı onlar 100cc 2 kişi yokuşu zor çıkıyo :)

bütçesine göre bulur scooter ayrıca şu kurye motoru önerenleri anlamıom lan 5 bine adam gider araba alır amk :)

ayrıca vitesli motor hız yaptırır ehliyetini yeni alan adama gelmez bence...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı

şöyle klas birşeyler arıyorum . ama ucuz olmalı çünkü . ehliyeti yeni alacağız . sürüşü felan kolay olursada iyi olur . çok fazla motorsiklet kullanmışlığım yoktur . motorsikleti kendi harçlıklarımı biriktirerek alacağım . o yüzden görünüşü klas hemde ucuz olan bir motorsiklet vardır mutlaka . tavsiyelerinizi bekliyorum.

honda dan şaşma az yakar rahat servisi pek ucuz olmasa da sıkıldıgında elinden rahat çıkarılabilirsin piyasası güzel

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Al şöyLe bişi bakma arkana hocam :D

Yeterınce KLAS , ama ucuz degıl :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-elmsalsiz-honda-vtx-1300-128044038/detay

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    Maresca bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

hacı onlar 100cc 2 kişi yokuşu zor çıkıyo :)

bütçesine göre bulur scooter ayrıca şu kurye motoru önerenleri anlamıom lan 5 bine adam gider araba alır amk :)

ayrıca vitesli motor hız yaptırır ehliyetini yeni alan adama gelmez bence...

Bence viteslide öğrenilmeli motor kullanma hocam tabi oda senin görüşün ama ben bunu savunurum :) daha rahat eder alsın bir cbf150 takılsın eleman bence :)

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 5351 Toplam Mesaj: 24