folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Tavsiyesi

Motorsiklet Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek

Hocam eğer chopper tarzı gösterişli olsun ve ucuz olsun diyorsan bu 2 sini öneririm.

REGAL RAPTOR - SPYDER (250 veya 350 cc)

s

a

REGAL RAPTOR - DAYTONA (350 cc)

s

asd

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

herkesin tarzı farklı demekki :D

kapalı trafikte şişli bölgesinde akşama kadar iş koşturuyorum, yakıtta cimri, dayanıklı, bakım ve onarım giderleri neredeyse beleş olan bi motor almalıydım, parcası neredeyse bakkalda bile satılan ybr 125 aldım... hemen hemen haftada bir yag deiştiriyorum , su an 200bin km üzerinde hala koşturuyo tavsiye edermiyim kesinlikle  ederim

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hocam şu anda honda xl 185s kullanıyorum aşırı memnunum 1 lt benzin tam 40 km götürüyor ayrıca gücü kuvveti on numara bi okadarda sağlam bir makina 14 bin km ye geldi daha motoruna anahtar değmedi maşallah karar senin hocam fakat alacaksan 3 ile 5 bin tl arası honda veya yamahanın sağlamlıkta efsaneleşmiş makineleri var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-turkiyede-tek-1991-model-298-km-de-orjinal-cross-xl-185-s-132959324/detay

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

beyler 250 lik cbr hakkında yorumlarınız nedir?

sıfır fiyatı sanırım 10.000 - 11.000 civarında. 2. el piyasasında bu motoru alırken nelere dikkat etmek lazım.? 

mootor alacağım zaman istanbulda bana eşlik edip motoru inceleyebilecek bir mürid var mıdır?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    okmeydanında bütün kontrollerini yaptırıp sana okey verebilecek bi abimiz var, moto tamircisidir rica ederiz alacagın motora bakar ücretsiz kontrollerini yapar, alacagın motorsikleti sahibine rica edersin oraya getirir neyi var neyi yok söylemesi 5 dakikasını alır

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bu sene bi gt250r projem vardı suya battı :/

Tabi gt250r onermıyorum surusu zordur bıraz dıger modellere gore.. Cbr 125ten basla 250 600 1000 diye gidersin sonra

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Klas bi şeyler aradığını ve yeni başladığını göz önüne alarak sana scooter tarzı motorlardan Mondial 125 ZNU önerebilirim. Özellikle "klas" kısmına bayagı uygun :)

HC
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    By_HC bunu yazdı

Klas bi şeyler aradığını ve yeni başladığını göz önüne alarak sana scooter tarzı motorlardan Mondial 125 ZNU önerebilirim. Özellikle "klas" kısmına bayagı uygun :)

Mondial kullanan birisi olarak sana kesinlikle Mondial almamanı tavsiye ederim, uzak dur Mondialden ,çin işinden,

Aynı paraya 2. el Honda Cbr 150 al ,rahat edersin , ( kuryelerin çoğu sağlamlığından dolayı  kullanıyor ama sen kuryeden 2. el alma çok yol yapmış olur,yıpranmış olur)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

yardımlarınız için teşekkür ederim . büyük ihtimal yamaha ybr 125 alacağım . hem klas hem ucuz .bildiğim kadarıyla da  parça sorunu yok :)

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    By_HC bunu yazdı

Mondial kullanan birisi olarak sana kesinlikle Mondial almamanı tavsiye ederim, uzak dur Mondialden ,çin işinden,

Aynı paraya 2. el Honda Cbr 150 al ,rahat edersin , ( kuryelerin çoğu sağlamlığından dolayı  kullanıyor ama sen kuryeden 2. el alma çok yol yapmış olur,yıpranmış olur)

Ben onu ikinci adım olarak düşündüm. Ayrıca CBF 150 demek istedin sanırım. kuryelerin bu motorla  tornavida sürmeden 120 bin 150 bin kullandıklarına şahit oldum. 

HC
Toplam Hit: 5144 Toplam Mesaj: 24