Mount And Blade Warband İle İlgili Bir Soru ?
-
sevgili müritler ben bu oyunu oynadım çok beğendim fakat multiplayer kısmında CO-OP Campaign gibi bir seçenek yok fakat bunu sağlayan bir Mod'u var mı bu oyunun ?
-
orjinal olmayan oyunlarda multi oynanmıyor bildiğim kadarıyla ama bende yanlış biliyor olabilirim bende takipçisiyim varsa çok sarar
-
ttnet in kendi serveri vardı yanılmıosam multi player için , korsansa multi olmayabilir
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet in kendi serveri vardı yanılmıosam multi player için , korsansa multi olmayabilir
-----------------------------Ama campaign şeklinde mi yoksa deathmatch mı :F ?
-
sokoban bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam oyunu oynamadım şöle yazıor
Mount & Blade Warband’in en güçlü yanı oyunun fizik motoru. Bu oyunda kılıçla, mızrakla, okla, at sırtında veya yaya olarak dövüşmek harika bir duygu. Oyunun fizik dinamikleri o kadar iyi ki kılıcın çarptığını, okun kalkana saplandığını, mızrağın savrulduğunu hissedebiliyorsunuz. Hızlı bir atla giderken aldığınız ivmenin üzerinde kol gücünüzle savurduğunuz herhangi bir silahın etkisi son derece yıkıcı oluyor. Oyunun kale kuşatmaları ise özellikle çok oyunculu modda son derece keyifli. Oyunun çok oyunculu modunun keyfini resmi TTNET Oyun sunucularında (TTNETOYUN_DM1, TTNETOYUN_DM2, TTNETOYUN_TDM1, TTNETOYUN_TDM2, TTNETOYUN_SIEGE1) çıkartabilirsiniz. Ayrıca hızlı savaş modunda yalnızca TTNET için tasarlanan Battal, Arslan Bey ve Kılıç Bey gibi karakterleri seçebilirsiniz. Çok oyunculu mod da her karakter gerçek oyuncu olduğundan kale kuşatmaları son derece keyifli geçiyor.
Şimdiye kadar bundan daha iyi bir ortaçağ temalı oyun yapılmadı. Mount & Blade Warband’i kesinlikle kaçırmamalısınız.
-
PanxeR bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam oyunu oynamadım şöle yazıor
Mount & Blade Warband’in en güçlü yanı oyunun fizik motoru. Bu oyunda kılıçla, mızrakla, okla, at sırtında veya yaya olarak dövüşmek harika bir duygu. Oyunun fizik dinamikleri o kadar iyi ki kılıcın çarptığını, okun kalkana saplandığını, mızrağın savrulduğunu hissedebiliyorsunuz. Hızlı bir atla giderken aldığınız ivmenin üzerinde kol gücünüzle savurduğunuz herhangi bir silahın etkisi son derece yıkıcı oluyor. Oyunun kale kuşatmaları ise özellikle çok oyunculu modda son derece keyifli. Oyunun çok oyunculu modunun keyfini resmi TTNET Oyun sunucularında (TTNETOYUN_DM1, TTNETOYUN_DM2, TTNETOYUN_TDM1, TTNETOYUN_TDM2, TTNETOYUN_SIEGE1) çıkartabilirsiniz. Ayrıca hızlı savaş modunda yalnızca TTNET için tasarlanan Battal, Arslan Bey ve Kılıç Bey gibi karakterleri seçebilirsiniz. Çok oyunculu mod da her karakter gerçek oyuncu olduğundan kale kuşatmaları son derece keyifli geçiyor.
Şimdiye kadar bundan daha iyi bir ortaçağ temalı oyun yapılmadı. Mount & Blade Warband’i kesinlikle kaçırmamalısınız.
-----------------------------Hee bunlar normal modlar campaign olaydı iyiydi :F demekki öyle bi modu falan yok tüh be süper oyun nasıl coopsuz yaparlar anlamadım gitti yetkililere sesleniyorum :P
-
bende crack var ancak şu anda upload edecek durumda değilim sonra veriyim size :)
sw lerde 1. olarak ByPcdoktor nickiyle görürsünüz beni :D
-
hocalar native nin dısında bi mod da oynanamıyor mu demek istemiş arkadaş
yanlış mı anladım?
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
bende crack var ancak şu anda upload edecek durumda değilim sonra veriyim size :)
-----------------------------hocam bende şimdi oyun crakli zaten ama mesela multiye girince lisans istiyor bununda mı craki var varsa çok mutlu olucam şu an :)
-
Asi296 bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------hocam bende şimdi oyun crakli zaten ama mesela multiye girince lisans istiyor bununda mı craki var varsa çok mutlu olucam şu an :)
-----------------------------swlerde 1. olarak görürsünüz dediğime göre :D
multininde crack var ancak her sürüm yükseltmede skidrow birdaha çıkartıyor sürüm yükselirse yeni cracki yükliceksiniz
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
Asi296 bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------swlerde 1. olarak görürsünüz dediğime göre :D
multininde crack var ancak her sürüm yükseltmede skidrow birdaha çıkartıyor sürüm yükselirse yeni cracki yükliceksiniz
Saol hocam ben şimdi hemen bakayım bir crack işi için sen şuan yükleyemiyon madem ok ben bulursam burada veririm