Msn Hacklemenin Cezası
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Lan amma meraklı var msn hacklemek isteyen :D
Bu işler marifete bakar. Keylogger yedirmeye bakar. Bir aralar Hotmail'in XSS açığı vardı, çoluk çocuk msn hackliyordu.
Allahtan ki öyle bir şey yok. Hackleyebilen, marifetli olanlar hacklesin.
-----------------------------hakkaten ya, ilkokul 5 te 6 da heykliyoduk :D:D:D
-
ya braq hocam hackledım mackledım felan bos bels ısler kolaymı msn hacklemedk naptın kıza fake mı attın keylqmu attın
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Hapislerde çürüyeceksin geçmiş olsun.
-----------------------------adamı korkutma o kadar da değil adam Milli İstihbarat Teşkilatının Sitesini hacklemedi :D
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------muehahaha :D
kızla kendi msninden konuş senin msnde biri vardı küfredip durdu falan de :D
sonra zaten olay kendisi gelişir merak etme
ben hallederim tamam falan de bi şansımı deniyim de
geri aldım dersin olur biter :D
bidahakine adam gibi konuş şifresini al zaten vermezse sttr et bence...
-----------------------------evet abi işte adam çözümü bulduuu..
-
Hiçbişey yapamaz. Ben de daha önce hackledim. Bana da şikayet edecem dediler. Bi b.k olmadı.. :D:D:D
-
Hiç birşey yapamaz bu güne kadar aldıgım msn sahiplerinden aynı şeye rast geldim hiç birşey yapamaz. Senden başka o msn kimse açamaz şifresi senin beynin delil falan birşeyde yok o zaman bırak kendi kendine desin seni dava edecem. Ama bu durumda karşındaki akılı olursa seni yakalatır. Sen onun msn sinde onunla konuşmuşsan ona cam açmışsan seni videoya almışsa dava ciddiyede alınır ve tutuklama kararıda çıkarabilir.
-
poff strike ın paranoid şizofren olduunu blen kaç kişi var :D küçücük konuyu büytr.la snce kız dava mı aççak msn hackledin die az düşünsen ne kdar gereksiz bi insan olduunu anlıcan xD edit:bkz imzam
-
git kiza bana werirsen msnini alrm de hem becer hem kurtl yoksa idama kadar gidersin:d
-
kafanı toprağa göm bi kaç gün idare edersin :|
-
bu tur islerde dikkatli olacaksiniz hacilar, kendi guveliginiz onemli. nasil kiz ... kondomu esirgerseniz aids olur olursunuz ona gorede bilgisayar hacklarken korunmaniz lazim.