Msn"De Sizi Engelleyeni Gösteren Program Yazımı..
-
Merhaba arkadaşlar, rootb arkadaşımız bu tarz bir konu açmış ama oradan devam edersem pek dikkat çekmeyecekti. Petal arkadaşımız güzel bir yöntem söyledi.Bahsettiği yöntemi visual basic de denedim ve listenizdeki birinin profil sayfasına girip engelleyip engellemdiğini bulabiliyorum. Ancak bir sorun var..
microsoft her kişnin profil ini belli bir alogirtmayla şifreliyor..
http://cid-d3e14cb4343434bc9.profile.live.com/
gibi..
yukarıdaki adres xx şahsına ait, eğer elimizde böyle linkler olursa o kişinin sizi engelleyip engellemediğini görebiliyorum.Ancak bu linki nasıl bulabileceğiz, otomatik olarak nasıl yaparız, fikri olan var mı bu konuda?
Not: bir arkadaşmız demiştiki kişi çevrim dışı olduğunda petal ın söylediği olmuyor diye.Tüm denemeleri yaptım ve çok sağlam da çalıştı, sorun yok. Tek ihtiyaç profil için bu linkin nasıl üretildiğini bulmak.Onun dışında herşeyi yapar tahribata güzel bir program hediye ederiz
yardımlarınızı esirgmeyin,fikirlerinizi paylaşın
-
Yine tekrarlıyorum. Yan odadaki oturumu açık olan kişide not gönder çıkmadı. Beni en son engelleyecek kişi olan arkadaş çevrimdışı onda da not gönder çıkmadı.
-
hocam ben de denedim ben de neden çıktı?.. bilmem nereye bakıyorsun.. ben en alttaki postala yada post butonunu kontrol ettriiyorum. eğer o buton varsa engellemediğini gösteriyor, yoksa engellemiştir..
-
sallıyorum :)
http://people.live.com/?rru=contacts buraya gırersın
tum kısılerin detaylarına tek tek gırdirirsin
ordan view ... profile yazısının lınki alırsın
gibi bişiler :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Yine tekrarlıyorum. Yan odadaki oturumu açık olan kişide not gönder çıkmadı. Beni en son engelleyecek kişi olan arkadaş çevrimdışı onda da not gönder çıkmadı.
istisnai durumlar çıkmıyor değil bir de sayfa güncellenmesiyle ilgili olabiliyormesela biri msn i açtı sizi engelledi msn ini kapatıp açana kadar yansımayabiliyor ama benim işimi gördü şimdiye kadar hiç şaşmadı=)
-
Abdullah arkadaşım sağolasın..dediğin şekilde olabiliyor.Ancak oradaki linklere tek tek ulaşmak gerek :) onları yapabilirsem bu işi başardık demektir
-
hotmail, msn, windowslive, haricindeki adresler için de denediniz mi bu yöntemi ?
-
legion_of_doom bunu yazdı:
Abdullah arkadaşım sağolasın..dediğin şekilde olabiliyor.Ancak oradaki linklere tek tek ulaşmak gerek :) onları yapabilirsem bu işi başardık demektir
-----------------------------eğer işe yararsa credits bolumune bi isim yazarsın hacım :P
-
Oturumu açık olan kişi beni hiç engellemedi ki sayfaya yansısın ya da yansımasın. Aynı evde kalıyoruz zaten. Siz bilirsiniz sonra engellemeyen birine bakıp ibneye bak beni engellemiş ya da engelleyen birine bakıp ayy canım engellememiş demek ki msn'e giremiyor bu ara demeyin :)
-
Yeah bunu yazdı:
hotmail, msn, windowslive, haricindeki adresler için de denediniz mi bu yöntemi ?
evet xxxx.com gibi bir siteden alınan mail adresi için denedim olduabdullah arkadaşım yapalım da ayıp ettin yazarım hem de en başa :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
Oturumu açık olan kişi beni hiç engellemedi ki sayfaya yansısın ya da yansımasın. Aynı evde kalıyoruz zaten. Siz bilirsiniz sonra engellemeyen birine bakıp ibneye bak beni engellemiş ya da engelleyen birine bakıp ayy canım engellememiş demek ki msn'e giremiyor bu ara demeyin :)
-----------------------------hoca şimdi tam olarak bana anlatır mısın? Hangi durumlarda bu dediğin yöntem çalışmıyor.. Biraz detaya inerek açıklarsan iyi olur..