Msn"De Sizi Engelleyeni Gösteren Program Yazımı..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------
Abdullah arkadaşım sağolasın..dediğin şekilde olabiliyor.Ancak oradaki linklere tek tek ulaşmak gerek :) onları yapabilirsem bu işi başardık demektir
-----------------------------eğer işe yararsa credits bolumune bi isim yazarsın hacım :P
-----------------------------kocaman ROOTB yazacak ama yer kalırsa harflerin içindeki bosluklara falan abdullah değil de azad yazmaya calısırız heralde :D hani kısa olsun fazla dikkat çekmesin :)
-
Yeah bunu yazdı:
hotmail, msn, windowslive, haricindeki adresler için de denediniz mi bu yöntemi ?
-----------------------------Şimdi aklıma geldi. Ben microsoftun salak hotmailini kullanmıyorum. Gmail kullanıyorum. Belki de o yüzden bende tam gözükmüyor ama sanmıyorum. Mail adresini nerden alırsan al kullandığın servis aynı sonuçta.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
hotmail, msn, windowslive, haricindeki adresler için de denediniz mi bu yöntemi ?
-----------------------------Şimdi aklıma geldi. Ben microsoftun salak hotmailini kullanmıyorum. Gmail kullanıyorum. Belki de o yüzden bende tam gözükmüyor ama sanmıyorum. Mail adresini nerden alırsan al kullandığın servis aynı sonuçta.
-----------------------------evet ondan kaynaklandıgını sanmam..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------legion_of_doom bunu yazdı:
Abdullah arkadaşım sağolasın..dediğin şekilde olabiliyor.Ancak oradaki linklere tek tek ulaşmak gerek :) onları yapabilirsem bu işi başardık demektir
-----------------------------eğer işe yararsa credits bolumune bi isim yazarsın hacım :P
-----------------------------kocaman ROOTB yazacak ama yer kalırsa harflerin içindeki bosluklara falan abdullah değil de azad yazmaya calısırız heralde :D hani kısa olsun fazla dikkat çekmesin :)
-----------------------------canın sağolsun :P
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Yeah bunu yazdı:
ben farklı adreslerde denedim hatta kendi adresim.......... @zifir.net te denemiştim ilk elime geçtiğinde çalışmıştı -
arkadaşım gmail için de denedim ve süper çalışıyor, hiçbir sorun yok, azrailbaba da da denedim sorun yok hiçbir şekilde :)
-
legion_of_doom bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
Oturumu açık olan kişi beni hiç engellemedi ki sayfaya yansısın ya da yansımasın. Aynı evde kalıyoruz zaten. Siz bilirsiniz sonra engellemeyen birine bakıp ibneye bak beni engellemiş ya da engelleyen birine bakıp ayy canım engellememiş demek ki msn'e giremiyor bu ara demeyin :)
-----------------------------hoca şimdi tam olarak bana anlatır mısın? Hangi durumlarda bu dediğin yöntem çalışmıyor.. Biraz detaya inerek açıklarsan iyi olur..
-----------------------------Detayı yazmıştım zaten. Adam yan odada msn'i açık. Profil'e tıklıyorum not gönder yok. Bir diğer arkadaşa bakıyorum. Adam çevrimdışı ve beni engelleyecek olan son kişi. Kendi kendimi engellerim o beni engellemez :) Onda da not gönder yok.
-
peki durum hala öyle mi?
-
arkadaşlar aranızda webci varsa pmden msnini yollayabilir mi? butonların ,texboxların ve resimlerinname leri gerekli.. yüklü bir web desing programı yok bende..
-
legion_of_doom bunu yazdı:
peki durum hala öyle mi?
-----------------------------Bana dediysen durum hep öyle kalacak değişecek gibi gözükmüyor:) Ben en son engelleyecek kişi dediğim arkadaş da oturum açtı şimdi. Hala not gönder çıkmıyor onda.