Msnim Hacklendi Ama Nasıl ?
-
bugün biri msnimi hackledi.sorun benim pcde değil pcye falan girmedi yani.cünkü kapalıydı.brute force de olamaz cünkü değiştirdiğimde en fazla 1 dakika
sonra yine gidiyo ....
bu işi yapan adama sordum koçsistemde sistem adminiymiş kendi bi yazılım yazmış onla yapmış ... adı turgut diye biri ...
sizden msnimi geri almanızı istemiyorumda bişey sorcam. ben bu vatandası bilişim sucundan sikayet etsem ceza alırmı ? alırsa ne kadar alır ?
-
hiç uğraşma bence msn hackten çoook zor cezası var ama
yolu çok uzun önce para cezası sonra hapis cezası bildiğim kadarıyla
daha önce verilmiş :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=msn%20hack&folderid=28879
-
Hoca o adam seni yemiş o adamın öyle bir yazılımı olsa senin msn le ne uğraşsın ki manyak para kırar bi bilsen. Öyle bir şey imkansız madem imkanı var msn adresimi vereyim hacklesin.. Sen değiştirdikten sonra tekrar değiştiriyorsan ya senin makinanda trojan keylogger gibi bir yazılım var (anti virüsün ötmüyorsa yok anlamına gelmez belki kendi yazdığı bir yazılımdır) yada senin gizili sorunu cevabını biliyordur. Bu iki seçenekten başka birde senin şifreni girdiğin makina kendi makinandan farlı bir makina isee oradaki keylogger danda kaynaklanabilir.... Anlatabiliyor muyum..??
-
tayok haklı...
-
Sana bir link filan gönderdimi.
-
koc sistemden turgut mu :)
sen in internet hattin adsl mi ? telekomdan mi aldin ?
-
ayni networkden birisi degilse, tayok un dedigi gibidir.
ya sniff ya keylogger
-
xss de olabilir belki
-
ie 6.0 mı kullanıosun ?
-
kedidir o kedii (=':'=)
-
maaanaaaneee@hotmail.it
hadi bunuda bulsun hadi madem bu isi biliyor