Msnim Hacklendi Ama Nasıl ?
-
mikerim hek içinde yaşıyoz pcde kaç kişinin eli var bilmiyoz atmış üflemiş sen de ona bi ibnelik yapcan olup bitecek
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------
mikerim hek içinde yaşıyoz pcde kaç kişinin eli var bilmiyoz atmış üflemiş sen de ona bi ibnelik yapcan olup bitecek
-----------------------------hocam adamı tanımam etmem ikinci olay benim pcme benden baska kimse dokunmaz dokunsa bile ben yanında olurum ....
ikinci olaysa microsoft türkey hiç ilgilenmiyor bsa yı arıycam. dvd sürücüsü icin para biriktirmeye basladım bi dvd sürücüsü alıcam solaris kurucam.bi dahada zorunlu
kalmadıkca microsoft ürünü kullanırsam adam deilim
-
okuyup üfleyerek msn heyklenir :D
-
yolbulucu o verdigim msn i hacklesin goreyim :)
yeni actim onu
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------yolbulucu o verdigim msn i hacklesin goreyim :)
yeni actim onu
-----------------------------yarın bakıcakmış.ama inş. adslde deildir bu olay
-
-
underzero bunu yazdı:
yeni actim onu
kaç yaşına geldin hala çoluk çocukla sidikmi yarıştırıyosun :)
-
hoca seni yemiş bi şekilde ulaşmıştır şifrene sonrada artislik yapıodur
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------yaw hem tahribata takılıyosun hemde böle palavraları yiyosun :D
ad-aware kur full tarat ardından da virus programını değiştir onunlada tarat. yeni bi msn aç :)
-----------------------------Mutabakatın nasıl olduğunu anlamak onun doğasına ve kendisine yöneltilen bakışı belki de tümden değiştirecek bir konuya girmektir ...
-
rockipsiz bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
yeni actim onu
kaç yaşına geldin hala çoluk çocukla sidikmi yarıştırıyosun :)
hayirsiz rockipsiz nerelerdesin. arada bi selam ver sesini duyalim yuzunu gorelim.
konuyu merak ettim yolbulucu bayaa biiddaliydi adam her turlu kiriyor diyehadi bu verdigim msn i de kirsin gorelim.