Muhasebe Programı (İstek)
-
mürid kardeşlerim arnızda bana bi muhasebe programı linki atabilecek var mı benim int. te bulduklarım hep paralı oluyorda
şimdiden teşekkürler....
-
dene belki işine yarar beleş nasıl olsaa ....

Tekir 1.2.1 Ücretsiz Muhasebe Programı
Türkiyenin İlk Ücretsiz Ticari Otomasyon Programı. Eğer bir işletmeye sahipseniz kaçırmayın derim..
TEKİR Sürüm 1.2 ile ticari işlerinize özgür çözüm.
Cari Hesap Takibi
Müşteri ve satıcı ilişkileri
Stok Takibi
Depo tanımları, stok hareket işlemleri
Kasa / Hesap Takibi
Banka, kasa ve döviz tanımları
İrsaliye
Alış, satış hareket işlemleri
Fatura
Alış, hizmet ve stok faturalama işlemleri

-
tamda böyle birseye ihtiyacım vardı süpersiniz ...
-
çok saol gizemli abim:D
-
Sizin için upload ettim tazecik hemen çekin.ETA 7.7.0 versiyonu crack yapılısı içinde yazıyor
Piyasa Değeri : 2500 ytl sanırım yada daha fazla :)
-
ya bu tekir programını yüklerken jdk diye bişey istiyor o ne ve nerden bulabilirim??
-
hacilar bu lks2 lksgold logogo falan bunlarin korsanlik denetimini yapiyorlar mi ? Bugune kadar hic rastladiniz mi ?
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
hacilar bu lks2 lksgold logogo falan bunlarin korsanlik denetimini yapiyorlar mi ? Bugune kadar hic rastladiniz mi ?
-----------------------------ewet hoca geçen yazın bilgisarcıda staj yaptığımda yapmışlardı gelip hatta satılan eta ve logo prgramlarının faturalarına dahi baqtılar cezasıda bayağı büyüktü :)
-
sagolasin haci , lks2 icin +1 kullanici lisans ucreti ne acaba bilgisi olan varmi...normal tek kullanici lks var , cift kullanici yapmak icin....
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
sagolasin haci , lks2 icin +1 kullanici lisans ucreti ne acaba bilgisi olan varmi...normal tek kullanici lks var , cift kullanici yapmak icin....
-----------------------------http://www.groupefop.com/lks2.htm
hoca şuraya baq istersen bi fiyat çıkarırsın sanırım -
teşekkürler hocalar :D