folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Muhsin Yazıcıoğlunun Kazasıyla İlgili Netde Dolaşan İddalar



Muhsin Yazıcıoğlunun Kazasıyla İlgili Netde Dolaşan İddalar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2008
    Erkek

    1-Sinyal kesici kullanıldığını sanmıyorum.

    Kullanılmış olsa, helikopter bulunmadan bir gün önce BBP açıklama yaptı kendi imkanlarımızda helikopterin yerini tespit etmeye çalıştık ve arama yapılan yerin tam tersi istikametten sinyallere ulaştık dedi. Ertesi günde köylülerin helikopteri buldukları haberi geldi. Demekki sinyal var.

    2-5 kişi olayına gelince zaten görevli cevabı devamındaki cümlesinde vermiş. Emniyet muhsin yazıcıoğlunun helikopterle  5 kişiyle birlikte uçtuğunu bildirmiş olması mümkün.

    112 görevlisi: Alo. diğer beş kişi yanınızda değil mi şu anda? Size cevap verebiliyorlar mı?

    İ.G : Diğerlerinden ses yok. Erhan ağabey, Erhan ağabey de ıhlayarak cevap veriyor. Alo, hanımefendi, yerimizi tespit edemediniz mi?

    112 görevlisi: Şu anda emniyet bulmaya çalışıyor, sakin olun.

    ............................

    Ama arkadaş kelimesine bende takıldım.

    Şu olabilir altında bir kaç kişinin olduğundan bahsediyor, belki o sırada onları kaldırmaya, canlı olup olmadıklarını kontrol etmeye çalışmış yüzünü görmüş ve kim olduğunu anlayamadığı için bu arkadaş kim demiş olabilir.


    "Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi

    Arkadaşlar bu gün 23:15 te trt1 de bir beyaz ölüm adıyla yazıcıoğlunun hayat hikayesi var izlemek isteyenler ekran başına,


    Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    Asi bunu yazdı:
    -----------------------------

    Arkadaşlar bu gün 23:15 te trt1 de bir beyaz ölüm adıyla yazıcıoğlunun hayat hikayesi var izlemek isteyenler ekran başına,


    -----------------------------

    ok ozaman hepsibeles Tv den de canlı yayınlıyorum :)=


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2005
    Erkek
    elevator bunu yazdı:
    -----------------------------
    JerusaLem bunu yazdı:
    -----------------------------

    Şu yazdığınız yorumlarda Kurtlar Vadisinin mi yoksa Amerikan filmlerinin mi etkisi altında kaldığınızı anlayamadım.

     

    112'de çalışan bayan'ın "Diğer 5 Kişi" demesi gayet normal. Farkındaysanız o bayan, muhabir ile konuşmaya devam ederken arka tarafta büyük bir çalışma var. Bu helikopterin güzergahı, içindeki insan sayısı vs. detayları uçuş öncesinde bir çok yere bildiriliyor ve gerekli izinler alınıyor. Arkada çalışan grup boş durmuyor ya... Bbp genel merkezini, emniyeti, jandarmayı vs. bilgi alabilecekleri her birimi aradıkları için helikopterdeki kişi sayısını bilmemeleri anormal olsa gerek.

     

    Ayrıca muhabirinde "Kim bu adam" demeside çok ama çok normal. İnsanlar normal sallantılı uçak yolculuklarında bile şuurunu kaybedebiliyor. Heleki helikopterdesin, uçak kadar yükselemiyorsun ve havanın en kötü zamanında ne kadar kötü bir şekilde yolculuk yapılmıştır. Düşüş anında yaşanan stres, gerginlik bile insanın aklını alabilecek hadiselerdir. Kaldı ki bilmem kaç metreden düşüyorsunuz, onlarca parçaya bölünüyorsunuz... Kazanın etkisine girmeyecek insan yoktur.

     

    Sadece "kim bu adam" demiyor.. Nerden kalktığını ve nereye gittiklerini de bilemiyor.. Allahtan o konuşmalar için "muhabir helikoptere havadayken transfer edildi" denmiyor :)

     

    Kimi arkadaşlar muhaberin kayıp oluşunu bile başka yerlere bağlamış :) Adam şimdi bulunmuş ve koltukla dağdan kayarak bir yerlere ulaşmaya çalışmış ama başarılı olamamış. Buda gayet normal bir davrnaış olsa gerek. Baktıki gelen giden yok bare ben bişeyler yapayım diye çabalamış.


    -----------------------------
    bir benzetmede ben yapayım.

    bir pusu mevzisinde 8 kişiydik biri yerde yatıyordu ve ben" bu kim" diye sordum  ne oldu şimdi, o tanımadık birimi oldu?

    yani sorma maksadım ahmetmi mehmetmi? yüzü yere doğru yatıyor e haliyle kim diye soracağım, çokmu anormal bu?

    bunların hepsi hikayedir .

    asıl olan o muhabirin kamerasındaki görüntüler ve fotoğrafındaki film kareleridir,muhabirliğin verdiği içgüdüyle illaki bir kaç şey çekmiştir.

    bundan  hiç bahsedildimi?

    baktıki gelen giden kimse yok bari ben birşeyler yapayım bir yerlere ulaşayım diye düşünebilecek akıldaki biri illaki kamerasını veya fotoğraf makinasını kullanmıştır.


    -----------------------------

    Bence  ayağı kırık,nerdeyse donacak,etrafında cesetler dolu birinin fotoğraf makinesi arıycagını sanmıyorum.


    (Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mayıs/2007
    Erkek

    HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

    TekBuluT bunu yazdı:
    -----------------------------

    sivil_padisah bunu yazdı:
    -----------------------------

    HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------
    Turkcel NEREDEYIM yaz 7777 gönder anında nerede olduğun sana sms ile bildirilsin. Fakat ne hikmetse 20 dk konusan polisimiz bulamıyor. sinyal alamıyor kolduğunda 32 çekiyo. Yazıklar olsun böyle bilişime teknolojiye.
    -----------------------------

    harbi haa adres,kordinat,yakındaki yrler herbirşeyi çıkartıyor, bunu bilse adam kurtuluyomuş işte :) bir mesajla dakkasında öğreniyosunda yarım saate nasıl tespit edemiyorlar hayret doğrusu


    -----------------------------

    adamın suçu bunu bilmemesi miydi. bi mesajla bunu kim buluyor turkcell buluyor. araya bilgi teknolojileti ve iletişim kurumu girdi. turkcell'le bağlantı kurdu aynı şey değilmi ha mesaj göndermişsin ha turkcell kendisi bulmuş.


    -----------------------------

    eüde hocam bize nie kızar gibi konusuyon işte bizimde isyanımız o. sen msj atarak yerini öğreniyorsun koskoca devlet elindeki imkanlarla nsıl öğrenemiyor aq


    -----------------------------

    hocam sana niye kızayım ya ben de senin dediğini demeye çalışıyorum aynen. adam mesajla bulabiliyosa koca devlet nası bulamaz?


    g2k[et]tahribat[dat]com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    arkadaşlar mantıklı düşünün aynı adam trafik kazası geçiriyor kamyon düz giderken önüne kırıyo kazadan sonra kamyonu bulamıyolar.

    helikopter kazasında 20 dk telefonda görüşüyolar ama yer tespiti yapılamıyor 20 dk yı bırak telefon kapalıykende yer tespiti yapılıyor ki ortada yapılan bi görüşme var ortada çok rahat yer tespiti yapılabilinirdi ama yapmadılar 47 saat sonra köylüler buldular helikopteri belki omuhabir aramasaydı 112 yi 12 saatte bulcaklardı enkazı şerefsizler bilerek öldürdüler.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adigestorm
    adigestorm's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Kasım/2008
    Erkek
    Tatlı çalan çocuklar vardı hatırlarsınız.. Onlar helikopter enkazının bulunduğu yere saklansalar kesin bulurlardı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    alperenler bu işin arkasını bırakmaz

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2007
    Erkek

    Konuyla direk alakalı değil ama hoşuma gitti, sizin de okumanızda fayda görüyorum;

    İyi haftalar

    Herkesin kendi çerçevesinden baktığında başarılı olduğu bir seçimi daha geride bıraktık. Bu türden, bize özgü değerlendirmeleri, sonuçların tam olarak alınacağı yarına bırakıp bence çok daha önemli bir konuda feryat etmek istiyorum.

    Türkiye adına utandığım, böylesi beceriksiz, işbilmez, vurdumduymaz bir memleketin insanı olduğum için lanet ettiğim ender anlardan biriydi geçtiğimiz Cuma günü. Merhum Yazıcıoğlu'nu taşırken düşen helikopter, devletin tüm güçleri(!?) seferber edilmesine rağmen, 47 saat sonra işgüzar(!?) köylülerin tesadüfen geçtiği yolun üzerinde bulundu. İşgüzarlık etmeselerdi belki şu anda bile aranıyordu. İnsana zerre kadar değer vermeyen, olanı biteni kaderle, mukadderatla açıklayan bir zihniyetin neden olduğu bir rezaleti yaşadık hep birlikte. Herkesin ayrı telden çaldığı, hepsinin herşeyi bildiği, kimsenin bilgisine, deneyimine itibar edilmediği bir koordinasyonsuzluk nedeniyle öldü gitti o çocuk. Kimbilir sürünerek nerelere gittiyse cesedi bile hâlâ bulunamadı o kibar adamın. Hangi vicdan, hangi yüreği pas tutmamış insan unutabilir o sözleri? "Hanfendi hâlâ yerimizi tespit edemediniz mi?"

    Edemediler arkadaşım, edemediler. Ben gördüm, gürültüyü, yanık kablo kokusunu duydum diyen görgü tanığına itibar etmediler, bu devirde, kıçıkırık bir sinyalin gösterdiği alanın taa en tepesinden, yirmi kilometre geriden aramaya başladılar seni. Teröristi saklandığı delikte bulup nokta atışıyla vuran teknoloji, açık alana yayılmış metal yığınını bulamadı arkadaşım. Seyyar baz istasyonlarını bölgeye göndermeyi, senin telefonun kapandıktan 24 saat sonra ancak akıl edebildiler. İki helikoptere yükleyip kerteriz almayı beceremediler arkadaşım. İşgüzar köylüler üşüyüp köylerine dönerken kestirme bir yolu tercih etmeselerdi, belki de bulunmak için baharı beklemek zorunda kalacaktın arkadaşım. Aynı köylüler haberi ilk duyduklarında gene aynı yoldan çıkmışlar ama valinin "Kurtuldular, Kayseri'de hastanedeler." lafını duyunca geri dönmüşler. Bu gerizekalı yöneticiler adına çok utanıyor ve senden özür diliyorum arkadaşım.

    Ya durumu kaderle, mukadderatla izah etmeye çalışanlara ne demeli? Sadece isyan etmeli arkadaşım, sadece isyan etmeli. Türlü tesadüfler sonucu düşen helikopterde ölmek belki kaderle izah edilebilir ama senin yaşadığını öğrendikten 48 saat sonra bile sana ulaşamamış olmayı kaderle izah etmek Allah'a hakaret etmektir. Allah bize kullanalım diye akıl vermiş. Aklını ekmeğe katık etmiş gerizekalıların günahını kadere yüklemek akılla bağdaşır mı?

    Şimdi birileri çıkıp, Ergenekon'un elebaşı listesinde yer alan Yazıcıoğlu'nun bir komploya kurban gittiğini de söyleyecektir, böyle düşünmeye de hakları vardır. Ama ben sana birşey söyleyeyim mi arkadaşım, bunca salağı ve salaklığı kasıtlı planlı bir komploda bile bir araya getirmek mümkün değildir. Tüm bu olanlara rağmen ekranlara çıkıp "Devlet bütün gücünü seferber etmiş ve canla başla çalışılmıştır." diyebilen kendini bilmez yönetici bozuntuları adına senden binlerce kez özür dilerim İsmail kardeşim. Sen öldün kurtuldun ama bizler bunlarla yaşamaya, bunlar tarafından güdülmeye mahkumuz. İşte bu da bizim kaderimiz. Ruhun şad olsun İsmail Güneş.

    Bir sonraki sayıda buluşuncaya kadar bulunduğunuz yerden bir adım öne çıkın. Sevgiyle...


    http://www.kahvemolasi.com/


    I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek
    adigestorm süpersin hacı..

    Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
Toplam Hit: 16966 Toplam Mesaj: 110