Müridlerden Ricam
-

arkadaşlar bir yarışmaya katıldım ve sizlerinde katkısını istiyorum kazanamasamda önemli değil belki biraz bencillik etmiş oluyorum ama sizlerin yardımına ihtiyacım var ve sizden başkada bana yardım edecek kimse yok daha önceleri böyle konular vardı ve ben elimden geldiği kadar yardım ettim herkese bu arada benim eski nickim ' cavit' çoğu mürid beni tanır sadece bir 30 saniyenizi ayırmanızı istiyorum ve kazanan kişinin en azında tbt üyesi olsun istiyorum
http://www.bircitirtiduyuyormusun.com a giriyoruz üye oluyoruz ve oyumuzu veriyoruz herkese şimdiden binlerce teşekkür
-
efendy18 seni bulmak zor oldu ama 13.08.2009 tarihinden dolayı buldum. bi oy bi oydur değil mi :). başarılar...
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------
efendy18 seni bulmak zor oldu ama 13.08.2009 tarihinden dolayı buldum. bi oy bi oydur değil mi :). başarılar...
-----------------------------çok ama çok teşekkür ederim
-
bir oyda benden ;)
-
efendy senmisin . veriorm oy.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
efendy senmisin . veriorm oy.
-----------------------------ben anlamadım biri çıkıyo bişiler gözlüyo nirde ubunun registeri :)
bu ara msnnini bana pm at
-
bütün sloganlar iğrenç yaw zaten hepsi birbirine benzio özgünlük yok ülkerin yerinde olsam hepsine sie die cevap veriridim
-
maksat müride katkı, bendende 1 oy :)
-
geri kalmıyım :P bende verdim la.
-
verdim oyu hocam...
-
oy veren herkese çok teşekkür