Muridlere Önemli Bir Duyurudur...
-
herhalde bu gidişle süprizi ilk gören ben olurum..açılan konuları tekrar açtığım için :):):)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Herkes hata yapar bence profilleriyle ilgili bir düzenleme olsun :) ona gore bir uyarı sistemi gelsin atıyorum -10 oldugu zaman 10 gun uzaklaştırma yada 1 gun herneyse diger türlü zaten her türlü çeşitle ban korkusu geliyor insana : ) tavsiyemi dikkate alırsanız sevinirim
hocam bu sitede tavsiye yaparsan; %95 ihtimal.müridlerin; bende çay ocağı isterim, bende ekmek kızartma makinesi isterim vs.. gibi taşşaklarıyla karşılaşabilir, akabinde adminler tarafından konunun silinmesiyle karşılaşabilirsin :D
ayrıca tavsiyen yanlış yerde :D rene sürpriz yapabilir
-
Bu kurallar harbiden tahribat ıcın cok iyi oluo saol rene
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
Herkes hata yapar bence profilleriyle ilgili bir düzenleme olsun :) ona gore bir uyarı sistemi gelsin atıyorum -10 oldugu zaman 10 gun uzaklaştırma yada 1 gun herneyse diger türlü zaten her türlü çeşitle ban korkusu geliyor insana : ) tavsiyemi dikkate alırsanız sevinirim
hocam bu sitede tavsiye yaparsan; %95 ihtimal.müridlerin; bende çay ocağı isterim, bende ekmek kızartma makinesi isterim vs.. gibi taşşaklarıyla karşılaşabilir, akabinde adminler tarafından konunun silinmesiyle karşılaşabilirsin :D
ayrıca tavsiyen yanlış yerde :D rene sürpriz yapabilir
tavsiyem neden yanlış yerde olsun ben konuyla ilgili goruslerimi paylaştım ayrıca dalga gecicek birinede aynı o ciddiyette cevap veririm benim tavsiyem sadece konuyla alakalıdır ekstra istegim yoktur kabul edilir edilmez yönetimin bilecegi iştir =) -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Günde ortalama 20 tane konu yanlış yere açılmakta ve bu bizlere en büyük yükü getirmekte...
Bu tarihten itibaren yanlış yere konu acan arkadaşları, özellikle gördüğü her konuyu genele acan arkadaşlara süpriz yapacaz :)
-----------------------------abi imla hatası yapmışsın, süpriz değil sürpriz :)
dikkatimi çektide :D
-
birde şöyle gereksiz post atanlarada sürpriz yapsanız diyorum hanii :P FOXXLY sürprizkolik olurdu :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Günde ortalama 20 tane konu yanlış yere açılmakta ve bu bizlere en büyük yükü getirmekte...
Bu tarihten itibaren yanlış yere konu acan arkadaşları, özellikle gördüğü her konuyu genele acan arkadaşlara süpriz yapacaz :)
-----------------------------dinime küfreden müslüman olsa."dikkatimi çekti de" olucak."de" ayrı yazılır :)
-
bakalım ilk kurban kim olucak :)
-
şükürler olsun (:
-
IRF bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------dinime küfreden müslüman olsa."dikkatimi çekti de" olucak."de" ayrı yazılır :)
lan olm geçen türkçe de işledik nasıl beynime kazındıysa artık :D nerede görsem uyarıyorum :D