Müritler Karneler Nasıl..?
-
takdir var lise sona geçtim
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
11 e geçtim 4.74 83.38 ortalama yükseltmeye giricem 85 olur o :|
-----------------------------yha bence 83.38 iyi hiç uğraşma bide düşürmek var işin ucunda malum tüm konulardan soru oluyo
-
kemaly bunu yazdı:
-----------------------------Sarper bunu yazdı:
-----------------------------yha bence 83.38 iyi hiç uğraşma bide düşürmek var işin ucunda malum tüm konulardan soru oluyo
-----------------------------öss de napacaksın :D tekrar etmiş olurum ipne mat hocasınada kapak olur piçin doğurduğu tövbe tövbe
-
Sarper bunu yazdı:
kemaly bunu yazdı:
-----------------------------Sarper bunu yazdı:
-----------------------------öss de napacaksın :D tekrar etmiş olurum ipne mat hocasınada kapak olur piçin doğurduğu tövbe tövbe
Sistem değişiyo seneye zaten okul puanının önemi azalıyo ha 83 ha 85 çok da fazla bi şey ifade etmiyo, ama hocaya kapak yapmak içinse gir : ) -
1 tane karnenin gülü matematik
-
karne almak ne güzel bi duygu :( okula başlayınca bende alıcam inş.seneye anaokula başlıyorum
-
1 tane karnenin gülü matematik
-
Vermediler Karneyi Pazartesiymiş :l Adamlar bütün yıl yattılar 2 karne çıkaramadılar. :D Neyse ben takdir alırım ama boşverelim onu Öss var :S
-
lise hayatım boyunca aldığm s.ktrnameyi yine aldım ve mezun oldum
ahaha pardon olamadım kimya 11 den sorumluyum. hocaya geçirin diyorum çalış gel diyor deli midir nedir..!
-
:| 2.52 ile sınıfı geçtim(73 kredi) Lise2(tekrar'dan Lise3'e). 18 gün devamsızlık, hiç bi bok belge vermediler. bide dalga geçer gibi "çook çalışman lazım çook" yazmış karneme uzatarak...