Müritler Karneler Nasıl..?
-
SORU: Müritler Karneler Nasıl..?
CEVAP : Usta benim karnem şöyle...
Hilal Eczanesi yazıyo üstünde sanırım karnenin kaplaması bu, içini açtığımda ssk yazıyo ilk sayfaya benm resmimi koymuşlar tc kimlik numarasının altında adım ve soyadım yazıyo...
İçinde ne demek istediğini anlamadığım doktor yazıları ve eczane mühürleri var. Ayrıca ilk ve son sayfasında kaplamanın poşeti içerisinde sağlık karnesi vizesi var.. İçinde sizin dediğiniz gibi matematik coğrafya fizik vs yazmıyo devamsızlık yazmıyo...
:)))
Demek istediğim şu: Türkçemizi koruyalım ve yüceltelim. Başta onu doğru kullanmayı öğrenelim
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------SORU: Müritler Karneler Nasıl..?
CEVAP : Usta benim karnem şöyle...
Hilal Eczanesi yazıyo üstünde sanırım karnenin kaplaması bu, içini açtığımda ssk yazıyo ilk sayfaya benm resmimi koymuşlar tc kimlik numarasının altında adım ve soyadım yazıyo...
İçinde ne demek istediğini anlamadığım doktor yazıları ve eczane mühürleri var. Ayrıca ilk ve son sayfasında kaplamanın poşeti içerisinde sağlık karnesi vizesi var.. İçinde sizin dediğiniz gibi matematik coğrafya fizik vs yazmıyo devamsızlık yazmıyo...
:)))
Demek istediğim şu: Türkçemizi koruyalım ve yüceltelim. Başta onu doğru kullanmayı öğrenelim
-----------------------------Duyarlı gördüm seni hocam:)
-
11 e geçtim 4.74 83.38 ortalama yükseltmeye giricem 85 olur o :|
-
Kardesim 3 zayifla (Biyoloji , Dil ve Anlatim, Bir ders daha) sinif gecmis , bu nasil egitim sistemidir lan .
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Kardesim 3 zayifla (Biyoloji , Dil ve Anlatim, Bir ders daha) sinif gecmis , bu nasil egitim sistemidir lan .
-----------------------------abi dil anlatımdan sorumluluk sınavına girmeden geçemez :/
-
şaka diğil
valla hocam gittim okula dediler biri senin karneyi senden önce geldi aldı kim biri neymiş bana o verecekmiş bilmiyom yani karnemi
nese zaten son dönemimde bitti geçmişimdir büyük ihtimal aççığa geçiceğimden hiç problem diğil ama genede canım sıkıldı
-
1 yok ama iyi değil :| disiplin kurulu onur ödülü allmışım ama :) buda bi teseli
ne işse ilk dönemde verdiler bana ne onurlu öğrenciyim ya (H)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------abi dil anlatımdan sorumluluk sınavına girmeden geçemez :/
-----------------------------4 sene boyunca verdi verdi veremedi; oturur başa.
-
sade bir karneydi(teşekkür belgesi olmadan geçtim)
bi tane onur belgem var, onu notlarımı kapayacak şekilde 4 tarafından karneye zımbaladım, ilkokul 5 den beri karne sergiliyemiyorz arkadaş :D
-
Yazın kaldığım dersleri vermezsem madafaka :S