Müritler Sıkıldım !
-
-----------------------------
konuşmana dikkat et karsında 5 yasında cocuk yok ok?
-----------------------------yüzyüze bir konuşma yok, sanal ortam bu kadar abartmayalım böyle şeyleri
sanal ortamda bir profilin kendine olm demesine atarlanmak bile pc bağımlılığından kaynaklanıdığını düşünüyorum.
bu arada arkadaşım daha yaşın ufak şimdiden kendini yavaştanda olsa değiştirmeye bak..verilen tavsiyelere uy.
-
yaw gorence hayattakı butun seylerı gordunuz yasadınız sanacak git hocam gez dolas kızlara laf at dayak ye at ne bılım ergenlığini yaşa ne bu yaşta sıkılmak
-
müdür onu bunu bilmemde paran yoksa toplayamazsın şekli. paran varsa paşalar gibi çık gez istediğin gibi takıl istediğinde ama para yoksa burda söylenilenlerin bi anlamı yok.kafayı yedim mk şans yok bizde şans
-
Asosyal olmayı niye problem olarak görüyorlar merak ediyorum bence gayet güzel.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------problemde bu zaten neden böyle gördüklerini hala anlayamamak :)
-
hackworm bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------problemde bu zaten neden böyle gördüklerini hala anlayamamak :)
-----------------------------Vır vır yok dır dır yok ota boka trip atan arkadaşlar yok , kimsenin derdiyle uğraşmak yok sessiz sakin kafa dinliyom valla hacı çok memnunum :F
-
sokoban bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------Vır vır yok dır dır yok ota boka trip atan arkadaşlar yok , kimsenin derdiyle uğraşmak yok sessiz sakin kafa dinliyom valla hacı çok memnunum :F
-----------------------------hocu insan sürekli düşüne düşüne kafayı yiyo :\ göt kocaman oluyo bi yere gidecen tanıdığın kimse olmadığı için gitmek istemiyon evde yesen bile dışarda yalnız yemek yiyemiyon falan fişmekan :S allahtan kurtuldum bu illetten :|
-
angelofhope bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
kız bulman lazım,ondan sonra sıkılcak şeyin kalmaz ztn :D bide kız gevezeyse tamam :D
-----------------------------hocam sorma ya dün gece bir kız açıldı bana. kız bursadan "mesafeleri sevmem sende sevme" dedi içime oturdu amk.
-----------------------------valla aga benim gibi olma...kırk takla atıyorum bi sorsan nee haldeyim diye bi görsen acırsın halime...şimdi dicem o ki eğer zor bi ilişkiyi kabullenip olacağına inanıp karşındakinden den bi ışık gördüysen zoru başarana kadar peşini bıramıcaksın...yarım kalırsa sende yarsız kalırsın...zor yetişen ağacın meyvsi bol olur aga...sen yinede takıl kafana göre...
-
ricin bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
kız bulman lazım,ondan sonra sıkılcak şeyin kalmaz ztn :D bide kız gevezeyse tamam :D
-----------------------------hocam sorma ya dün gece bir kız açıldı bana. kız bursadan "mesafeleri sevmem sende sevme" dedi içime oturdu amk.
-----------------------------valla aga benim gibi olma...kırk takla atıyorum bi sorsan nee haldeyim diye bi görsen acırsın halime...şimdi dicem o ki eğer zor bi ilişkiyi kabullenip olacağına inanıp karşındakinden den bi ışık gördüysen zoru başarana kadar peşini bıramıcaksın...yarım kalırsa sende yarsız kalırsın...zor yetişen ağacın meyvsi bol olur aga...sen yinede takıl kafana göre...
-----------------------------yok lan. ısrarcı ol ama öyle hayvan gibi inada da bağlama kız konularını. lisedesin zaten kız arkadaş bulman çok da zor olmaz. dedikleri gibi bi kız bul can sıkıntını büyük ölcüde alır.
tahribat buluşmalarına git mesela yeni insanlarla tanışman kolay olur. ailen kısıtlamıyosa konsere felan git. hatta güzel grup olursa beni de çağır :D zaten wow da oynuyoruz. benim realme gelseydin iyiydi. neyse. haftada en az 3 gün dışarı çık arkadaşlarınla. bak beni biliyosun saatlerce wow oynuyorum ama dışarı da çıkıyorum arkadaşlarımla mutlaka. tabi istda annem baltaladı biraz ama olsun seneye artık :D
bilgisayarın başından kalkıp tv başına otur demiş biri. pek mantıklı gelmedi bana ikisi de aynı bok. hatta tvde bilgisayarda olan özgürlük de yok. ne varsa onu izlicen. ama yürüyüş olayına katılıyorum. sıkıldıkça çık dışarı. istanbulda insandan bol ne var? zilyon tane tip var yeni canlılar görmüş olur, ne insanlar var lan dersin :D
haftada bir ya da 2 haftada bir sinemaya git. zamanla kültüründeki artış gözle görülür hale geldikçe hoşuna gidicek. kitap oku dicem de ben de tembellikten okumuyorum :D gitar da çalıyodun galiba gitar çal işte. ohoo bu liste gidiyo yapıcak çok fazla şey var yap bunları :D
bi de hangi semttesin?
-
Bence Yasın gelmis alkole sigaraya basla :D arkadasın ortamın bol olur ... :))