Müritler Sıkıldım !
-
Bi kız bul cidden. :D Ama sanaldan değil. Reelden bul :) Onunla bi süre takıldıktan sonra devamlı dışarıda olucaksın merak etme. Paran varsa bi de.. :D
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
DiKeyEy bunu yazdı:
kız bulman lazım,ondan sonra sıkılcak şeyin kalmaz ztn :D bide kız gevezeyse tamam :D
-----------------------------hocam sorma ya dün gece bir kız açıldı bana. kız bursadan "mesafeleri sevmem sende sevme" dedi içime oturdu amk.
-----------------------------nerden açıldı ki.. neyin peşindesiniz hocam.? :D
hem bursada nerden.?nie gittin ki stanbula.
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
Bi kız bul cidden. :D Ama sanaldan değil. Reelden bul :) Onunla bi süre takıldıktan sonra devamlı dışarıda olucaksın merak etme. Paran varsa bi de.. :D
-----------------------------harbiden ya parasız çok şey oluyo. ne o öyle duvar diplerinde yiyişmeler fln. :p Öğğg bana özenmeyiN :D
-
hocam bizim burda sıkıldım diyene bir laf söylüyorlar :D dersem banlanırım :D gecicidir yaz geldiğinde böyle oluyor ergenlere ne iş anlamadım :S
-
biraz istekli olsan kızda bulursan arkadasda bulursun. he canciğer bulamazsın ama idare eder seni. ayrıca sosyallik kavramını arkadas bulunca kapatıcaksan senin işin daha kolay :)
-
konpi bunu yazdı:
19 yıldır yaşıyorum. Bi sıkıntı çıkmadı. İyi geceler
aynen 25 yıldır yaşıyorum bi problem yok. -
A_REX bunu yazdı:
konpi bunu yazdı:
19 yıldır yaşıyorum. Bi sıkıntı çıkmadı. İyi geceler
aynen 25 yıldır yaşıyorum bi problem yok.
-----------------------------bu s*k* t*ş*ğ* denk olanlara bi özeniyorum ki.. acaba onlarda bana özeniyomudur? :D
-
arada power tusuna basmayı bil.dışarı çık.sekmeler arasında 24 saat nasıl gecer anlamazsın kapat kalk 10 12 saat kafan yerine gelir,pcni özlersin :D
-
Hacı istanbul gibi bi yerde insanın canı sıkılırmı :D ben orda beladan belaya atlarım :D
-
canın sıkılıyosa götünü parmakla geçer bişeyin kalmaz :D