Mustafa İloğlu - Gizli İlimler Hazinesi - Ebook İstek ...
-
cok merak etmisimdir herkez biseyler diyor ama kimse elle tutulur bi kanit sunamiyor , bi kiside cikip bak sunu soyle yaptimda bu oldu diyemiyor
ozeliklede yapma etme diyen arkadaslar cok mistik konusuyorlar , kardesim varsa bisey hodri meydan buyrun kanitlayin , hazar_han kendini
ispatlamis okudum burdayim diyor aksini soyleyenler de boyle acik ve net konussun da bilelim ne oldugunu
-
bu kitapta bi halt olmuyor herşey palavra korkaklar okumasın vesvese gelir kurtulamaz ben bazılarını denedim hiç bir halt olmadı boşu boşuna zaman alıyor
-
forumda aynı konu üzerine 5. oldu sanırım havas ılımler . gızlı ılımler v.s sayfalarca konuşuldu bunlar zaten .
-
patron_38 bunu yazdı
cok merak etmisimdir herkez biseyler diyor ama kimse elle tutulur bi kanit sunamiyor , bi kiside cikip bak sunu soyle yaptimda bu oldu diyemiyor
ozeliklede yapma etme diyen arkadaslar cok mistik konusuyorlar , kardesim varsa bisey hodri meydan buyrun kanitlayin , hazar_han kendini
ispatlamis okudum burdayim diyor aksini soyleyenler de boyle acik ve net konussun da bilelim ne oldugunu
maksat insanları kitapllardan soğutmak... Ve yazarın adını duyurmak... Yoksa kitap adamı çarpmaz... Çünkü onu yazan insan... Müslüman olan bir kişinin kitapdan yada sihirli sözlerden medet umması modern putçuluk olur, dinden çıkartır... kuran da bile size sadece rehber olsun diye yazar... Kimseyi uçurduğu görülmemiştir... Baturay_Turkmen tarafından 25/Şub/13 10:28 tarihinde düzenlenmiştir -
başımıza merlin mi olcan .çd internetten heralde büyü indiren tek kişi sensindir arkadaş nedir bunlar her boku internette bakmak birisi yazar nasil wampir olunur birisi yazar yok ufo yok ütü ne ayaksınız millet kafayı cekince tahribata geliyor :D
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
başımıza merlin mi olcan .çd internetten heralde büyü indiren tek kişi sensindir arkadaş nedir bunlar her boku internette bakmak birisi yazar nasil wampir olunur birisi yazar yok ufo yok ütü ne ayaksınız millet kafayı cekince tahribata geliyor :D
kardeşim eğer eski atılan mesajlara bakarsan neden istediğimi görebilirsin :) merin olmak gibi bir çaba içerisinde değilim :) arkadaşımda hazine bulmak hevesiyle yapıyor iddaya girdik kendisiyle o da beynimi yediği için istedim kitabı... ayrıca daha önce vitruvius istemiştim ama mimar olmak gibi bir çabam da yok merak ettiğim için istemiştim :)
-
Hep derim, kağıt ve mürekkep kadar tehlikeli bir şey yoktur. Sakın ola böyle şeyler okumayın, mazallah bir gece ansızın kalkar sizi yemeye falan çalışır.
-
Büyünün ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmayın, bu işlerin şakası yok. Bu olaylar yüzünden hayatı mahvolmuş çok insan tanıyorum, evliyseniz evlilğiniz yıkılır işiniz bozulur hatta fiziksel zararlar almanızda muhtemel. Aklınızı başınıza toplayın sakın böyle işlere bulaşmayın..
http://oi48.tinypic.com/34qlngh.jpg
-
ben okudum içindekilerden bazılarını denedim diyen varmı ?
-
yarısını 14 tane denedim bi skim olmadı. kitabın üstüne işedim yine bişey olmadı. yalan amk.