folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Mustafa İloğlu - Gizli İlimler Hazinesi - Ebook İstek ...

Mustafa İloğlu - Gizli İlimler Hazinesi - Ebook İstek ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

cok merak etmisimdir herkez biseyler diyor ama kimse elle tutulur bi kanit sunamiyor , bi kiside cikip bak sunu soyle yaptimda bu oldu diyemiyor

ozeliklede yapma etme diyen arkadaslar cok mistik konusuyorlar , kardesim varsa bisey hodri meydan buyrun kanitlayin , hazar_han kendini 

ispatlamis okudum burdayim diyor aksini soyleyenler de boyle acik ve net konussun da bilelim ne oldugunu

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

bu kitapta bi halt olmuyor herşey palavra korkaklar okumasın vesvese gelir kurtulamaz ben bazılarını denedim hiç bir halt olmadı boşu boşuna zaman alıyor

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

forumda aynı konu üzerine 5. oldu sanırım  havas ılımler . gızlı ılımler v.s sayfalarca konuşuldu bunlar zaten .

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı

cok merak etmisimdir herkez biseyler diyor ama kimse elle tutulur bi kanit sunamiyor , bi kiside cikip bak sunu soyle yaptimda bu oldu diyemiyor

ozeliklede yapma etme diyen arkadaslar cok mistik konusuyorlar , kardesim varsa bisey hodri meydan buyrun kanitlayin , hazar_han kendini 

ispatlamis okudum burdayim diyor aksini soyleyenler de boyle acik ve net konussun da bilelim ne oldugunu

maksat insanları kitapllardan soğutmak... Ve yazarın adını duyurmak... Yoksa kitap adamı çarpmaz... Çünkü onu yazan insan... Müslüman olan bir kişinin kitapdan yada sihirli sözlerden medet umması modern putçuluk olur, dinden çıkartır... kuran da bile size sadece rehber olsun diye yazar... Kimseyi uçurduğu görülmemiştir... Baturay_Turkmen tarafından 25/Şub/13 10:28 tarihinde düzenlenmiştir

Ne Mutlu Türk Doğana..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

başımıza merlin mi olcan .çd internetten heralde büyü indiren tek kişi sensindir arkadaş nedir bunlar her boku internette bakmak birisi yazar nasil wampir olunur birisi yazar yok ufo yok ütü ne ayaksınız millet kafayı cekince tahribata geliyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

başımıza merlin mi olcan .çd internetten heralde büyü indiren tek kişi sensindir arkadaş nedir bunlar her boku internette bakmak birisi yazar nasil wampir olunur birisi yazar yok ufo yok ütü ne ayaksınız millet kafayı cekince tahribata geliyor :D

kardeşim eğer eski atılan mesajlara bakarsan neden istediğimi görebilirsin :) merin olmak gibi bir çaba içerisinde değilim :) arkadaşımda hazine bulmak hevesiyle yapıyor iddaya girdik kendisiyle o da beynimi yediği için istedim kitabı... ayrıca daha önce vitruvius istemiştim ama mimar olmak gibi bir çabam da yok merak ettiğim için istemiştim :)

Ne Mutlu Türk Doğana..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hep derim, kağıt ve mürekkep kadar tehlikeli bir şey yoktur. Sakın ola böyle şeyler okumayın, mazallah bir gece ansızın kalkar sizi yemeye falan çalışır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

Büyünün ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmayın, bu işlerin şakası yok. Bu olaylar yüzünden hayatı mahvolmuş çok insan tanıyorum, evliyseniz evlilğiniz yıkılır işiniz bozulur hatta fiziksel zararlar almanızda muhtemel. Aklınızı başınıza toplayın sakın böyle işlere bulaşmayın..

http://oi48.tinypic.com/34qlngh.jpg

Nobel tarafından 25/Şub/13 18:47 tarihinde düzenlenmiştir

http://goo.gl/0i2Fv
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ben okudum içindekilerden bazılarını denedim diyen varmı ?

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yarısını 14 tane denedim bi skim olmadı. kitabın üstüne işedim yine bişey olmadı. yalan amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 53783 Toplam Mesaj: 55