Mustafa İloğlu - Gizli İlimler Hazinesi - Ebook İstek ...
-
insan isterse herşey olur...
-
HAZAR_HAN bunu yazdı
arkadaşlar bu kitap bana baya zamandır lazım ancak ankaraya gittiğimde de bulamadım e book halinde bulan varsa ve ya elinde olan olursa bana haber edebilir mi ?
yarram musluman degılsen neden sen arıon o zaman bırak arkadasın arasın sık kafalı jpn askerı
-
HAZAR_HAN bunu yazdı
arkadaşlar bu kitap bana baya zamandır lazım ancak ankaraya gittiğimde de bulamadım e book halinde bulan varsa ve ya elinde olan olursa bana haber edebilir mi ?
yanlıs sunu dıyeym
onlar musluman yahudı hrıstıyan ayrımı yapmıorlar be ...
-
ugurben bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdı
yarram musluman degılsen neden sen arıon o zaman bırak arkadasın arasın sık kafalı jpn askerı
şerefsizliğin alemi yok aradım bulamadım nette tahribatta ki arkadaşlardan rica ettim sana giren çıkan ne onu çözemedim ?
-
buyrun simdi devam edin
-
ugurben bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdı
Al sana inanan adam al sana müslüman. Ne diye küfrediyorsun! Din sana ne öğrettide adamı inanmamakla suçluyorsun soğuttunuz beni dinden yemin ederim. -
mitozlaşmışlar...
-
bu inanmayanlar bi tanesini yapsın bakalım o kadar iddalı konuşmuş herkes
sonuç ne olacağı umrumda değil ama bişey olmaz diyenlerde somut bir delil getirmemiş yapma bişey olur diyenlerde bi delil göstermemişler aslında iyi hoş inanan adam çarpılarak mı somut delil gösterecek orasıda var..
hadi bişey olmaz diyenler somut göstersin görek yahu merak ettim ben şimdi biraz konuyu okuyunca :D
__
he birde biri demiş
bi kitaptan korkulur mu hiç? ee hacı o zaman niye yasaklanmış bu meret? :|
__bu arada bak etkisini göstermiş galiba ban yemişsin hocu :D
zone tarafından 25/Şub/13 22:40 tarihinde düzenlenmiştir
sadahshd dalgaya aldım biraz kb -
Müridler kesinlikle şu kitabı okumayın çünkü merak oluşup sizi bazı vefkleri yapma yoluna götürecektir
Ve bilmediğiniz bir konuda başınız belaya (komik geliyor kulağa ama öyle) girebilir...
-
aliyk bunu yazdı
Müridler kesinlikle şu kitabı okumayın çünkü merak oluşup sizi bazı vefkleri yapma yoluna götürecektir
Ve bilmediğiniz bir konuda başınız belaya (komik geliyor kulağa ama öyle) girebilir...
içinde bir büyü var daşağı 2 katına çıkarıyor.