folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mustafa Kemal’İn Cumhuriyet’İ Ve Devrimi Emanet Ettiği Gençlik

Mustafa Kemal’İn Cumhuriyet’İ Ve Devrimi Emanet Ettiği Gençlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sen Deniz Gezmis kim biliyormusun  ? git arastir oku oyle gel , arastirirken iyi arastir ,masa basi devrimcilerinden veya kartpostallardan ogrenme Deniz ve arkadaslarini...68 liler vakfina git anlatsinlar yada cok iyi arastir...sonra gel konusalim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Deniz gezmişe laf söylerken hiç mi vicdanınız sızlamıyor anlamıyorum.. Yazık ya..

zaman,yeni şafak,haber7,stv dışına çıkın biraz... Fethullah gülenin ne zaman hangi minderin üzerine osurduğunu bilirsiniz ama....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işte DENİZ iyiki vardı deniz ve hepde olacak o ATATÜRKün yolundan ayrılmadı tek amacı bağımsız bir TÜRKİYEYDİ...

Sayın Savcı,

1. Amerikan emperyalizmi gayrı millîdir.

2. Ona ortaklık edenler ulusumuza ihanet etmişlerdir.

3. Emperyalizme karşı mücadele suç değildir, silâhlı mücadele ise anayasa’yı ihlâl değildir.

4. Gayri millî olan emperyalizm ve ortaklarının sömürüsü, anayasaya aykırıdır.

Buna göre iki şey var:

1. Eğer belli bir hata sonucu, iddianame ve mütalaayı hazırladınızsa, dikkatli olunuz; idamını istediğiniz kişiler kasaplık koyun değildir ve siz savcısınız...

2. Yok eğer yaptığınızın bilincinde iseniz: yolunuz açık olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

dedıgımı anlayamamıs bazıları galıba

dedımkı bugun boluculer komunızm semsıyesı altına sıgınıyor dedım

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinazor
    dinazor's avatar
    Erkek

valla kimse kusura bakmasın ben deniz gezmişe saygı duyarım özellikle  antiemperyalist mücadele biçimine ve koprador devlete karşı duruşuna... burada adamın biride deniz gemişi anlatıyor resmide atatürk resmi yav sen kime hizmet ediyorsun atatürk koministlerden nefret ederdi koministlerde atatürkü sevmez bi anla bunu artık dinazor yumurtası seni... adamı sanki ben astım yavv yav adam bu kurulu sisteme ters olduğu için asılmış bu kalkmış hem sistemi savunuyor hemde deniz gezmişi yav bir uyan yav at gözlüklerini bir çıkarın artık yavv... mesela ben atatürkü sevmem saygıda duymam zorla olacak iş değil ne yapayım kardeşim nasıl seveyim sevemiyorum bir türlü... bu da benim huyum işte ama deniz gezmişi severim hemşerim nede olmasa hem lüks düşkünü değil mazlum ölmüş ayak oyunlarıyla milleti öldürtmemiş ok gibi durmuş adam ha bana karşı durmuş orası ayrı... mesela sende benim gibi bir sebepten saygı duysan tamam ama sen çarpıtarak seviyorsun yav siz ne zaman adam olacaksınız yavv bir dik durun bir safınızı belli edin renginizi belli edin bukalemun gibisiniz yavv...

294k1 herşeyi çözmez 1k1115 herzaman...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşım sen ne sanıyosun deniz gezmişi iki konuyada cvp yazmıssın ne diyoısun sen ya deniz gezmiş atatürk düşmanımı sanıyosun arkadaşım kaç yaşındasın ettiğin lafa bak DENİZ GEZMİŞ YÜRÜMEDİMİ LAN ANITKABİRE ATAMIZA ŞİKAYET ETMEK İÇİN YÜRÜMEDİMİ SEN NEYİN DAVASINDASIN bilip bilmeden konuşma...mesela deniz gezmiş hayranıyım ama atatürkü çok severim o benim atam!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinazor
    dinazor's avatar
    Erkek

aaslancık anıtkabire herkes yüyür orası artık bir gezi alanı piknik yeri gibi bir şey oldu ama her oraya giden ne atatürkçüdür nede atatürk her oarya gidene arkadan arkaya işte tam benim istediğim gibi birisi der yani zannımca demez mesela ikiside aynı kafada olmasına rağmen anıtkabire gitse bile tayyibi sevmez heralde şimdi denizinkide aynı dava sen ne kadar konuşursan konuş belliki kominizmi anlamamışsın sen şöyle bir istiklale çıkta biraz komlarla konuş atatürkü sana anlatsınlar görüldüğü yerde başının ezilmesi lazım gelen bir şeyi sen sevecen bunu diyende seni sevecek ha ha ha ha güldürme aslancık güldürme beni koministleri asmadımı atan sen hiç gerçek bir devrimciyle tanışmamışsın belliki senin devrimden kastın heralde bu kurulu sisteem olsa gerek ama bilki diğerleri öyle düşünmüyor topyekün ata matakalmayacak hepsini devirecekler diye düşünüyorlar tabi ya biz yapacaz ya onlar elbet her sistemin bir sonu vaar ama kimin yapacağı meçhul... bak yine bir olay geldi aklıma bi gün bizim bir arkadaş otobüste gidiyor yanındada bir dişi kominist elinde bildiriler falan soruyor bunları dağıtıyormusunuz diye kız birden hiddetleniyor- olurmu onları nasıl emeklerle hazırlıyoruz o dergiler alın teri emek bilmem ne sayıp duruyor bizim arkadaş tamam diyor neyse ne ondan sonra kız- ama isterseniz bir tane verebilirim :):):):) neyse sonra bizimki alıp okumaya başlayınca ve kızda ilgisini görünce başlıyor anlatmaya sistemin pisliğinden giriyor ittihat ve terakkiden çıkıyor inönüden giriyor atatürkten çıkıyor derken bizimkide bir iki laf edince bakıyorki bu adam oltaya gelecek cinsen değil brakıyor bu sefer sen kimsin falan filan bizimki diyorki bende söyle söyle o cumhuriyet gazetesindeki farkında olunması gereken tehlikeyim diyor :)hahahaha:):) kız diyorki ee sende devrim diyorsun bende ne yapacaz şimdi biz yav diyor biliyorsun dhkp-c ile bir dirsek temasımız var yani eylem birliğinden yanayız aflan tabi kızın aklına yatmıyorki ş soruyu yöneltiyor ee yaptık sistemi devirdik diyelim bu parti purti hepsini astık kestik diyelim aynen stalin gibi sonra ne yapacaz kimin dediği olacak bizimkide diyorki ee canım o kadar adam kestikten sonra birbirimizimi kesemeyecez kim kimi keserse kalan bütün sistemi kursun :):):) özel mesajdan bana belirtte ben sana bir iki adres vereyim sen git birde devrimi oralarda dinle bakalım öyle atayla matayla devrimi kim yapıyorsa :):)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Fistandantilus bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben devrimi sadece "sol" düşüncenin yaptığı kanısına gıcık oluyorum. Kemalizm, merkeziyetçi(sağ-sol içinde barındıran) Türkiye'ye en uygun ideolojidir. Başka ideolojilerde çözüm aramak gereksiz diye düşünüyorum..

Kesinlikle seninle aynı görüşteyim neden kemalist deyince sende bizdensiz soluz diyolar hala anlamış değilim.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dinazor bunu yazdı:

aaslancık anıtkabire herkes yüyür orası artık bir gezi alanı piknik yeri gibi bir şey oldu ama her oraya giden ne atatürkçüdür nede atatürk her oarya gidene arkadan arkaya işte tam benim istediğim gibi birisi der yani zannımca demez mesela ikiside aynı kafada olmasına rağmen anıtkabire gitse bile tayyibi sevmez heralde şimdi denizinkide aynı dava sen ne kadar konuşursan konuş belliki kominizmi anlamamışsın sen şöyle bir istiklale çıkta biraz komlarla konuş atatürkü sana anlatsınlar görüldüğü yerde başının ezilmesi lazım gelen bir şeyi sen sevecen bunu diyende seni sevecek ha ha ha ha güldürme aslancık güldürme beni koministleri asmadımı atan sen hiç gerçek bir devrimciyle tanışmamışsın belliki senin devrimden kastın heralde bu kurulu sisteem olsa gerek ama bilki diğerleri öyle düşünmüyor topyekün ata matakalmayacak hepsini devirecekler diye düşünüyorlar tabi ya biz yapacaz ya onlar elbet her sistemin bir sonu vaar ama kimin yapacağı meçhul... bak yine bir olay geldi aklıma bi gün bizim bir arkadaş otobüste gidiyor yanındada bir dişi kominist elinde bildiriler falan soruyor bunları dağıtıyormusunuz diye kız birden hiddetleniyor- olurmu onları nasıl emeklerle hazırlıyoruz o dergiler alın teri emek bilmem ne sayıp duruyor bizim arkadaş tamam diyor neyse ne ondan sonra kız- ama isterseniz bir tane verebilirim :):):):) neyse sonra bizimki alıp okumaya başlayınca ve kızda ilgisini görünce başlıyor anlatmaya sistemin pisliğinden giriyor ittihat ve terakkiden çıkıyor inönüden giriyor atatürkten çıkıyor derken bizimkide bir iki laf edince bakıyorki bu adam oltaya gelecek cinsen değil brakıyor bu sefer sen kimsin falan filan bizimki diyorki bende söyle söyle o cumhuriyet gazetesindeki farkında olunması gereken tehlikeyim diyor :)hahahaha:):) kız diyorki ee sende devrim diyorsun bende ne yapacaz şimdi biz yav diyor biliyorsun dhkp-c ile bir dirsek temasımız var yani eylem birliğinden yanayız aflan tabi kızın aklına yatmıyorki ş soruyu yöneltiyor ee yaptık sistemi devirdik diyelim bu parti purti hepsini astık kestik diyelim aynen stalin gibi sonra ne yapacaz kimin dediği olacak bizimkide diyorki ee canım o kadar adam kestikten sonra birbirimizimi kesemeyecez kim kimi keserse kalan bütün sistemi kursun :):):) özel mesajdan bana belirtte ben sana bir iki adres vereyim sen git birde devrimi oralarda dinle bakalım öyle atayla matayla devrimi kim yapıyorsa :):)

ben şimdi anlaadım sen TÜRKmüsün? anıtkabire piknik alanı demek hiç bir türke yakışmaz ben oraya 5-6 defa gitdiysem hepsinde atamı ziyarete gittim ve giden de o yüzden gidiyor

denizlerin ki gibi bir ruh olmasada içimizde onları seviyoruz deniz ve ibo benim idolümdür.

ben okadar çok devrimci tanıdım ki ; birisi dedem birebir bu olayların içinde bulunan denizi tanıyan bir dedem var bana o anlatdı AZDA OLSA ama yinede anlatdı

deniz hakkında gerçek devrimcilik ruhu hakkında her türlü kitabı okudum ve şuan bilinçli birisi oldugumu düşünüyorum...

ASLANCIK!!!!:S:S:S:S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dinazor
    dinazor's avatar
    Erkek

vay. vay vay... nasılda beni bozdu yavv meğer dededen kalma bir devrimciymiş bu yavv vay anasını ulen senin sülalen devrimci olsa ne olur bee :):):) kafalarınız karışmış bir kere türklük milliyetçilik devrimlik komunizm hepsini çorba etmişsiniz... değil atatürk artık sizi che bile kurtaramaz... türklük mürklük demişsin fak etmez türk kürt hiç mesele değil... seninde gönlün olsun kırılma atatürkte senin olsun che de senin olsun deniz gezmişte senin olsun hepside devrimci olsun anasını satayım hatta olmşken bu ispanyolun adını che kemal quevara  diye değiştirelim tam olsun ne istersen olsun yeterki gönüller hoş olsun ammmaan... 3 günlük dünya kimseyi kırmak istemiyorum artık.... dedeninede Allah rahmet eylesin.

Toplam Hit: 4080 Toplam Mesaj: 34