Mutfagi Karincalar Basti Acil Yardim
-
herkes birgün ölecek.
1 litre suya 1 kapak koy rengi süt gibi olacak.
boş camsil şişesine doldur ve gördüğün her yere sık.
dikkat 10 saat soluma o havayı mahfeder baş ağrısı yapar.
-
giriş yerlerine çamaşır suyu dök hacı geçicide olsa çözüm sağlıyor
-
Adi bir kolonya almıştım, yüzüme sürünce kabartıyordu.
Çöpe atacakken aklıma geldi, bu karıncaların çıktığı yere azıcık döktüm. Bir daha görmedim. :) -
hocam sarımsak ez ve gezdiği yerlere azıcık koy oraya ilişmezler daha
en azından bu yöntem ölümcül değil
-
evi kimsesiz karıncalar için terket
heisenberg tarafından 27/May/14 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
hacılar bizim mutfakta da karınca var ama onlardan rahatsız değilim. benim derdim kalorifer böcekleriyle. özellikle geceleri ışığı açtığım anda tezgahın üstünden sağa sola kaçıyolar. bazen bir kaç tanesini birden öldürüyorum ama bitmiyorlar bir türlü. birde çok hızlı şerefsizler. geçenlerde eşim su içmek için girmiş mutfağa. bardağı dikmiş kafaya içinde böcek. az kalsın böceğide yutuyomuş. evde ufak bebekte var. napcaz la bu ibne böcekleri?
-
hocam gittikleri yeri bulabilirsen oraya şeker döksen ? yani çıktıkları yere ? sonra döker sıvayı kapatırsın
-
sanane bunu yazdı
hacılar bizim mutfakta da karınca var ama onlardan rahatsız değilim. benim derdim kalorifer böcekleriyle. özellikle geceleri ışığı açtığım anda tezgahın üstünden sağa sola kaçıyolar. bazen bir kaç tanesini birden öldürüyorum ama bitmiyorlar bir türlü. birde çok hızlı şerefsizler. geçenlerde eşim su içmek için girmiş mutfağa. bardağı dikmiş kafaya içinde böcek. az kalsın böceğide yutuyomuş. evde ufak bebekte var. napcaz la bu ibne böcekleri?
İlaçlama şirketleri bunların yumurtlama dönemlerinde tüm apartmanı ilaçlıyor. Apartmanla anlaşıp muhakkak yaptırın. Eğer ev müstakil ise:
http://www.detan.com.tr/detan-maxi.html
4-5 tane al, tüm delik, köşe, bucak, gider, lavabo altları fayans araları kanepe altları, parkeler, dolap arkaları...... oda oda sık, kapat ve çık. 2-3 gün eve girme. Eve geldiğinde bir güzel temizlik yapınca en az 2 sene görünmüyorlar. Evde çocukta varmış bir an önce ilaçla bu böcekler hastalık saçar.
-
karanfil at 1 kaç yere
-
un karıncaya ne yapar ki merak ettim bulamadımda
kesin çözüm olarakta şirketler var hocam garantili.sana 2 yıl fln garanti verio.eğer çıkarsa bi daha geliolar ilaçlıolar parasız.bi daha çıkarsa paranı iade ediolar o yüzden boş iş yapmıolar.ara gelsinler kesin çözüm.
bizim evde mutfakta salonda normal odalarda bile vardı 7. kat.geldiler ilaçladılar bi daha da yok