Mutluluğun "Gif" Resmi. Her Türk" Ün Yaşaması Gereken Haz.
-
shock56 bunu yazdı:
-----------------------------
dosya indirirken şu görüntüye bakınca nerden nereye dedim. bu indirme hızlarını görüp de mutlu olmamak elde mi :)
-----------------------------durun size boyle bir ekran goruntusu atayım :)) icinizde kalmasın :)
-
hareketli ss olayını nasıl yapıyorsunuz ?
-
bugax bunu yazdı:
hareketli ss olayını nasıl yapıyorsunuz ?
gif onun adı -
üniversitede işlek olmadığı saatlerde 30-40 mbit leri çok rahat görebiliyorum ;) bi ara resmini çekerim. ama rapide falan bağlanmıyo körolasıca, hiçbiyere bağlanmıyo. heryeri engellemişler
-
coldfusion bunu yazdı:
samurai bunu yazdı:
bn hıza yetişemedim yoksa aynı anda 20 dosya da inse hepsi aynı hızdan iner..
-----------------------------hocam opera kullanıyosun sanırım ... tek tek ellemi ekliyosun linkleri yoksa hepsini eklemenin bi yolunu buldunmu ? bazen çok uğraştırıyo .. ? gerçi 15 parttan büyük bişey indirmedim ama
-----------------------------opera kullanıyorum hepsini c/p yaparak ekledim.. tek tek yani.. kolay yolunu bilen varsa bana da sölesin lütfen..
okulun internetini kullanıyorum..ortamala 64 mbit falan la indiriyorum:)
-
geçen gün 10 mb/sn'yi gördüm ağlicaktım az daha. 2 ay öncesine kadar evde 100-120 kb gördümmü seviniyodum... bana bu günleri yaşatan yeditepe üniversitesine teşekkürü bir borç bilirim...
-
4 yıldır 1 mbit hat kullanıyorum abartısız rapid premium ile 110 kb/saniyeyi geçtiğini görmedim.
Sadece bendemi böyle acaba :S:S
milletin hıza baksana..agliycam :| -
bu arada film on numara :) hadi gari cumhur
" davşan adası var, rapiittt izlaaand" " gara ada var black izlaand kapgara bi ada " on numara replikler:))
-
Tnrsk bunu yazdı:
bi bağlantının ulaştığı max hız sanırım onlar yoksa hepsi aynı anda o hızla nasıl iner karrrrdeşim
-----------------------------kalan zaman göstergesi seninle aynı şeyi düşünmüyor ama.
-
Sözüm meclisten dışarı Şimdiki nesil o mutluluktan anlamaz.. Şekil 1a da görüldüğü üzere daha fazlaları gösteriliyor artık. 146 bağlantının tatlı eziyetin sefasını sürmeyi kaçırmış olan yeni nesil anlamaz o mutluluğu :D dc++ ile bir müzik yada dos oyunu indircez die kol gibi ücretleri + zamanı bekler dururduk.. Modemin sesini denetim masasından geceleri kısar gündüzleri hava olsun diye açardım :D Şimdi istediğim bir müziği oyunu hatta filmi max. 10 dkkada pc ye indirebiliyorum. ama ne hikmetse 146 bağlantı tadını alamıyorum bendemi var tuhaflık ? :D