Mynet.Org Kimin?
-
mynetin miki bu domain yanlışlıkla ff de com gireceğime orga girmişim
Fuck turktelekom.com.tr. yazıyodu :)=
-
benim :/
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
benim :/
-----------------------------yok anlamadın mynet aşnin yoksa lamerlik olsunlar diyemi fuck yazmışlarsunucu ingiltere ama mynet gibi bir site tüm domain uzantılarını niye reglemez
-
mynet sadece mynet.com.tr'yi almış(a.ş diyedir), öbürlerine salmış çayıra mevlam kayıra
-
mynet.com isimli sitenin ismi ingilizce olmasına ramen bir türk sitesi olmasından ötürü gururluyum (H)
-
uluslar arası tescil hakkı mynet isminin mynet a.ş ye ait değilmi herhangi bir dava ile bu ismi alabilir aslında mynet ismindeki tüm domainleri alabilir yasal hakkıbu
-
SeRDaR bunu yazdı:
uluslar arası tescil hakkı mynet isminin mynet a.ş ye ait değilmi herhangi bir dava ile bu ismi alabilir aslında mynet ismindeki tüm domainleri alabilir yasal hakkıbu
-----------------------------Ne alakası var
kanald.com, turkticaret.com, samanyolu.com, radikal.com, milliyet.net, turkcell.org ve daha bir çok domain o isimle kurulan şirketlerde değil.
Hatta bunların bazılarına dava açıldı ve davayı kaybettikleri için domainleri alamadılar.
O işler o kadar kolay değil.
-
who.is ' de yazmıyımi
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------adam .com unu aldı diye diğer domainleri almak hakkımı oluyo bu nasıl bş yasaymış
-
.com.tr olunca bu hakkı oluyor diye biliyorum
-
Mynet.com gibi görünerek ziyaretçileri yemeye çalışmak
mynet hakkında karalıyıcı şeyler yayınlamak
mynet.org u .com'a satmaya çalışmak vs gibi şeyler yaparsa wipo'ya dava açar ve alır.Örnekleri vardır milliyet.or. Milliyet.net de doğan yayın grubu tarafından alındı ama onun suçu wipoya cevap vermemek: )
birde alınamayanlar var Milliyet.net, Hurriyet.net ve Rusya'dan da Radikal.com gibi
bkz : avea.com oda heykırıd bay Türktelikom:D