Napıyor Bunlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Mrb Sayın Muridler..30.08.2008 Günü Ankara/Kızılay'da Küçük Bir TBT Buluşması Yapmıştık... ozAnkaraguclu,Nespace,Pc-ErrOr ( Ben :] )

Gezdik,Tozduk,Eğlendik Birde Karanfil Sokağa Bakalım Ne Var Ne Yok Dedik...Bakmaz Olaydık :| 5-6 Kişi Kendilerine Rapçi Diolar Galipa Karşılıklı Birbirlerine Ne Var Ne Yok Sövüyolar :] Diss Atıolar Yani :] Dedik Bunları Burda Dövsek Çıkamayız :) Malum 3 Kişiyiz..Bizde Videoya Çekelim TBT'Ye Koyalım Dedik Ve Çektik..

Buyrun Video : http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-napiyor-bunlar-/503584

Video Sonundaki

Gözlüklü : Nespace

BeyazLı : Ben :)

TBT T-Shirtli : ozAnkaraguclu

:] iyi Seyirler Yorumlarınızı Bekliyoruz.. 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

KonununGidişatı, Yeni Düzenleme.  04.06.2008

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=73847&sayfa=6#748458

Esas sorunda bu aslında. Her eleştiri yapıcı olmak zorunda değil fakat insanlar dedelerinden ne duyduysa o bilinçle hareket ediyor. Kendi beyinlerini kullanma gibi bir lükse sahip değiller. 2-3 tane adamın yaptığı abuk subuk hareketleri RAP'e maal edip ''MAL'' tanımlaması yapılıyorsa, o kişilere değil cevap vermek insan yerine bile koymam. Sosyal bilince sahip bir bireyin yaptığı eleştiri genelleme içeriyorsa, kullandığı kelimelere dikkat etmek zorundadır.Kaldı ki, bu tür atıf ve eleştirilerde bulunan insanların konu hakkında bilgi sahibi olmadıklarını kullandıkları kelime ve cümle yapılarıyla rahatça anlayabiliriz. İnsanın yaşayabileceği en büyük eziklik, bir konuyu eleştirirken baz aldığı esaslarda genelleme yapıp, hiçbir bilgi sahibi olmadığı kalıpları kendi kelimeleriyle soyutlamak istemesidir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Tuhaf olan nedir ?

Bali mi çekiyorlar ?

Milletin karısına, kızına, kızkareşine laf mı atıyorlar ?

izle gör .. gerçi başları çekmedik başta ana bacı sövüolardı :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    size ne millet nasıl eğlenirse eğlenir, herkesin ayrı bir eğlence tarzı var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    elmasekeri bunu yazdı:

buda bizim eğlence tarzımız sanane ?  doru yorum atcaksan at atmıcaksan kayb0L ! 

senin için değil bizim gibiler için koydum videoyu .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:

Tuhaf olan nedir ?

Bali mi çekiyorlar ?

Milletin karısına, kızına, kızkareşine laf mı atıyorlar ?

Ben kaza kurbanıyım :|

Olayla herhangi bir alakam yoktur zorla götürdüler oraya adamların yaptığına saygı duyuyorum.

Belki kendi ana ve bacılarına küfür yemeleri hoşlarına gidiyordur ne diyeyim :|

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    hocam bunun sesi berbat ama kimseye rahatsızlık vermedikleri sürece laf atmak veya dövmek doru olmaz :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    ses anlaşılmıyor.. 2. nin sesi bi tuhaf seni gidi pis zenci eksik sadece :D ama güzel, utanmadan sıkılmadan istediklerini yapabilmeleri helal.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:
    elmasekeri bunu yazdı:

buda bizim eğlence tarzımız sanane ?  doru yorum atcaksan at atmıcaksan kayb0L ! 

İnsanların ciddiye aldığı bir konuyla sizin dalga geçmeniz etik mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    elmasekeri bunu yazdı:

belki benim de eğlencem Pc-ErrOr 'un konularına yorum yapmaktır , ozaman sanane ?

olumsuz bir cevaba katlanamıyorsan konu açma sende...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mal dediğimiz yaşam tarzı.

Birisi hint müziğini duyduğunda tanır, arap müziği tanınır.Fakat öyle bir özendirdiler ki bizi.

Türk müziği gerizekalılık gibi geliyor.Sanat müziği Türk müziği gibi geliyor.Böyle mallaştı gençler.

Birbirine laf sokma yarışına giriyorlar.İzleyip izleyip eminemi şunu bunu.Bi insan bu kadar mı mallaşır??Sokak ortasında müzik diye yani sanat diye birbirine laf sokmaya çalışır, küfür mü eder ???

Bu mu yaşam tarzınız 20 yaş büyük abinizin giydiği gömleği, pantolonu giymek,  şapkayı yamuk takmaz sözde müzik diye küfür etmek..Cezanın konsreine gittim şerefsiz herkese orta parmak kaldırtıyor.Bu mu lan sizin müzik anlaşıyınız ???Affeirm size.

Sİnir oluyorum böyle tipleri görünce, rockçılarada aynen.ŞEbnem ferah dinliyorum fakat hayko cepkine bakıyorum böğürdüğü müziklere, pearcing takan elemanlara.FArklı lar sözde.

Ya bi gidin allah aşkına.Gençliğin mna koymuşlar.Atatürk ün emanet ettiği gençlik birbirine şarkı diye küfür eden gençlik mi??Hiç sanmıyorum. 

Toplam Hit: 11244 Toplam Mesaj: 95