Napıyor Bunlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------
    @zumsuk

evet bu videodakiler bariz özenti ve mal. kabul ediyoruz :) ama senin kalkıp 2 mal yüzünden rap kültürüne hakaret etmen onların yaptıklarından daha saçma.

Türkiye'de rapi küfür,hızlı konu$ma,bol giyinme,kötü alı$kanlık sahibi olma vs. olarak algılayanlar yüzünden bu hale geldi ya neyse.kültür güzel, amacı güzel ama yansıtanlar böyle mal olunca sizinde saldırmak icin bahaneniz oluyo.

@mimar

bahsettiklerin videodakiler ile evet haklısın. sözlerinden belli kültür hakkındaki bilgileri. sıfr özentilikten olsa gerek.

ama ben rap dinliyorum,özgürüm,serbestim ulan! demek icin bol giyinmekle kızların ilgisini çekmek için bol giyinmek arasında dağlar kadar fark var.

:D hoca bence de bakın ben rap dinliyorum, metal dinliyorum serbestim, bol giyiniyorum, siyah giyiniyorum, farklıyım, serbestim ulan!, götüm 1 metre yukardan geliyo demekle kızların ilgisini çekmek için bunları yapmanın hiç bir farkı yok. bu şekilde giyinenlerin ilgi çekmek için bu şekilde giyindikleri çok açık. ha tamam bir tarzın vardır, bol giyinmekten hoşlanıyosundur, siyah giyinmek ten hoşlanıyosundur, rap dinlemekten hoşlanıyosundur ama abartıya kaçmamak şart.

ha şu rap kültürüne gelince neymiş şu rap kültürü çok merak ettim. daha doğrusu rap in kültürümü varmış?bana birisi şu kültürü anlatsın. herkez bu lafı diyor ama biz bu kültürü göremedik? ayrıca zaten rap amerikadaki zencilerin ezilmesi sonucu yönetime küfretmesiyle başlamamış mıdır? yani şimdi rap kültüründe nasıl küfür yok diyosun? şimdi videodaki aptalları geç, ben yerli yabancı hangi rapçiyi dinlediysem, ama az ama çok mutlaka küfür var.  sözleri arasında hiçbir uyum ve alaka yok, sadece kafiye için hatta çoğunda kafiye bile yok! bkz. "Plaka yerli bak sırtı terli çok, ve başı dertli vah eski hali yok Ne olacak Wow wow wowwww" şimdi bu cümleden ne anlıyosun sen? plakanın yerli olmasıyla sırtının terli olması ne alaka_? müzikleride bi boka benzemiyo geneli dımtıs:S ha arada güzel şeyler çıkmıyo değil mesela cezanın milliyetin reklamında türkiye sizinle gurur duyuyor... falan orda dedikleri gayet anlamlı ve hoştu. ama istisnalar kaideyi bozmuyor. saçma sapan el hareketleri ağzını eğerek acayip acayip birşeyler söylemeye çalışmalar vs.vs. geneli bu. 

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

toplumdaki bir kaç özenti yaratıkın yaptıklarını rap denen müzk dalına yakıştırmak biraz malcaolur

tanıdığım çok rapçi kişilikler cvar ve rapi niöçin dinlediğini farkında olann kişiler yani her rap dinleyen böle deil

ama şu bi gerçek bu kişileri öküz haline sokan elemntinde rap olduğunu unutmamak gerek bu kadar söylüyorum

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    yaw siz ankaragüçlü deilmisiniz dalsaydınız hemen :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    aa yok canım ne alaka Ankaragüçlü olunca illa birini dövmekmi lazım :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    zumsuk a sonuna kadar katılıyorum bunların yaptıgı sadece mallık.. + özentilik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    mimar bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    @zumsuk

evet bu videodakiler bariz özenti ve mal. kabul ediyoruz :) ama senin kalkıp 2 mal yüzünden rap kültürüne hakaret etmen onların yaptıklarından daha saçma.

Türkiye'de rapi küfür,hızlı konu$ma,bol giyinme,kötü alı$kanlık sahibi olma vs. olarak algılayanlar yüzünden bu hale geldi ya neyse.kültür güzel, amacı güzel ama yansıtanlar böyle mal olunca sizinde saldırmak icin bahaneniz oluyo.

@mimar

bahsettiklerin videodakiler ile evet haklısın. sözlerinden belli kültür hakkındaki bilgileri. sıfr özentilikten olsa gerek.

ama ben rap dinliyorum,özgürüm,serbestim ulan! demek icin bol giyinmekle kızların ilgisini çekmek için bol giyinmek arasında dağlar kadar fark var.

:D hoca bence de bakın ben rap dinliyorum, metal dinliyorum serbestim, bol giyiniyorum, siyah giyiniyorum, farklıyım, serbestim ulan!, götüm 1 metre yukardan geliyo demekle kızların ilgisini çekmek için bunları yapmanın hiç bir farkı yok. bu şekilde giyinenlerin ilgi çekmek için bu şekilde giyindikleri çok açık. ha tamam bir tarzın vardır, bol giyinmekten hoşlanıyosundur, siyah giyinmek ten hoşlanıyosundur, rap dinlemekten hoşlanıyosundur ama abartıya kaçmamak şart.

ha şu rap kültürüne gelince neymiş şu rap kültürü çok merak ettim. daha doğrusu rap in kültürümü varmış?bana birisi şu kültürü anlatsın. herkez bu lafı diyor ama biz bu kültürü göremedik? ayrıca zaten rap amerikadaki zencilerin ezilmesi sonucu yönetime küfretmesiyle başlamamış mıdır? yani şimdi rap kültüründe nasıl küfür yok diyosun? şimdi videodaki aptalları geç, ben yerli yabancı hangi rapçiyi dinlediysem, ama az ama çok mutlaka küfür var. sözleri arasında hiçbir uyum ve alaka yok, sadece kafiye için hatta çoğunda kafiye bile yok! bkz. "Plaka yerli bak sırtı terli çok, ve başı dertli vah eski hali yok Ne olacak Wow wow wowwww" şimdi bu cümleden ne anlıyosun sen? plakanın yerli olmasıyla sırtının terli olması ne alaka_? müzikleride bi boka benzemiyo geneli dımtıs:S ha arada güzel şeyler çıkmıyo değil mesela cezanın milliyetin reklamında türkiye sizinle gurur duyuyor... falan orda dedikleri gayet anlamlı ve hoştu. ama istisnalar kaideyi bozmuyor. saçma sapan el hareketleri ağzını eğerek acayip acayip birşeyler söylemeye çalışmalar vs.vs. geneli bu.

abi mesajından ne kadar bilgin oldugu belli. o yüzden ikili tarti$maya girmicem seninle. ama belirtmeden gecemicem. örnek olarak cezanın parcasindan söz yazmi$sin. aslında anlamlı bi söz ama acıklamıorm. onu da sen anla ;) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    @zumsuk

bana adam gibi bi Türk rapçi söyler misin küfür etmeyen hakaret etmeyen kötü alışkanlıkları olmayan?????

saldırmak için bahane değil.Rapçiler küfürlü rap yapıyor sonra diyorsun ki siz böyle algılıyorusnuz.Ne saçma kırmızı kırmızıdır bunu kırmızı görmem gayet doğal kalkıp bu sarı diyemem ki.

ceza küfür ediyor mu?Ediyor, millete orta parmakları bile kaldırtıyor daha götü kalkmadan önceydi şimdi kim bilir neler yaptırıyordur.Sagopa mı bi dingil vardı ilk albümü full küfür özenti piç.Anaya bile sövüyrdu küfürde.vs.. vs..

Göster bakalım bana küfür etmeyen bir tane rapçi.Şimdi rap kültürü bu diye arkasına sığınanlar olacaktır.O zaman kusura bakmayın rap kültürü buysa Türk kültürüde küfür edene saydırana kötü alışkanlıkları olana mal demektir mal gibi bakmaktır.Paşa paşa kültürü kabul edersiniz .

Türkiyede uç noktalarda olan kimse normal kabul edilmez.KAldı ki rape laf attığım yoktu bunlara bu tarz elemanlara laf atıyordum fakat sanıyorum rap dinleyen herkez böyleymiş üstlerine alınmış hiç kusura bakmayın bu çocuklar gibiyseniz o sözler sizede gitti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Fikret bunu yazdı:
    @zumsuk

bana adam gibi bi Türk rapçi söyler misin küfür etmeyen hakaret etmeyen kötü alışkanlıkları olmayan?????

saldırmak için bahane değil.Rapçiler küfürlü rap yapıyor sonra diyorsun ki siz böyle algılıyorusnuz.Ne saçma kırmızı kırmızıdır bunu kırmızı görmem gayet doğal kalkıp bu sarı diyemem ki.

ceza küfür ediyor mu?Ediyor, millete orta parmakları bile kaldırtıyor daha götü kalkmadan önceydi şimdi kim bilir neler yaptırıyordur.Sagopa mı bi dingil vardı ilk albümü full küfür özenti piç.Anaya bile sövüyrdu küfürde.vs.. vs..

Göster bakalım bana küfür etmeyen bir tane rapçi.Şimdi rap kültürü bu diye arkasına sığınanlar olacaktır.O zaman kusura bakmayın rap kültürü buysa Türk kültürüde küfür edene saydırana kötü alışkanlıkları olana mal demektir mal gibi bakmaktır.Paşa paşa kültürü kabul edersiniz .

Türkiyede uç noktalarda olan kimse normal kabul edilmez.KAldı ki rape laf attığım yoktu bunlara bu tarz elemanlara laf atıyordum fakat sanıyorum rap dinleyen herkez böyleymiş üstlerine alınmış hiç kusura bakmayın bu çocuklar gibiyseniz o sözler sizede gitti.

bu cocuklar kadar gerizekalı ve özenti deiliz. millet dinlio ya da kızların ilgisini cekiyo diye de dinlemiyoruz.sevdiğimiz icin dinliyoruz.

tabi insan hayatında sadece sagopa ve ceza dinliyosa yapacagı yorumda anca bu kadar olur.

begenmiyosan dinlemezsin arkada$ım bu kadar basit.

Atatürkçülükten bahsetmi$sin ilk mesajında,

1.si sırf buralarda böle postlar atmakla kurtaramazsın.gidip gerçekte bi$iler yapmayı dene belki daha yararlı olur.

2.si ise insanları dinlediği müzik türüne göre yargılamayı da bırakın artık. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    @Fikret, 2. iletiyi okursan eğer neden bu tür gereksiz atıflarda bulunan insanlara cevap vermediğimi anlarsın. Birşeyleri ispatlamak için kendini yorma, karşındaki insanın bunu anlayabilmesi için herşeyden önce yaptığı genellemelerde kullandığı tabirlerin nereye nufüs ettiğini iyi kavraması gerekiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:

bu cocuklar kadar gerizekalı ve özenti deiliz. millet dinlio ya da kızların ilgisini cekiyo diye de dinlemiyoruz.sevdiğimiz icin dinliyoruz.

tabi insan hayatında sadece sagopa ve ceza dinliyosa yapacagı yorumda anca bu kadar olur.

begenmiyosan dinlemezsin arkada$ım bu kadar basit.

Atatürkçülükten bahsetmi$sin ilk mesajında,

1.si sırf buralarda böle postlar atmakla kurtaramazsın.gidip gerçekte bi$iler yapmayı dene belki daha yararlı olur.

2.si ise insanları dinlediği müzik türüne göre yargılamayı da bırakın artık. 

hoca otmu çektin sen?

ceza ve sagopa dinlemiyorum:@ göstersene madem öyle adam gibi rap yapan bi Türk rapçi bana.

1.si ne cevap vereyim internetten bi çok şey denedim destek az olduğu için şimdilik biraz bekletiyorum.MErak etme yani bu postların yanında sizin ilgilenmediğiniz Atatürk ü tüm dünyaya tanıtalım, Türkiyenin gerçek haritası gibi yorumlarda vardı.FAkat Atatürk ü tanıyan tanıyor, Tükiyenin haritası belli diyerek bunların hepsi dışlandı.

2.si ise krolar nasıl müzik dinler dediğinde burda milletin sayacağı ilk 10 değişmez.Yada emoların sevdiği sanatçılar yada tikklerin gittiği mekanalr.Yani belirli özelliği paylaşan insanlar aynı şeyleri yapar.

Beğenmiyorum dinlemiyorum ve senden hala adam gibi bi rapçi olabileceği umudu ile isim bekliyorum fakat ısrarla sen "bunları dinliyorsun anca demek, bu kadar ATatürkçüysen şöyle yap"  mesajlarınla lafı çeviriyorsun.

NEden söyliyemiyorsun ben söyliyeyim çünkü dinlenilen en popüler 5 rapçi mutlaka diss atmıştır.Disstede mutlaka adamın ailesine şuna buna küfür etmiştir.Birşey yapmıştır.Rap kültürü bunu gerektirir.NEden gerektirir çünkü amerikalılar böyle yapmıştır.Türk rapçilerde izinden gidip eminem filmlerini izleyip orda burda ben eminem gibi olcam diyerek kendilerini baıtırıyorlar.

Hala senden popüler rapçilerden en temiz, en küfürsüz, en saygılı olan bir isim bekliyorum. 

Toplam Hit: 10569 Toplam Mesaj: 95