Nargile Severler Ve Bilgisi Olanklar
-
Beyler ewe nargile alıcam 1 tane ama sorularim
1-) köz icin elektirikli war diyorlar ? Ne kadar ? TAt farkı n cok oluyrmu ?
2-) Guzel ama ogrneci isi bir nargile ne kadara denk gelir ?
3-) tutun icin kilo nek adara geliyor ( nane / elma ) ama tutun kaliteli olcak
bunu dısında 2 marpuc 2 lüle alıcam :D
fiyatlar konusudna yardimci arkadaslar / İStanbul bostancida oturuom
Calisma alani ( pendik - Bakirkoye kadar heryere gelirim )
-
nargile güzeldirr..
-
güzel bakır bir nargile 80 liradır...
güzel kaliteli tütün 15 lira...
meşe kömürü ile yapılan bir nargilenin tadını hiç birşey vermez...
-
bence alma bence nargile özentilikten başka bişi değil (kızma ama)ne bo*ka yarıo ki :D duman cıkarıon tatsız tuzsuz bişi nikotin sadece git patlıcan ye boşuna alma derim ama illaki ben alıcam dersen git eminönüne tahtakaleden eminönüne doğru giderken bi dükkan var full nargile şeyleri satıyo git al
-
hacım nargile alıcaksan gidip tophane den alıcaksın :)
yorum fiyatı orda öğrenirsin
-
bende alıcaktım ama vazgeçtim. eğer adam gibi bişi alıcaksan nargile 100 ytl civarı olur. toplam 150 ye falan iyi bir şekilde kapatırsın. ama bütçe azsan kaliteden ödün verip 70-80 de halledebilirsin...
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------güzel bakır bir nargile 80 liradır...
güzel kaliteli tütün 15 lira...
meşe kömürü ile yapılan bir nargilenin tadını hiç birşey vermez...
-----------------------------güzel bakır bir nargile 80 lira
güzel kaliteli tütün 15 lira
meşe kömürü ile yapılan bir nargilenin tadına paha biçilemez!
yazsaydın keske :D
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
bence alma bence nargile özentilikten başka bişi değil (kızma ama)ne bo*ka yarıo ki :D duman cıkarıon tatsız tuzsuz bişi nikotin sadece git patlıcan ye boşuna alma derim ama illaki ben alıcam dersen git eminönüne tahtakaleden eminönüne doğru giderken bi dükkan var full nargile şeyleri satıyo git al
-----------------------------tatsız mı? sade mi içirdiler sana =) nikotin diyosun nargilede nikotinin ne işi var ya?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------tatsız mı? sade mi içirdiler sana =) nikotin diyosun nargilede nikotinin ne işi var ya?
-----------------------------oha nikotinin ne mi işi var :D
-
gecen hafta aldım ben.
kücük boy 30 ytl. ama lülesi kücüktü bi de büyük lüle aldım 5 ytlye.
elmalı tütün irandan gelmiş 17 ytl ye de onu aldım :| normalleri 10 dedi.
bi de köz aldım işte 5 ytl de o tutuyo.böyle küp şeklinde kömür. aç ocagı 1-2 dk koy yanıyo zaten. bitene kadarda sönmüyo :G
@cagilgurbuz
ne sacmaliosun ak :D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------cagilgurbuz bunu yazdı:
Hoca seni keklemişler tütün koyamamışlar :D