folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile Severler Ve Bilgisi Olanklar

Nargile Severler Ve Bilgisi Olanklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Köz elektrikli yoktur fransadan ithal elektrikli nargile wardır tat farkı var ayrıca daha temiz

nargile öğrenci işi olmaz 80 milyona gider bakır değil döküm adam gibi bişey alırsın 25 milyonda deri marpuça verirsin kazıklanmamaya çok dikkat et

tütün kaçak mı tekel mi olduğuna göre değişir şu aralar gümrük mevzuatına göre 200gram üstü tütün getiremiyosun bahreyn bulabilirsin piyasa en kaliteli nakhla da satılıyo halen sanırım ama al faekher buldunmu kaçırmıycaksın 8 milyona 250 gram tekel şerbetli alabiliyosun bahreyn in 100 gramı 3 5 arası değişiyo satılığı yere göre 

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silencer
    silencer's avatar
    Erkek

Sana diyeceğim şey eğer bütçen uygun değilse 20-40 ytl arası nargileler de var onlar da fena değil yeter diye düşünüyorum öğrenci için :)

Bir de şunu diyim tophaneden falan almaya kalkma çok pis göte gelirsin soyuyolar resmen acayip kazık.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    ben geçtiğimiz hafta çantalı bir model aldım.büyük boy.110 ytl verdim aslında pahalı ama ahşap çantasına tav oldum, bu şekilde çokta işime yarayacağı için satın aldım.

çantasız ve orta halli bişey istiyorsan 50-80 arasında değişen fiyatlara güzel nargileler var.tütün'ün de 100 gramı 6-7 milyon olan kutularda satılanları var.

elektrikli köz nedir bilmiyorum, ama elektrikli nargile diye birşey görmüştüm.onunda pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

beni soyle elimden tutup goturek bi baba yiit yokmu

( erkek ise elimden tutmasin )  

Nerede o eski günler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel bakır bir nargile 80 liradır...

güzel kaliteli tütün 15 lira...

meşe kömürü ile yapılan bir nargilenin tadını hiç birşey vermez...

arkadaş olayı açıklamış

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

meşe köşe ayşe nargilenin 3 değişilmez kuralı (:

konuya glirsek tahtakalede vardı özdemir miydi tekdemir miydi tam hatırlamıorum orda yardımcı olurlar

kgd
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek
    ne 60 ları ne 80 leri ne 100? baba ben şimdi aydındayım, öğrenciyim kurban bayramınd amemlekete döncem ((ığdır) sana irandan kaçak gelen dışı komple bakır içindeki suyla temas eden borusu (şimdi hatırlamıyorum ama kaliteli bi alaşımdna yapılmış.. bakıra göre daha kaliteli yani onu söyleyeyim).. kuzu derisinden hortum 3 ay yetecek 4 çşit tütün (en kaliteli iran tütünü) işlemeli camı 1 yıl yetecek kömürü 50-55 kargo dahil 60-70 e gönderirim.. beklersen tabi.. aynı dedşklerimi malatyada okuyan kankamada yolladım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    kadıköy balıkçılar çarşısı içinde, şelale restaurant'ın yukarıya doğru karşı sokağında sağda nargileci var.birçok çeşit var orada.bakabilirsin.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    ByTechno bunu yazdı:
    ne 60 ları ne 80 leri ne 100? baba ben şimdi aydındayım, öğrenciyim kurban bayramınd amemlekete döncem ((ığdır) sana irandan kaçak gelen dışı komple bakır içindeki suyla temas eden borusu (şimdi hatırlamıyorum ama kaliteli bi alaşımdna yapılmış.. bakıra göre daha kaliteli yani onu söyleyeyim).. kuzu derisinden hortum 3 ay yetecek 4 çşit tütün (en kaliteli iran tütünü) işlemeli camı 1 yıl yetecek kömürü 50-55 kargo dahil 60-70 e gönderirim.. beklersen tabi.. aynı dedşklerimi malatyada okuyan kankamada yolladım
    bu sese kulak ver derim :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:

bendeki 30 ytllik nargileyi satışa çıkardım :|

senle paslaşalım biz :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 5207 Toplam Mesaj: 30