Nasıl Anlatıcağımı Bilemiyorum ( Hayat Yavaşlıyor )
-
Arkadaslar nasıl anlatıcamı bilemiyorum bu 4 sefer oldu ama 3 ü baya bi küççükken olmuştu şimdi yaşım 18 ve yine oldu hayat yavaşlıyor ve sinirleniyorum googleden araştıramadım ne yazıcağımı bilemedim nasıl bişidir bu neyden kaynaklanır ?
-
Daha yasın genc ilerleyen yaslardada olur takma kafana haydar hocaya bi yaz ne diyecek:)
-
hayat yavaşlıyor derken hocam bullet time gibi bişeymi?
-
Bendede oluyor uyuşturucu kullanıyormusun yada kullandınmı hiç :)
-
ne güzel işte keşke bana da olsa :/
daha önce radyasyona uğramış bi haşere tarafından ısırıldın mı? mutant olabiliten yüksek :D
-
o nası oluyo abi :D hayat yavaşlıyo derken gerçekten mi mecaz mı :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Gerçekten yavaşlıyor hacı ağır çekimde ilerliyor bildiğin :D
-
Flower bunu yazdı:
Git össye çalış sbs ye çalış aq. Millet zaman bulamıyor. Hazırdan fırsat bulmuşun imkan varken birde dırdır ediyorsun. Ağzımı bozdurtacak böyle insanlar.
-----------------------------ağır ol adamım..hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş
-
Bende de oluyor bazen hacı, ama öle arkadaşın dediği gibi bullet time gibi falan bişey değil
çok rahatsız edici bi olay.
-
Realist bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------Gerçekten yavaşlıyor hacı ağır çekimde ilerliyor bildiğin :D
-----------------------------şu an baya şaşırdım ilk defa duydum böyle bişeyi. :S sebebi ne peki belli mi
-
Flower bunu yazdı:
Git össye çalış sbs ye çalış aq. Millet zaman bulamıyor. Hazırdan fırsat bulmuşun imkan varken birde dırdır ediyorsun. Ağzımı bozdurtacak böyle insanlar.
-----------------------------Bence sen insanlarla nasıl konuşulcağını , herşeyden önce tbt müridlerine karşı nasıl konuşulcağını oku. Buraya saçma sapan yorumlar yapma , adam derdini anlatmış sana zorlamı cevap yazdırıyoda adamı suçluymuş gibi aşağılamaya kalkıyosun. Bence sende biraz adam ol..