Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar
-
edit....
-
Çok enteresan bir konu,bilgi için sagol.
-
nikotiiiiiiiiiiiiiiinnnnn :D : ) Atlantis ten bahsediyorm ben ... kendim 18 yaşındaym :D ...
---------------
Ayrıca LordVader .. Emin ol güzel bi üslupla soracağın soruyu ben atlantis vs.. diğer ark.lar zewkle sana anlatırız ... ama alaycı bir tavır takınmışsın sorularında ve hiç samimi gelmiyor.... bu durumdada kişi sorduğun sorudan çok takındığın tara dikkat ediyor.. bak dediğim gibi tekrardan örnek veriim Atlantis e yönlendirdiğin sorular .. -
hiç bir şekilde...en ufak bir ukalalıkda bulunmadım...(!) bu işaretden bahsediyorsan...edebiyatı 2 olan biri bilmez...neyse özür dilemesi gereken sensin ama büyüklük bende kalsın...özür dilerim...ama sadece dilemek ve sordugum sorulara ADAM gibi cevap bulmak için...
-
Lemuria herzamanki gibi güzel dökümanları döktürmüşsün :) Ama kişilerin bunu teori değilde gerçek gibi yorumlaması çok şaşırtıcı :) Herzamanki gibi gerekli GEREKSİZ yazılar yazılmış :)
-
Enteresan bilgiler...
Peki "Bu taraf-öbür taraf boyutlar kanalı" ve "Boyut kanalı" ne demek?
-
gerçekten entersan.. ama farklı olarak yazilan olaylarıda var mars in (marduklular) Zecharia Sitchin.
-
ya abicim adam bi bilgi paylaşmış ziktiniz bilgiyi olayı saptırdınız neden olmasın şimdi buluyolar kara delikler belki naziler daha önce bulmuşlardı belki adamlar yıkılınca bilgilerde gitti daha derine inmek lazım ama şimdilik bu bilgi bazı müridlere yeterde artar bile paylaşım için ewyallah saol...
-
Enteresan bilgiler, bizimle paylaştığın için teşekkürler Lemuria
-
Yıllardır anlamadığım bir olay var.Şimdi bir gazeteci böyle haberler için milyon usd paralar alabilirken,ufo denip duran şeyin resimleri videoları hep bulanık çıkıyor. net bir şey yok.sanki kandırmaca gibi geliyor bana.uzaylı hikayeleri
Toplam Hit: 8634 Toplam Mesaj: 57