folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

Nazi Almanyası Ve Uzaylı Müttefikleri Aldebaranlı"Lar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    Şimdi bizler muhtemel yeni bir nazi ihtilalinin çıkacağını söylediğimiz zaman herkes şöyle diyor ' Abi yaa saçmalama Hitler bu zaman nası canlı kalacak ' vs. vs. vs. Fakat Hitler sadece Thule örgütü tarafından zamane almanyası başına herhangi bi şekilde getirilmiş bi piyondur diyelim. Hitlerin kendisi de bunun farkındadır .. Atlantis hocamında söylediği gibi Führer biz bu savaşı gelecek nesil için yapıyoruz demiştir .. Benim kanımca belkide 2. dünya savaşında gelecekteki bir yeniden doğuş için Altyapı hazırlandı.. Thule örgütü olduğu sürece yeni Führer ler yetiştirilmeye dewam edilecektir.. Bu Führer Hitler olur Müch olur Ali olur Veli olur .. o ışığın görüldüğü herhangi biri olur .. Belki yeni Führer bir Türk bile olabilir... Hitlerin sarı saçlı mavi gözlü almanlar projesi 'UBERMENSCH' Nietsche' nin bir planı idi Hitler bunu yürürlüğe koymak yerine daha farklı planlar düşündü.. çünkü Ubermensch projesine kendide uymuyordu..Nietsche'nin Ubermensch projesinin üstüne bir çizik attı ve kendi Ubermensch felsefesini oluşturdu..Burda dış görünüşten ziyade kaliteli ırkların olduğu bir dünya istiyordu.. Hitler'in kaliteli ırklarla dolu bir dünya projesinde ise Siyonist Yahudiler ve Kapitalist Amerikanların yeri yoktu ..Dikkatinizi çekerim bu proje nazizme Değil III.Reich'e değil .. Tamamen Adolf Hitler'e aittir.. burda sanırım bir diğer sorunun cevabını verdim.. Nazizm yeniden doğuşunda Kapitalizm ve Siyonizmle mücadele edecektir.. Bunu bi Ütopya olarakta görebiliriz...çünkü açık bi tepki göremediğimizden dolayı şu anda bi ütopyadır ..

dünya kapitalizm gibi bir belayla her görüşte her yönde mücadele etmeye devam eder inş....eyvallah cevaplar için...aydınlatdın...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

lemuria nietzche nin "übermensch" yani üst-insan felsefesinde sarı saçlı mavi gözlü gibi bişey yoktur. o bunun ırk, dil, dinle alakası olmadığını defalarca söylemiştir. Ancak nietzchenin ablası -ki kendisi yahudi düşmanı bir alman ırkçısıdır(thuleden filan olduğunu düşünüyorum ama emin değilim)[hatta paraguaya Thule'ü aramaya gittiğini söylediğinde nietzche ona sadece gülmüştür] nietzche öldükten sonra onun yazılarını kendi savunduğu düşünce olan "üstün alman ırkı" düşüncesiyle modifiye etmiştir ve bazı kitapları bu şekilde basılmıştır. bunu farkeden nietzchenin yakın dostları kitapları toplattırmış ve orjinal haliyle yayınlmasını sağlamıştır. Nietzche'nin nazizmin babası olduğu söylemleri de ablası tarafından değiştirilen notlardan kaynaklanmaktadır.

Nietzche'ye göre insan önce koyundur yani sürüden biridir her şeye uyar. daha sonra toplumda yapılan aptallıkları yalanları, ve aslında "fani dünyada yaşıyoruz a.k."  gibi düşüncelerle hüzünlenir. bu onu aslan yapar. Bu hüzün insanı anarşizme veya nihilizme iter. Ancak nietzche insanın kendisini yüceltmesi gerektiğini, anarşist ve nihilistlerin yaptığı gibi çökmemesi gerektiğini söyler. Çünkü insan en soylu varlıktır. İnsanın deve olması lazım der.. Bu sebeğle anarşistlerden ve nihilistlerden nefret eder. Amacının üstinsana ulaşması gerektiğini söyler.. ancak üstinsanın belli bir tanımı yoktur(ırk, dil, din babında) ve zaten bu kavram bile 10larca kitabın yazılmasına sebep olmuştur.

Nietzche'nin bir diğer düşüncesi ise efendi kuramıdır. buna göre 2 çeşit insan vardır. Efendiler ve köleler.. Bir insan "ben güçlüyüm hüeayğn" der. Öbür insan ise "ay bana bişey olmasın, barış, kardeşlik, vs..." der. Nietzcheye göre insan Efendi olmalıdır köle değil. Üstinsanında efendi olması beklenir. ama burdaki efendilik dünyayı ele geçirmek gibi bişey olduğu söylenebilse de, olmaya da bilir.. zira Nietzchenin felsefesi sistematik değil, dağınıktır..

Nietzche hakkında oluşan söylentilerden rahatsızlık duyuyorum çünkü kendisine çok saygı duyarım.. onu biraz olsun açıklamaya çalıştım..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Fistandantilus bunu yazdı:

lemuria nietzche nin "übermensch" yani üst-insan felsefesinde sarı saçlı mavi gözlü gibi bişey yoktur. o bunun ırk, dil, dinle alakası olmadığını defalarca söylemiştir. Ancak nietzchenin ablası -ki kendisi yahudi düşmanı bir alman ırkçısıdır(thuleden filan olduğunu düşünüyorum ama emin değilim)[hatta paraguaya Thule'ü aramaya gittiğini söylediğinde nietzche ona sadece gülmüştür] nietzche öldükten sonra onun yazılarını kendi savunduğu düşünce olan "üstün alman ırkı" düşüncesiyle modifiye etmiştir ve bazı kitapları bu şekilde basılmıştır. bunu farkeden nietzchenin yakın dostları kitapları toplattırmış ve orjinal haliyle yayınlmasını sağlamıştır. Nietzche'nin nazizmin babası olduğu söylemleri de ablası tarafından değiştirilen notlardan kaynaklanmaktadır.

Nietzche'ye göre insan önce koyundur yani sürüden biridir her şeye uyar. daha sonra toplumda yapılan aptallıkları yalanları, ve aslında "fani dünyada yaşıyoruz a.k."  gibi düşüncelerle hüzünlenir. bu onu aslan yapar. Bu hüzün insanı anarşizme veya nihilizme iter. Ancak nietzche insanın kendisini yüceltmesi gerektiğini, anarşist ve nihilistlerin yaptığı gibi çökmemesi gerektiğini söyler. Çünkü insan en soylu varlıktır. İnsanın deve olması lazım der.. Bu sebeğle anarşistlerden ve nihilistlerden nefret eder. Amacının üstinsana ulaşması gerektiğini söyler.. ancak üstinsanın belli bir tanımı yoktur(ırk, dil, din babında) ve zaten bu kavram bile 10larca kitabın yazılmasına sebep olmuştur.

Nietzche'nin bir diğer düşüncesi ise efendi kuramıdır. buna göre 2 çeşit insan vardır. Efendiler ve köleler.. Bir insan "ben güçlüyüm hüeayğn" der. Öbür insan ise "ay bana bişey olmasın, barış, kardeşlik, vs..." der. Nietzcheye göre insan Efendi olmalıdır köle değil. Üstinsanında efendi olması beklenir. ama burdaki efendilik dünyayı ele geçirmek gibi bişey olduğu söylenebilse de, olmaya da bilir.. zira Nietzchenin felsefesi sistematik değil, dağınıktır..

Nietzche hakkında oluşan söylentilerden rahatsızlık duyuyorum çünkü kendisine çok saygı duyarım.. onu biraz olsun açıklamaya çalıştım..

Nietsche'yi bende sewerim onu kötülemiyorum zaten yazımdada demek istediğim Ubermensch idea'sının Nietsche kaynaklı olması .. Nietsche nin fikir babasıda bu konu için Darwin olmuştur.. Ubermensch insan ve hayvan arasındaki ince ipliktir die bi söylemi vardı sanırım

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

blackhammer bunu yazdı:
    uzayli hikayesine birsey diyemem ama burda iki kisi bu olay icin calismis cabalamis birseyler dokmus ortaya... biriside madem uzay mekikleri yapabiliyorlardi yada ucuyorlar neden yoklar neden ittifaklari vardida kaybettiler diye sormus...

hitler almanyasinin savasi kaybetmesinin nedeni hitler'in kendiside belirttigi gibi savas cephesini yanlis secmesiydi. karadeniz uzerinden rusya ile savasmaya calistigi icin savasi kaybetti alman askerlerin rusya soguguna dayanamamasi ve savas cephesinin dar olmasi (300 spartalinin bir bogazi korumasi sahnesi gibi dusunun)... hitler TR ninyeni kurulmakta oldugunu ve TR yerine once rusya gibi bir ulke ile savasa girmeyi goze almasindan dolayidir. eger hitler ogun TR yi kucumsemeyip oncelkli olarak TR ye girseydi iste ozaman o merak ettiginiz hitler almayasinin gucu suan dunya uzerinde olabilme olasiligi yuksek olurdu. bilimde donemine gore hic bir medeniyetin ulasamadigi seviyelere ulasmislardi. (got korkusu adama neler yaptiriyor) biyolojik calismalarin cogunlugu bu donemde almanya sayesinde ogrenilmistir (orn: bebeklerin anne karninda gelisimi). otomotiv sektoru gelismistir. havacilik bu donemde saglam adimlar atmistir.

bunun gibi gelismelerin asil kokeni hitler almayasidir. simdi o doneme bakinca ve o donemde birden buyuk gelismeler gorunce bu adamin uzayli yada benzeri varliklarla iletisime gecip gecmedigine birsey diyemem ama ruhunu seytana sattigina emin olabilirim : )  sevmedigim bir sahistir hitler ama saygi duydugum bir devlet adamidir ve dunyanin en iyi konusmacisi olduguna inanirim : )

ps. big bang teorisine gore evrenin olustugun varsayarsak helezoik bicimde genisleyen bu kocaman evrende dunya okyanusdaki bir adet su damlasi kadardir. bu kadar buyuk bir evrenin tek hakimi oldugumuza inanmak birazcik gariptir. ne kadar kendimizi begenmis olsak da boyle buyuk yerin butunune hak iddaa edemeyiz. dini inanclara gore en komplex yada en birsey varligin insan oldugu soylensede bu dasece dusunce gucunden dolayi soylenmektedir. bir deniz yildizini ikiye boldugunde kendinin tamamlayabilmektedir ki bunu insan yapamaz. ayni sekilde biz hava olmadan yasayamayiz ama havaya (o2) ihtiyac duymayan varliklar olabilir. bunun gibi dusunebilirsiniz.

bu konunun savunucusu degilim sadece uzaylilar ve almanya hakkindaki dusuncelerimi paylastim iki farkli konuya ayni msj.da cevap verebilmemi sagladigi icin konuyu acana(Lemuria) tesekkur ederim.
     hitler türkiyeye girmeyi hiç bi zaman düşünmemişti  hitlerin derdi yahudiler ve koministlerdi Türk ordusunu yanlarında görme isteğini büyükelçisi aracılığıyla her defasında tekrarlamıştır bence bu çağrıya cevap verip savaşa katılsaydık nazi rejimi halen daha hayatta olabilirdi

Şu anda belçikanın bi köyüne Türkler köyü denmektedir bunun sebebi alman ordusu belçika içlerine girdiğinde köylüler evlerine ve meydanlara Türk bayrakları asmışlardı bunu gören Almanlar köyün bi tek taşına bile dokunmamıştı.

Almanlar ırkları sınıflandırırken Türkleride üstün ırk olarak kabul etmiştir

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    BlackHammer çok güzel yazmışsın gerçekten.. ama benim bildiğim kadarı ile Hitler'in Türklere kesinlikle saldırma gibi bi amacı olmadı hatta ve hatta Osttürkischen Waffen-Verbände der SS isimli    Türklerden oluşan tümeni kurdular ve bu tümen öncülüğünde özellikle bosna ve Hırvatistandaki müslümanlara müslüman taraftarı olduklarını göstererek balkanlardaki ''HANDZHAR DİVİSİON'' yada hançer birliği ismi ile bilinen tümeni kurdular balkanlardaki birlikleri özellikle Polonya taraflarındaki Milislere karşı kullandılar Türklerde Komünist Gerilla örgütlerini sıfırladı .. Bunların yanı sıra Führer'in Türkiye de SS Totenkopf birlikleri ile Türk tankçı birliklerinin Tiger tanklarının eğitimini alırken resimleri vardı fakat formatla birlikte gittiler ne yazıkki.. Burada amaç güney cephesinden Türklerle birlikle Sovyetlere mükemmel bir darbe vurmaktı herşeyin altyapısı hazırdı fakat tabiri caizse almanları sattık ve yanlız bıraktık .. bizim bu tutumumuz Nazi lerin kanadını kırdı ve bütün planlarını alt üst etti III. Reich'in çökmesininde ana temellerinden oldu ..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    Fistandantilus bunu yazdı:

Nietsche'yi bende sewerim onu kötülemiyorum zaten yazımdada demek istediğim Ubermensch idea'sının Nietsche kaynaklı olması .. Nietsche nin fikir babasıda bu konu için Darwin olmuştur.. Ubermensch insan ve hayvan arasındaki ince ipliktir die bi söylemi vardı sanırım

hayır :) insan, hayvan ile üstinsan arasındaki köprüdür.. insan üstinsan olmalıdır, bundan başka yolu yoktur demekte..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Nazizm yeniden doğuşunda Kapitalizm ve Siyonizmle mücadele edecektir.. Bunu bi Ütopya olarakta görebiliriz...çünkü açık bi tepki göremediğimizden dolayı şu anda bi ütopyadır ..

---------------------------------------------------------------------------------

Abi ne yaptın ya, böyle diyerek binlerce yıllık ekonomik pratiği hiçe saymış oluyorsun ...  

Hitler nazizmi Kapitalizmin en vahşi aşamasıydı. Hitlerin ideolojisi "Üstün Irk"ın yaratılmasıydı. Savaşın sonlarına doğru itiraf ettiği gibi "almanlar zorluklar ve acılarla savaşamıyor ve yeniliyorsa demekki üstün millet değildir.... o zaman diğer üstün milletlerin altında yok olmayı hak ediyor..."

Doğada herşey gayet açıktır. Üstünler yaşarken zayıflar ölür. Hitler bir TÜR'ü üstün sayarak tüm doğa yasasını hiçe saymıştır. Ayrıca Antropoloji bilimi gösteriyorki "hiçbir millet veya ırk üstün kabul edilemez ama siyah beyaz ve sarı ırk karşılaştırılmasında siyah ırkın kafatası beynin gelişmesi için en ideal yapıyı oluşturmakta"

Sonuç olarak hitler bir ahmak, onun ideolojisi bir yıkıntı, olaylar ise basit temellidir.

Aksi ispat edilemez çünkü kendisi ispat edilmiştir.  

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Nazizm yeniden doğuşunda Kapitalizm ve Siyonizmle mücadele edecektir.. Bunu bi Ütopya olarakta görebiliriz...çünkü açık bi tepki göremediğimizden dolayı şu anda bi ütopyadır ..

---------------------------------------------------------------------------------

Abi ne yaptın ya, böyle diyerek binlerce yıllık ekonomik pratiği hiçe saymış oluyorsun ...  

Hitler nazizmi Kapitalizmin en vahşi aşamasıydı. Hitlerin ideolojisi "Üstün Irk"ın yaratılmasıydı. Savaşın sonlarına doğru itiraf ettiği gibi "almanlar zorluklar ve acılarla savaşamıyor ve yeniliyorsa demekki üstün millet değildir.... o zaman diğer üstün milletlerin altında yok olmayı hak ediyor..."

Doğada herşey gayet açıktır. Üstünler yaşarken zayıflar ölür. Hitler bir TÜR'ü üstün sayarak tüm doğa yasasını hiçe saymıştır. Ayrıca Antropoloji bilimi gösteriyorki "hiçbir millet veya ırk üstün kabul edilemez ama siyah beyaz ve sarı ırk karşılaştırılmasında siyah ırkın kafatası beynin gelişmesi için en ideal yapıyı oluşturmakta"

Sonuç olarak hitler bir ahmak, onun ideolojisi bir yıkıntı, olaylar ise basit temellidir.

Aksi ispat edilemez çünkü kendisi ispat edilmiştir.  

Tıpkı bi yahudi gibi yazmışsın.. Çünkü bu yazının aynısını Führer in psikolojisi bozuk basit bi deliden ibaret olduğunu bütün dünyaya akseden yahudi lobisi savunuyor..   

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Ben size diyorum in'den cin'den korkmayin. Bu insanlardan korkulur ozellikle fasist nazilerden.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Anarsist bunu yazdı:
    Ben size diyorum in'den cin'den korkmayin. Bu insanlardan korkulur ozellikle fasist nazilerden.

faşist naziler mi ? faşist ve nazi bunlar kim oluyor dunya uzerinde kaldımı ki ortada korkulacak bir sey olsun.eger bu konuyu acan arkadasa söyledyisen ayıp ediyorsun  nazi sıfatı alman olmayı gerektirir  ve suanda bu ideolejiyi savunan almanlar bile kendilerine neo-nazi diyorlar ki onlarda zaten bir avuc capulcudan ibaret bu yuzden bir idelojeyi savunuyolar demek yanlıs olur ustelik faşit yakıstırması bu topicte yer alan hiç bir yazıyı yazana maal edilemz cunku hiç bir yazıda faşizmi savunan bir cumle yok.

Toplam Hit: 8633 Toplam Mesaj: 57