Ne Demek İstiyor?
-
Erzurum' lu İbrahim Hakkı ne demek istemiş? Yarınki sunumu anlatırken detaya ineyim diyorum da.
Erzurumlu İbrahim Hakkı'ya göre, bütün varlık küre şeklindedir: "Alemin her ne tarafına nazar olunsa şekli muhaddep görünür." "Arzda ve semada müşahede olunan bütün şekiller yuvarlaktır". -
işin zor hocam
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------işin zor hocam
-----------------------------neden hocam?
detaya inmesem çok güzel anlatacağım sunumlarımı ama söyleneni tam manası ile açıklayabilirsem çok daha iyi olacak.
-
Belki atomdan atomun yapısından bır ıpucu vermıs olabılır.
herseyın yapıtası atom atomda kure seklındedır aynı zamanda daıresel yorungesı vardır vs vs.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Belki atomdan atomun yapısından bır ıpucu vermıs olabılır.
herseyın yapıtası atom atomda kure seklındedır aynı zamanda daıresel yorungesı vardır vs vs.
-----------------------------Einstein bu görüşü ondan çok daha sonra matematiksel yollardan göstermiş hocam. bunu da belirtirsem yardımcı olur mu acaba ki -
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Einstein bu görüşü ondan çok daha sonra matematiksel yollardan göstermiş hocam. bunu da belirtirsem yardımcı olur mu acaba ki-----------------------------
araştırırken bende bunu buldum , bence yeterli olur hocam.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------Einstein bu görüşü ondan çok daha sonra matematiksel yollardan göstermiş hocam. bunu da belirtirsem yardımcı olur mu acaba ki-----------------------------
-----------------------------şimdi ben burada dünyanın küre şeklini mi ele alayım yoksa atomu mu ele alayım?
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------şimdi ben burada dünyanın küre şeklini mi ele alayım yoksa atomu mu ele alayım?
-----------------------------atomu ele almanı öneririm.
-
tamamdır şimdi konunun detaylarına rahatça inerim :D
teşekkür ederim arkadaşlar
bu arada dış ticaret-ithalat-ihracat ile ilgili sorularınızı da ben yanıtlayabilirim :D
-
ne demiş ki?
-
ilk önce i. hakkı hazretlerinin hayatını öğren :)