Ne İnsanlar Var Arkadaş!
-
urunun fotolari cok ner hocam zaten ilanda daheraey acik adam mal cikti arladaslar bir insan bir lafi 10 kerede anlamaz mi ama salaklik bende neden cevap veriyosam ikincide siktir edecektim siz siz olun sizden indirim isteyen biri indirimi yaptiktan sonra urunu almadiysa mesjlarina cevap vermeyin
-
ilani kaldirdim zaten ibneye aslinda 150 ye vericem cok sikistim diyip kocaman bir hiyar yollayacaktim
-
Asker bunu yazdı
ilani kaldirdim zaten ibneye aslinda 150 ye vericem cok sikistim diyip kocaman bir hiyar yollayacaktim
hahahaha :D karşı ödemeli yolla şok olsun adam
-
ReeX bunu yazdıAsker bunu yazdı
hahahaha :D karşı ödemeli yolla şok olsun adam
icinede omur boyu kirilma garantili kirilirsa haber ver yenisini yolliyim yazacaktim aslinda :)) ama aklima gelmedi gece gece neysa bir dahaki sefere insallah
-
sahibinden gittigidiyorda bariz ölü sikiciler var zaten 100 liralık üüne 30 40 dienmi dersin varda var utanıp atma bari o mesajı en uyuz olduğum şeydir 5 10 lira hadi 20 lirada neysede %50 altı mesaj atılırmı a.k yaa
-
Asker bunu yazdı
:D
aynı şekilde ölücünün birine biz güzellik yaptık böyle ama biz ürün diye kabak yolladık içinede not yazdıydık
el bulmuşda ucuz malı helal etmeyi kim sıkışmışta malı ucuza satmayı al bu kabak girsin avradi mahir yerine ibine :D daha da uzunda ben bunu hatırlıyorum yolluycamız üründe amfi idi karşı ödemeli gönderdik ptt kargodan :D
-
karşındaki adam seni de kendi gibi sanıyor işte
(insan kendisi o.ç olunca herkesi o.ç zannediyor )
cann tarafından 21/Şub/13 11:08 tarihinde düzenlenmiştir -
bi de uyanıkları var mesela geçen süha abiyle bi telefon alacaktık aradık teleon 1000tl veriyordu çok iyi fiyattı ilanda karaman ilinden bayan birisi satıyordu aradık istanbul çıktı ve herif çıktı adam diyoki 700 yolla senindir telefon :D ya abi nasıl yollayalım get aç diyoruz uğraşamam diyo acil paraya ihtiyacım var sen yolla ben yarın yollarım telefonu diyo amk ne aptal adamlar var ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı
bi de uyanıkları var mesela geçen süha abiyle bi telefon alacaktık aradık teleon 1000tl veriyordu çok iyi fiyattı ilanda karaman ilinden bayan birisi satıyordu aradık istanbul çıktı ve herif çıktı adam diyoki 700 yolla senindir telefon :D ya abi nasıl yollayalım get aç diyoruz uğraşamam diyo acil paraya ihtiyacım var sen yolla ben yarın yollarım telefonu diyo amk ne aptal adamlar var ya
bir de o tipler var hocam evet sen kimsin sana güvenim bir keresinde notebook alacaktım adam normalde 2000 tl olan notebooka 1500 diyordu bir arayayım
dedim konuştuk herşey tamam kapıda ödemeli yolla dedim tamam ama dedi sen 500 peşinat yolla geçen yolladım kapıda ödemeli adam paketi alıp kaçmış dedi
ondan dolayı en azından elimde birşey olsun gerisini kapıda ödersin dedi sittir dedim adama tabi cin olmadan adam çarpıyorlar mallar...
edit:ürünü get ile satıyodum genelde get sanalpazar ptt kullanıyorum nadiren adama güvenirsem adama havale teklif ediyorum çok şükür bu güne kadar bir sıkıntı çıkmadı
Asker tarafından 21/Şub/13 02:27 tarihinde düzenlenmiştir -
EcHoLL bunu yazdıAsker bunu yazdı
:D
aynı şekilde ölücünün birine biz güzellik yaptık böyle ama biz ürün diye kabak yolladık içinede not yazdıydık
el bulmuşda ucuz malı helal etmeyi kim sıkışmışta malı ucuza satmayı al bu kabak girsin avradi mahir yerine ibine :D daha da uzunda ben bunu hatırlıyorum yolluycamız üründe amfi idi karşı ödemeli gönderdik ptt kargodan :D
hahahaha hocam bir kalıpta sabun koysaydın içine :D ne oldu ödedi mi adam parayı peki iade mi etti yoksa