folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ne İnsanlar Var Arkadaş!

Ne İnsanlar Var Arkadaş!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

urunun fotolari cok ner hocam zaten ilanda daheraey acik adam mal cikti arladaslar bir insan bir lafi 10 kerede anlamaz mi ama salaklik bende neden cevap veriyosam ikincide siktir edecektim siz siz olun sizden indirim isteyen biri indirimi yaptiktan sonra urunu almadiysa mesjlarina cevap vermeyin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilani kaldirdim zaten ibneye aslinda 150 ye vericem cok sikistim diyip kocaman bir hiyar yollayacaktim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    Asker bunu yazdı

ilani kaldirdim zaten ibneye aslinda 150 ye vericem cok sikistim diyip kocaman bir hiyar yollayacaktim

hahahaha :D karşı ödemeli yolla şok olsun adam

Gimme Some Tits
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ReeX bunu yazdı
    Asker bunu yazdı

hahahaha :D karşı ödemeli yolla şok olsun adam

icinede omur boyu kirilma garantili kirilirsa haber ver yenisini yolliyim yazacaktim aslinda :)) ama aklima gelmedi gece gece neysa bir dahaki sefere insallah

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sahibinden gittigidiyorda bariz ölü sikiciler var zaten 100 liralık üüne 30 40 dienmi dersin varda var utanıp atma bari o mesajı en uyuz olduğum şeydir 5 10 lira hadi 20 lirada neysede %50  altı mesaj atılırmı a.k yaa

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    Asker bunu yazdı

:D

aynı şekilde ölücünün birine biz güzellik yaptık böyle ama biz ürün diye kabak yolladık içinede not yazdıydık

el bulmuşda ucuz malı helal etmeyi kim sıkışmışta malı ucuza satmayı al bu kabak girsin avradi mahir yerine ibine :D daha da uzunda ben bunu hatırlıyorum yolluycamız üründe amfi idi karşı ödemeli gönderdik ptt kargodan :D

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

karşındaki adam seni de kendi gibi sanıyor işte 

(insan kendisi o.ç olunca herkesi o.ç zannediyor )

cann tarafından 21/Şub/13 11:08 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi de uyanıkları var mesela geçen süha abiyle bi telefon alacaktık aradık teleon 1000tl veriyordu çok iyi fiyattı ilanda karaman ilinden bayan birisi satıyordu aradık istanbul çıktı ve herif çıktı adam diyoki 700 yolla senindir telefon :D ya abi nasıl yollayalım get aç diyoruz uğraşamam diyo acil paraya ihtiyacım var sen yolla ben yarın yollarım telefonu diyo amk ne aptal adamlar var ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

bi de uyanıkları var mesela geçen süha abiyle bi telefon alacaktık aradık teleon 1000tl veriyordu çok iyi fiyattı ilanda karaman ilinden bayan birisi satıyordu aradık istanbul çıktı ve herif çıktı adam diyoki 700 yolla senindir telefon :D ya abi nasıl yollayalım get aç diyoruz uğraşamam diyo acil paraya ihtiyacım var sen yolla ben yarın yollarım telefonu diyo amk ne aptal adamlar var ya

bir de o tipler var hocam evet sen kimsin sana güvenim bir keresinde notebook alacaktım adam normalde 2000 tl olan notebooka 1500 diyordu bir arayayım

dedim konuştuk herşey tamam kapıda ödemeli yolla dedim tamam ama dedi sen 500 peşinat yolla geçen yolladım kapıda ödemeli adam paketi alıp kaçmış dedi

ondan dolayı en azından elimde birşey olsun gerisini kapıda ödersin dedi sittir dedim adama tabi cin olmadan adam çarpıyorlar mallar...

edit:ürünü get ile satıyodum genelde get sanalpazar ptt kullanıyorum nadiren adama güvenirsem adama havale teklif ediyorum çok şükür bu güne kadar bir sıkıntı çıkmadı

Asker tarafından 21/Şub/13 02:27 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı
    Asker bunu yazdı

:D

aynı şekilde ölücünün birine biz güzellik yaptık böyle ama biz ürün diye kabak yolladık içinede not yazdıydık

el bulmuşda ucuz malı helal etmeyi kim sıkışmışta malı ucuza satmayı al bu kabak girsin avradi mahir yerine ibine :D daha da uzunda ben bunu hatırlıyorum yolluycamız üründe amfi idi karşı ödemeli gönderdik ptt kargodan :D

hahahaha hocam bir kalıpta sabun koysaydın içine :D ne oldu ödedi mi adam parayı peki iade mi etti yoksa

Toplam Hit: 2872 Toplam Mesaj: 21