folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne İş Yaparsınıź?

Ne İş Yaparsınıź?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

15 sene altn gümüş faizde kal demiyoruz ki hocam. 

her dönemin kendince artı getireni var. son 1-2 yılda faiz altındı. 

faiz düşerse de borsa felaket yürür. 

pandemiye 21 milyon € pörtfoy ile giren bir tanıdığım sonlarına doğru 400 milyon € yu geçmişti mesela. suya ters gitmemek lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaynakhaber
    kaynakhaber's avatar
    Erkek

www.kaynakhaber.tr sitesinin sahibiyim

kaynakhaber tarafından 29/Oca/26 18:27 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

15 sene altn gümüş faizde kal demiyoruz ki hocam. 

her dönemin kendince artı getireni var. son 1-2 yılda faiz altındı. 

faiz düşerse de borsa felaket yürür. 

pandemiye 21 milyon € pörtfoy ile giren bir tanıdığım sonlarına doğru 400 milyon € yu geçmişti mesela. suya ters gitmemek lazım.

1 milyon dolar ateşlesin de şu işleri yapalım :)

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Hep merak ettim.

Bunlar parasını nasıl tutuyor.

Yani diyelim benim 10m var at 3 4 bankaya tamam. Az altın. Az hissen Banka batsa 1m devlet garantisi var.  Yırtarım. 

Bu kadar para  nasıl muhafaza edilir . 

Neye yatırım yapıyor . Para tek ülkede değildir heralde 😀

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam tekstilde üretici patladı perakendeciye giren çıkan yok. Türk üretici yerine Mısırlı üreticiden alırsın malı olur biter. Abartmıyorum tekstil işindeki para bir tek toz işinde var. Batan tam batıyor, parayı bulanda bok gibi kazanıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı

Hep merak ettim.

Bunlar parasını nasıl tutuyor.

Yani diyelim benim 10m var at 3 4 bankaya tamam. Az altın. Az hissen Banka batsa 1m devlet garantisi var.  Yırtarım. 

Bu kadar para  nasıl muhafaza edilir . 

Neye yatırım yapıyor . Para tek ülkede değildir heralde 😀

adamın parasını yöneten elemanlarının müdürüne mercedes jip hediye etmişti. 5-6 kişilik ekip private bi ofis. kapalı çarşıylada bağları var. vs. vs.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam tekstilde üretici patladı perakendeciye giren çıkan yok. Türk üretici yerine Mısırlı üreticiden alırsın malı olur biter. Abartmıyorum tekstil işindeki para bir tek toz işinde var. Batan tam batıyor, parayı bulanda bok gibi kazanıyor.

Tekstil derken tam o toz işinde dediğin kısım hangi kısım hocam? Tekstil üreticisi mi yoksa mal alıp kar marjı ile satan mı ? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

beyler evet mebla düşük ama fikir fikirdir bizim yan dukkanda adam tahtadan dil cubugu üretiyor su doktorların kullandıgı ufacık makine ile ve hali keyfi yerinde bir diğeri kagıt bardak üretiyor oda memnun halinden..

tutar ufak olsada gözden cıkmıs bir para benim için, cok sukur basit apartman daireside olsa 6 daire( 3 ü kirada)  1 arsa 1 dükkan var ayrıca iş için aracımda var binek harici, 2 kardeşiz hersey ortak

biraderin iş uzamıyor kısalmıyor en azından farklı bir dal üzerine kayarız die düşünüyorum know how ı cok olmayan kazancı uzmeyen vs vs

dükkandaki kiracı cıkabilirim die yazdı ondan gelişti fikir adam cıkmısken kendimiz girek dedim

zeybekustasi
    bu işverenden cok son tüketicinin dert etmesi gereken bir durum maliyet hesabından sonra ben karıma bakarım

mkyb
    dayko tekstilin anası zikildi :)

SaNaL_AjaN
    bu dediğin için dediğin piyasanın kurdu olman lazım oda bizde yok, kendi eski sektörümüzüde bırakalı cok oldu adımız sanımız unutuldu

samaccc
    istanbul, taksi plakası alacak parada cıkarırım ama taksicilik yapacagıma kafama sıkarım daha iyi :D

gremlin
    öncelikle umarım bir an önce iş bulursun, faiz konusunda benim hassasiyetim yok ama dediğin gibi mantıksız bir iş
    yerimiz kirada zaten ancak adam cıkabilir dediği için düşüncelere girdim zaten
    aslında son kursun denemez ne kadar gözden cıkarsamda tabi gene piç olmasa iyi olur :D

ajan1111
    evet gerçekten senlik bir yorum olmuş :) bos gecmeyim senide cevaplıyım
    bagkurumu oduyorum ama en alttan oda saglık vs durumlar için emeklilik sistemi cokmek uzere pek bir anlamı yok

PathfindeR00

Kaan
    yaklaşık son 15 senedir bu cümle sürekli kurulur işini kuran yürüdü gitti valla :D yanlış düşünce bence

Zeytun-i
    yaw dayı biz next next finish düzeyinde bilgisayar kullanıcısıyız birde ofis işte ne anlarık yazılımdan :(

emin ol aynı kafadaydık. bende emeklilik ne ki? diyordum bende en düşük prim ödüyordum. emekli olunca da kendi işimi yapmaya devam ederim zaten, emekli maaşım da ek gelir olur diye düşünüyordum ama işte başımıza ne geleceği belli değilmiş. hiçbirşeyin çöktüğü yok. hadi şimdi tamam kendine güveniyorsun 50-60 yaşlarını düşün bu zamanki gibi çalışmak mı? yada gezmek için haritadan yer beğenmek mi? hangisini yaparsın??? (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Çorluda insan kadar fabrika var.

Fabrikadan defolu ürün topla

Atolyede düzelt sat. Çorlu zengin 2. El topla internetten sat

Yada sendeki imkan bende olsun ilk iş geri dönüşüm işine girmek olur

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Altın, gümüş alırım. Bu devirde iş yapmak delilik. 

Bana derler leşberi kerim gömerim ganimeti reisi severim. Altın gümüş öyle...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 1978 Toplam Mesaj: 26
i̇ş