Ne İş Yaparsınıź?
-
15 sene altn gümüş faizde kal demiyoruz ki hocam.
her dönemin kendince artı getireni var. son 1-2 yılda faiz altındı.
faiz düşerse de borsa felaket yürür.
pandemiye 21 milyon € pörtfoy ile giren bir tanıdığım sonlarına doğru 400 milyon € yu geçmişti mesela. suya ters gitmemek lazım.
-
www.kaynakhaber.tr sitesinin sahibiyim
kaynakhaber tarafından 29/Oca/26 18:27 tarihinde düzenlenmiştir -
PathfindeR00 bunu yazdı
15 sene altn gümüş faizde kal demiyoruz ki hocam.
her dönemin kendince artı getireni var. son 1-2 yılda faiz altındı.
faiz düşerse de borsa felaket yürür.
pandemiye 21 milyon € pörtfoy ile giren bir tanıdığım sonlarına doğru 400 milyon € yu geçmişti mesela. suya ters gitmemek lazım.
1 milyon dolar ateşlesin de şu işleri yapalım :)
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Hep merak ettim.
Bunlar parasını nasıl tutuyor.
Yani diyelim benim 10m var at 3 4 bankaya tamam. Az altın. Az hissen Banka batsa 1m devlet garantisi var. Yırtarım.
Bu kadar para nasıl muhafaza edilir .
Neye yatırım yapıyor . Para tek ülkede değildir heralde 😀
-
Hocam tekstilde üretici patladı perakendeciye giren çıkan yok. Türk üretici yerine Mısırlı üreticiden alırsın malı olur biter. Abartmıyorum tekstil işindeki para bir tek toz işinde var. Batan tam batıyor, parayı bulanda bok gibi kazanıyor.
-
samaccc bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
Hep merak ettim.
Bunlar parasını nasıl tutuyor.
Yani diyelim benim 10m var at 3 4 bankaya tamam. Az altın. Az hissen Banka batsa 1m devlet garantisi var. Yırtarım.
Bu kadar para nasıl muhafaza edilir .
Neye yatırım yapıyor . Para tek ülkede değildir heralde 😀
adamın parasını yöneten elemanlarının müdürüne mercedes jip hediye etmişti. 5-6 kişilik ekip private bi ofis. kapalı çarşıylada bağları var. vs. vs.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam tekstilde üretici patladı perakendeciye giren çıkan yok. Türk üretici yerine Mısırlı üreticiden alırsın malı olur biter. Abartmıyorum tekstil işindeki para bir tek toz işinde var. Batan tam batıyor, parayı bulanda bok gibi kazanıyor.
Tekstil derken tam o toz işinde dediğin kısım hangi kısım hocam? Tekstil üreticisi mi yoksa mal alıp kar marjı ile satan mı ?
-
DestinatioN bunu yazdı
beyler evet mebla düşük ama fikir fikirdir bizim yan dukkanda adam tahtadan dil cubugu üretiyor su doktorların kullandıgı ufacık makine ile ve hali keyfi yerinde bir diğeri kagıt bardak üretiyor oda memnun halinden..
tutar ufak olsada gözden cıkmıs bir para benim için, cok sukur basit apartman daireside olsa 6 daire( 3 ü kirada) 1 arsa 1 dükkan var ayrıca iş için aracımda var binek harici, 2 kardeşiz hersey ortak
biraderin iş uzamıyor kısalmıyor en azından farklı bir dal üzerine kayarız die düşünüyorum know how ı cok olmayan kazancı uzmeyen vs vs
dükkandaki kiracı cıkabilirim die yazdı ondan gelişti fikir adam cıkmısken kendimiz girek dedim
zeybekustasi
bu işverenden cok son tüketicinin dert etmesi gereken bir durum maliyet hesabından sonra ben karıma bakarımmkyb
dayko tekstilin anası zikildi :)SaNaL_AjaN
bu dediğin için dediğin piyasanın kurdu olman lazım oda bizde yok, kendi eski sektörümüzüde bırakalı cok oldu adımız sanımız unutuldusamaccc
istanbul, taksi plakası alacak parada cıkarırım ama taksicilik yapacagıma kafama sıkarım daha iyi :Dgremlin
öncelikle umarım bir an önce iş bulursun, faiz konusunda benim hassasiyetim yok ama dediğin gibi mantıksız bir iş
yerimiz kirada zaten ancak adam cıkabilir dediği için düşüncelere girdim zaten
aslında son kursun denemez ne kadar gözden cıkarsamda tabi gene piç olmasa iyi olur :Dajan1111
evet gerçekten senlik bir yorum olmuş :) bos gecmeyim senide cevaplıyım
bagkurumu oduyorum ama en alttan oda saglık vs durumlar için emeklilik sistemi cokmek uzere pek bir anlamı yokPathfindeR00
Kaan
yaklaşık son 15 senedir bu cümle sürekli kurulur işini kuran yürüdü gitti valla :D yanlış düşünce benceZeytun-i
yaw dayı biz next next finish düzeyinde bilgisayar kullanıcısıyız birde ofis işte ne anlarık yazılımdan :(emin ol aynı kafadaydık. bende emeklilik ne ki? diyordum bende en düşük prim ödüyordum. emekli olunca da kendi işimi yapmaya devam ederim zaten, emekli maaşım da ek gelir olur diye düşünüyordum ama işte başımıza ne geleceği belli değilmiş. hiçbirşeyin çöktüğü yok. hadi şimdi tamam kendine güveniyorsun 50-60 yaşlarını düşün bu zamanki gibi çalışmak mı? yada gezmek için haritadan yer beğenmek mi? hangisini yaparsın??? (;
-
Çorluda insan kadar fabrika var.
Fabrikadan defolu ürün topla
Atolyede düzelt sat. Çorlu zengin 2. El topla internetten sat
Yada sendeki imkan bende olsun ilk iş geri dönüşüm işine girmek olur
-
Kaan bunu yazdı
Altın, gümüş alırım. Bu devirde iş yapmak delilik.
Bana derler leşberi kerim gömerim ganimeti reisi severim. Altın gümüş öyle...