Ne İşimiz Var Elalemin İnternet Sitesinde: Binali Çıldırın!
-
ne işimiz var sizin yönettiğiniz yerde?
-
İşte modern Türkiyenin modern bakanı. Savunuyolar bide hala vergiymiş bilmemneymiş yok daha neler.
Nası bi ülkede yaşıyoruz anasını satim adam ne işimiz var elalemin sitesinde diyor ya:) şaka vallahi şaka.
-
@BRK35
Hocam ben seninle polemiğe girmek istemiyorum. Onca insan bürokrasi aptal, bir akıllı sen varsın. Eleştirme demiyorum, ülkeyi bu tür bölünmüşlüklere sürükleme.
Senin ve BENİMDE beğenmediğim hükümet iktidarda. Ve benim sana anlatmak istediğim yukarıda ülkeyi yöneten herkesin hıyar olmadığını anımsatmak.
Otobüs firmalarına vs özel sektör demişsin. Sanıyormusun sen bazı kısıtlamalar olasa hükümet yaska koymasa bu kadar iyi olacak? Geçeceksin o işi bir kere.
Ankara bilmem ne tren yolu artklardan bahsetmişsin. Benim de lafı getirmeye çalıştığım şey budur. Devletten alsın herkesten vergisini. Neymiş Youtube vergi vermiyor yasaklanıyor siz burda protesto eder gibi konuşuyorsunuz. Senin söylediğinle çelişen bir durum var. Anladın mı şimdi? Ben kesinlikle kimseyi desteklemiyorum. Sadece yapılanın doğru olduğunu ve her yöneticininde hıyar olmadığını vurgulamak istiyorum. Ben sana ulaştırma bakanı hıyar değil demiyorum!
O vergi vermezse ülke vatandaşı vergi kaçırmak için icatlar çıkartırsa milletin artıklarını kullanırsın tabikide.
Haa diceksin yukarıdakiler sömürmesin devleti. haklısın valla billa çok haklısın. Ama o yukarıya geçipte rant kazanmayan, istemeyen birisini göster. Ben göstereyim: Bülent Ecevit. Oda anasını kesene fakirin fukaranın parasını çalanlara çıkarttığı afla çarkımıza sıçtı. Bana bunları inkar edemezsiniz.
-
2. post oluyor ama yazıcam.
Bir zamanlar bize Atalarımız: Türküz Cumhuriyetin Göğsümüz Tunç siperin. Türke durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri derdi...yaşadığımız yıllar hep bizi geriye götürmüş derken bu bakanımızda cahilliğe devam dercesine halkla dalga geçmiş. xpli hangi kişi olurda bu bakanın dediğini doğrulayabilir ?evet bu bakan doğru söylemiştir diyen birisi varsa cahil demekte haklı mı olunur yoksa padişahım çok yaşa dediği için köle olduğunu bilmiyor mu demek gerekir ? Teknoloji şu anda herşeyin en üstünde tutuluyor. teknolojiye ayak uydurmamak kadar kör olabilirmi insan? akp neydi aslında : adelet ve kalkında adalet zaten sözde peki ya Kalkınma dersek bu konuda kalkınma neresinde bu işin denilmez mi ? kalkınacaktı bu millet hani :) bu ülke youtubenin vergisine muhtac hale gelmişse iyi kalkınmalar sizlere...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------2. post oluyor ama yazıcam.
Bir zamanlar bize Atalarımız: Türküz Cumhuriyetin Göğsümüz Tunç siperin. Türke durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri derdi...yaşadığımız yıllar hep bizi geriye götürmüş derken bu bakanımızda cahilliğe devam dercesine halkla dalga geçmiş. xkpli hangi kişi olurda bu bakanın dediğini doğrulayabilir ?evet bu bakan doğru söylemiştir diyen birisi varsa cahil demekte haklı mı olunur yoksa padişahım çok yaşa dediği için köle olduğunu bilmiyor mu demek gerekir ? Teknoloji şu anda herşeyin en üstünde tutuluyor. teknolojiye ayak uydurmamak kadar kör olabilirmi insan? akp neydi aslında : adelet ve kalkında adalet zaten sözde peki ya Kalkınma dersek bu konuda kalkınma neresinde bu işin denilmez mi ? kalkınacaktı bu millet hani :) bu ülke youtubenin vergisine muhtac hale gelmişse iyi kalkınmalar sizlere...
-----------------------------Hocam, sorun sadece youtube den vergi almak yada almamak değil. Bunu böyle düşünüyorsa sadece youtube diye düşünüyorsan yazılanlardan o senin problemin.
Söylediklerine katılıyorum, ama burdaki haline katılıyorum. Sen hiç gerçek açıklamanın birebir metnini okudun mu? ''Yıldırım, Youtube yöneticilerinin kendisi ile görüşmek için randevu talebi olduğunu söyledi. Türkiye’nin kendi video paylaşım sitesini kurmasını öneren Yıldırım, “Ne işimiz var elalemin sitesinde?” dedi'' oku hocam. (adamı savunmuyorm, sadece açıklamaları işinize geldiği gibi anlamaktan vazgeçin.)
Ayrıca açıklamanın devamında ne diyor? Bunuda oku. kapatma sebebini. Kuralları kanunları hiçe saysın, Türkiyeyi siklemesin sen gel o siteyi destekle Al açıklama
Ulaştırma Bakanı, kanuna göre bütün içerik sağlayıcıların güvenlik belgesi alması gerektiğine dikkat çekti: “Türkiye’de kayıt altına alınmalı. ‘Bunu yapmayız’ diyorlar. Böylece vergi ödemiyorlar. Ancak reklam almışlar vergisini vermiyorlar. Söz konusu site İsrail’de, Almanya’da da var. 21 ülkede yapmış. Bize gelince ‘Yapmayız’ diyor. Yapamazsan allah selamet versin.”
ben bunu demek istiyorum sabahtır! Ok..
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------@BRK35
Hocam ben seninle polemiğe girmek istemiyorum. Onca insan bürokrasi aptal, bir akıllı sen varsın. Eleştirme demiyorum, ülkeyi bu tür bölünmüşlüklere sürükleme.
Senin ve BENİMDE beğenmediğim hükümet iktidarda. Ve benim sana anlatmak istediğim yukarıda ülkeyi yöneten herkesin hıyar olmadığını anımsatmak.
Otobüs firmalarına vs özel sektör demişsin. Sanıyormusun sen bazı kısıtlamalar olasa hükümet yaska koymasa bu kadar iyi olacak? Geçeceksin o işi bir kere.
Ankara bilmem ne tren yolu artklardan bahsetmişsin. Benim de lafı getirmeye çalıştığım şey budur. Devletten alsın herkesten vergisini. Neymiş Youtube vergi vermiyor yasaklanıyor siz burda protesto eder gibi konuşuyorsunuz. Senin söylediğinle çelişen bir durum var. Anladın mı şimdi? Ben kesinlikle kimseyi desteklemiyorum. Sadece yapılanın doğru olduğunu ve her yöneticininde hıyar olmadığını vurgulamak istiyorum. Ben sana ulaştırma bakanı hıyar değil demiyorum!
O vergi vermezse ülke vatandaşı vergi kaçırmak için icatlar çıkartırsa milletin artıklarını kullanırsın tabikide.
Haa diceksin yukarıdakiler sömürmesin devleti. haklısın valla billa çok haklısın. Ama o yukarıya geçipte rant kazanmayan, istemeyen birisini göster. Ben göstereyim: Bülent Ecevit. Oda anasını kesene fakirin fukaranın parasını çalanlara çıkarttığı afla çarkımıza sıçtı. Bana bunları inkar edemezsiniz.
----------------------------Hepsi hıyar yada değil haklısın. Mecliste manav değil. Ama hepsini toplayınca ortaya o çıkıyor. Yukardakilerin hiçbirini savunmam. Çünkü bu ülkenin başına kim geçerse geçsin kendi menfaatine çalışıyor. Adam gibi iş yapan yok.
Youtube olayına gelince... Vergiden dolayı kapatıldığını zannetmiyorum. Atatürk'e hakaret içerikli videolardan dolayı kapatıldı biliyorum. Bugün onu vergiden kapatır, yarın ötekisini ahlaka aykırı bulur kapatır (sanki milletin namus-ahlak bekçisi bunlarmış gibi), ortada site kalmaz. Yadırgadığımız google ı bile yasaklayan İran modelini karşımızda buluruz.
Fakat tezat duran bir konu var. Her ne kadar kimseyi savunmadığını söylesende konuda herkesten çok sen baskın görünüyorsun. Kimsenin fikirlerini değiştiremezsin. Ayrıca farkediyorum ki konu başka yerlere kayıyor. Benden sana ekmek çıkmaz hocam boşuna damarıma basma. Bu sitedeki herkes neyin ne olduğunun farkına varabilecek kapasitede. O yüzden inatlaşmaya gerek yok. Fikirlerine saygı duyarım, gerisi beni ilgilendirmez.
-
Hocam, ben baskınlık falan yapmıyorum. Sadece olayı açıklamaya ve en başta konunun içeriğine sitem ettim başta. Ya adam ne demiş sadece geyiği yada tartışmaya yol açacak tarafının alınmasına bozuldum biraz. Hocam ülke böyle böle gidiyor. Yok artık öyle topla tüfekle ülke kazanmak :) Kusura bakma amacım kimseyi şeyh vezir etmek değil. Bende karşıyım bu yönetime ama yinede içlerinde sevdiğim bir kaç kişi var. Ama bunlar bir elimin parmaklarının sayısını geçmez :) Seninde dediğin gibi genel olarak böyle, yapacak bir şey yok. Bu arada damarıma basma demişsin :) Sağlık olsun ne diyim ki abisi. Sen daha bilgilisindir...
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------söylediklerinin bir kaçında haklı olabilirsin. Gıcıkta olabilirsin, bende aşık değilim zaten adama merak etme. Ama kafama bu takıldı '' Adamlarin yaptigi her sacmaligi illa savunacagim zihniyeti nereye kadar '' kimseyi savunan yok burda. Yani kişisel bir savunma yok. Adam 3 dönem Ulaştırma Bakanlığı yapmış. İşe yaramayan birisi olsa 3 dönem bakanlık yapacağını sanmıyorum. Şayet görüyorsunuz ki mevcut yönetimde hakkını vermeyenin hakkını alıyorlar.
Bu cümlemden de anlama ki ben akp liyim. :) Değilim hocam ben ülkemi seviyorum, Ulu Önderimi seviyorum. Ama ne demişler yiğidi öldür, hakkını ver. O üstte yönetimde ki bütün bakanlar salak hıyar demek değildir. Dikkat et bunlara
-----------------------------
3 donem bakan olmasi ne onun basarisini mi gosteriyor sana gore! ben ve benim yasimdakiler iyi bilir bu memleketin icine etmesine ragmen 50 yil bu milletin basina bela olan siyasiler var en az sureli bela olan 25 yil iligimizi kemigimizi somurmeden birakmiyorsimdilerde meclise vekil olmak ticari bir yaklasim haline gelmistir. Ulu onderimiz Atamizin kurdugu meclisde mebus olanlar halkin icinde olan halk tarafindan sozu sayilan kisilerdi 1950 lerden sonra nerede para babasi var onlar meclise girip meclisi bir gelir kapisi, yatirdiklari parayi kat be kat geri aldiklari bir ranthane haline getirmislerdir. Mecliste veya hukumetde bakan olmak sen benim sirtimi kasi ben senin sirtini kasim seklinde olmaktadir bunu inkar edemezsin.
seni fAKP lisin diye anladigimi nereden cikardin olman yada olmaman bana bisey kazandirmayacagi icin senin siyasi tercihine herhangi bir lafim yok
adamlarin savunmasini yapmiyorum diyorsun ama bu kadar celallenmenin sebebi ne onu anlamadim asik degilim diyorsun ama sanki aranizda duygusal bir yakinlik varmis gibi davraniyorsun hangi hakkini veremeyenlerden bahsettigini saniyorum kabine degisimi ile vurgulamaya calisiyorsun bence o konuda bir kac kez dusun ben sadece Bulent Arinc diyeyim Kemal Unakitan diyeyim ve seni dusunmen icin birakayim geri kalan 20 bakan seninde benimde yeterince sinirimizi ziplatmaya yeter basta soyledigim iki tanesi bile sinir hastasi olmamiza yeter aslinda ya neyse
Bakanin basarisindan bahsediyorsun ben bildigim bir iki basarisini sayayim
oncelikle sayin bakan denizcilikden geldigi icin denizcilikle ilgili basarisi
Türk Bayraklı Gemilerin başta AB ülkeleri olmak üzere yabancı limanlarda yapılan liman devleti denetimlerinde 'Yüksek Riskli' kategoride ve 'Öncelikli Denetim' listesinden çıkarılması amacıyla başlatılan 'Denetim ve Eğitim Seferberliği'nin sonucunda, yabancı limanlarda Türk bayraklı gemilerin tutulma oranı yaklaşık %40 azaldı daha once bu oran %100 idi ama ne hikmetse ayni zamanda o zaman zarfinda AB limanlarina giren Turk bandirali gemi orani %40 oraninda azalma gostermis matamatikden anladigim kadari ile 40-40=0 oluyor %0 basari olarak millete yutturuluyorsa asil basari budur
aslina bakarsan daha bir cok ornek varda neyse simdilik ilk basta yasattigi olayda bile piskinligine devam edebilmesi bile insani sinir hastasi etmeye yetiyor belki hatirlamazsin diye tarihi ile beraber vereyim ornegi
22 temmuz 2004
Sakarya hizli tren faciasi
bakanimiz inceleme yapiyor
http://img256.imageshack.us/img256/8538/incelemejr7.jpg
hep son ornek diyorum ama bak bunu soylemezsem catlarim adamda inciler bitmiyor ki
binali yıldırım, dokuz şubatta tuzla' da hayatını kaybeden işçinin ardından da ne yapalım bir işçi öldüyse hayat devam ediyor şeklinde bir yorum yaparak beni benden almıştır. umarım biz de bir gün insan hayatına önem veren, yaptığı hataların sorumluluğunu üstlenebilen bakanlara sahip oluruz, umarım..
daha ne diyim
sahsi olarak sana ve savunucu olan kimseye diyecegim birsey yok ama bu kadar da kor gozume gozume olmaz ki
-
open dns = open internet
-
MAUHHUAHdsfofksdkn fotoya bak montofon düşüncesiz şebelek velakin 2 KB beyniyle böyle şeylere girerse sistemi hata verir insanın :D