Ne Yapayım Bu Ttnet"E
-
Dostlar benim internetin tarifesi 1024/256 sınırsız ve normalde faturanın 49 ytl gelmesi lazım. İbneler 1. ayda 59 ytl fatura yollamışlar. Bugünde elime yeni fatura geldi ve 56 ytl. Ttneti aradığımda borcununuzun sadece 49 ytl olduğunu söylüyor hemde 59 ytl ödediğim fatura içinde.
Soru: Adamlar benden haksız yere para aşırdılar. Ne yapabilirim...
-
kıst ücreti ilk ay herzaman öyle benim ilk ay 76 ytl geldi :)=
-
ben sınırlıdan sınırsıza geçtim zamanda aynısı olmuştu 59ytl 3 kere fln fatura ödedim
ki sebebi şu kotalı iken aşılan kota ücreti için max 49ytl fatura gelebiliyor (yani bi üst paketin max fiyatı kadar)
kotasıza geçtin de bi üst paket 69ytl kota lı oldun zamanlardaki kalan borcunu çekiyorlar yani faturan 49ytl +10ytl eski kotadan kalma borcun =)
-
@PanxeR
Hayır benim 8 aydan beri sınırsız... Ondan kaynaklanmıyor...
@ Nury
Evet dediğim gibi kadın 49 ytl diyor iki fatura içinde ee aq yeni yılda zamlandı da benim mi haberim yok kaldı ki 12. ayın faturasıda 59 ytl.
Hakkımı nasıl aramam lazım?
-
ben benim olayı anlatayım. çoğunuz inanmayabilir ama gerçek
5 ay önce kotalıdan sınırsıza geçtim (1mbit) ayın altısında aradım telefonla işlemimi gerçekleştirdim. o ay bana normal kotalu faturası geldi (29ytl) 1 ay daha kullandım bu kez 49 ytl fatura geldi. ve ayın 29unca interneti kapattırdım. 2 ay nerdeyse sınırsız kullandım. ve ekstra fatura gelmedi. aynı benim gibi yapan bi arkadaşa ilk ay 81 ytl fatura gelmişti durum işime geldiği için bir şey yapmadım tabii. ama neden oldu bi fikrimde yok :)
-
bu 12 ay boyunca bağlantı ücreti zamazingosu vardı o olabilir mi ?
-
knight ve internet üzeri oynanan oyunlarda belli bir süre sonra kotadan geçiriyor.. belki onunda etkisi olmuştur..
-
nnightmare bunu yazdı:
-----------------------------
knight ve internet üzeri oynanan oyunlarda belli bir süre sonra kotadan geçiriyor.. belki onunda etkisi olmuştur..
-----------------------------İnternet üzerinden hiç bir şekilde oyun oynamıyorum zaten 49 ytl olması gerektiğini kabul ediyorlar ama ben bunlarla uğraşmak istiyorum. Çünkü aramasaydım böyle gidecekti.
Bu yönden önerisi olan mürit var mı ?
-
seni www.protestom.org/forum a yönlendirelim :| rahatlarsın
-
Adamım önceki ayın faturasını ödemediğin için..Aynı durum bizdede var.8 küsür gecikme zammı yapmışlar,bişeylerinde yüzde bilmem kaçını almışlar 59 olmuş bu ayın faturası.
-
ttnet ilk ay havada karada geçiriyor :))